Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 48 189
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Euskal Herria
Точно и за този начин щях да пиша, но Гита Ог ме е изпреварила. Даже не само в областта на сърцето, ами и по гръбначния стълб да нямало много мед, само не запомних защо.

# 1 201
Малко ракия на памучен парцал с мед ,отгоре вестник и вълнен шал,само в дясната част на гърдите.
На 1 и 9 месеца е,но в чудо се видях и реших да пробвам.

# 1 202
  • Ланкър, планините Овнерог
Точно и за този начин щях да пиша, но Гита Ог ме е изпреварила. Даже не само в областта на сърцето, ами и по гръбначния стълб да нямало много мед, само не запомних защо.

Да, компреси се слагат от двете страни на гръбнака (не в/у него) и отпред на гърдите, от дясно.
Не знам и ние какви ще ги вършим, голямата утре е на лекар. За добро или лошо, поне не е вдигала температура днес. Но пък кашля като дзвер. От стомаха й имам чувството, че излиза.

# 1 203
  • Варна
Разчувствах се на филм. Отдавна не ми се беше случвало.
Гледам "Бъди благословена". Sad

# 1 204
  • Euskal Herria
Цвети М., колко е голямо детето и колко ракия му тури? Нали малко?

Нино, това ме подсети една случка. Първото ни джипи, лека му пръст, много млад почина, беше приятел на мъжа ми и ни делеше една ограда. Една вечер се бяхме събрали у тях, звънна му телефона и го чуваме какво говори: "Да, добре, а колко й даде? Аааа, остави я така, добре е, утре ще видиш". Като приключи разговора, помълча, пък прихна - обаждала се дъщерята на негова пациентка. Майка й била вдигнала кръвно и понеже нямало как да го смъкнат, чула, че ракията помага за сваляне. Затова й дала да пие, ама майка й сега лежала, спяла ли, не можела да каже. Затова се притеснила и потърсила джипито. А на въпроса му какво количество ракия е дала - "Ами 200 грама".

# 1 205
Стейси, за рев си е тази история. Всеки път.

# 1 206
Има загряващи мазила за гърди точно за бебета.
Оставете я тая ракия, особено компреси.  Hug

Пулмекс бебе например е добро.

# 1 207
Ъъъм ... аз пак със спортна драма. Голям срам брахме! Надувахме се пред малтийски приятели като че сме германци какъв бой ще ги бием, те чак щяха да се хващат на бас, че повече от 4 гола няма да им вкараме, а ние така великодушно "Хехе, да бе!".  ooooh! По едно време мислех да се измъкваме без да разберат.

# 1 208
Ох, абе ти и тая нощ нема да спиш, жено! Ше умръ от смях с тебе.
Ти харесваше ли Кличко?

# 1 209
Не, за Чек той е като автобусите Икарус  Laughing Дал ми Господ ми един такъв автобус, пък нека е Икарус. Ще слюнкоотделям вътре и розови прасенца ще летят над нас.

# 1 210
Не, не го харесвам. Не заради Кобрата, просто не го харесвам. Лягам да спя, че лоша работа вече.
Лека!  Hug

Антигона, не бях права за Икаруса. Камаз повече му ходи.

# 1 211
Лягай  Hug

Антогона, иди тогава в звездните компромати, там му пуснах една снимка, чудна е за преди сън.

# 1 212
Оххх, Нино, лош човек си ти. Разгонваш тука младите посред нощ....
С тия гледки късно вечер ни Енчев, ни философския камък ще ми помогнат

# 1 213
Скрит текст:
Не съм го гледал, но прочетох туй-онуй за мафии и криещия се Кличко. Все пак, казано след три нокдауна и онова кроше, плюс още 40 други, не много по-леки... Аз гледам бокс доста отпреди снощи, та помня едно интервю на Пулев след загуба на Олимпийските игри през 2008. В общи линии тогава каза
"Аз тоя (някакъв колумбиец, дето го беше победил), ако го хвана на улицата  - ще го размажа".
Скрит текст:
Сигурно беше прав и само по милост не го размаза преди това на ринга. Общо взето - каза същото като снощи. Но това не е изключение - по традиция боксьорите имат малко по-оперено и провокативно публично поведение, разбиранията за феърплей са по-различни от тези в тениса или ръгбито, например. Та всичко си е очаквано, и реакциите на публиките също. Патриотарските истерясвания по фейсбуците - и те.

Това е обезпокоителното - доказване на мъжество на улицата, по заведенията.

# 1 214
Оф, с тия доказателства. ooooh! Спомням си в даскалото постоянно доказвахме теореми. Ама ще ви замоля. Ама как ги разбирахме, ехей. Crazy Мижи да те лажем!

Другарки, някоя философка или психоложка може ли с две думи на прост български да ми каже в една книга за какво става въпрос. Имам Гугъл. Flutter Да предупредя да не се 'абите. Mr. Green

За Карл Юнг става въпрос. Моряци да не ми пишат. Благодаря предварително. Жду ответа как соловей лета. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт