Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 48 191
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 1 170
О, аз за коментарите в мрежата говоря.

Искам да кажа, че няма такава тръпка едно малко гномче да ти пъхне чевръсто гребен между зъбите, докато говориш.

# 1 171
Аз и снощи попитах, но никой не отговори. Отдадох го на късния час.
Та, гледахте ли интервюто с Пулев след мача? И който е, има ли коментари някакви относно казаното?

# 1 172
Петя, не знам за кое интервю става дума - снощи след мача имаше блиц интервю, в което Пулев каза, че не е доволен от себе си, но спомена, че всичко е едва ли не една  конспирация, мафия, че Кличко е извадил късмет и т.н.

# 1 173
  • Ямбол
Аз и снощи попитах, но никой не отговори. Отдадох го на късния час.
Та, гледахте ли интервюто с Пулев след мача? И който е, има ли коментари някакви относно казаното?
Да, аз го гледах. Кубрат се държеше точно като цапнат. Направи намеци за мафията, паднал, но продължава напред, поне десет пъти каза, че продължава напред.

# 1 174
  • Пазете Гор
Не съм го гледал, но прочетох туй-онуй за мафии и криещия се Кличко. Все пак, казано след три нокдауна и онова кроше, плюс още 40 други, не много по-леки... Аз гледам бокс доста отпреди снощи, та помня едно интервю на Пулев след загуба на Олимпийските игри през 2008. В общи линии тогава каза "Аз тоя (някакъв колумбиец, дето го беше победил), ако го хвана на улицата  - ще го размажа". Сигурно беше прав и само по милост не го размаза преди това на ринга. Общо взето - каза същото като снощи. Но това не е изключение - по традиция боксьорите имат малко по-оперено и провокативно публично поведение, разбиранията за феърплей са по-различни от тези в тениса или ръгбито, например. Та всичко си е очаквано, и реакциите на публиките също. Патриотарските истерясвания по фейсбуците - и те.

# 1 175
Кубрат се държеше точно като цапнат. Направи намеци за мафията, паднал, но продължава напред, поне десет пъти каза, че продължава напред.
Той си беше цапнат, и то няколко пъти Simple Smile.
Аз съм голям фен на Кубрат, но не ми хареса това, което каза. Отдавам го на силния адреналин, както и на тежкото физическо и психическо състояние, в което очевидно се намираше. Не късметът помогна на Кличко и не мафията попречи на Кубрат.

# 1 176
След срещата, пред  Eurosport:

"Владимир не е истински боксьор, защото използва твърде много трикове навсякъде – от ръкавиците до всичко, служи си с всичко нечестно… Уважавам Виталий, но Владимир и К2 е един монопол в бокса, това е истината, това е самата истина. Това е всичко.”
и

"Чувствам се много добре, аз съм толкова млад, може би ще се бия още веднъж и ще спечеля. Мисля, че ще спечеля. Може би нямам много мачове, но миля, че следващия път ще спечеля. К2 е един монопол в бокса. Владимир обаче е добър боксьор. Но днес спечели с късмет. Ще искам още един мач. Не може би, а ще искам реванш. Искам повторение на мача. В бокса един път печелиш, друг път губиш.”

Не се е научил да губи с достойнство.                        

# 1 177
Да, Джули, същото. За 5 минути изказа точно 4 тези (мафията, недоволството от себе си, задоволството от българската публика и "Продължавам(е) напред"), но по няколко пъти. Личеше му, че е току-що нокаутиран. На мен ми стана мъчно.

А докато публикувам, виждам, че и други са се впечатлили.

# 1 178
И на мен ми стана мъчно, защото аз не съм гледала Кубрат да пада така. Струваше ми се направо не на място, сякаш не беше подготвен за този мач. А Кличко беше като на тренировка... Изглеждаше адски огромен, спокоен, като скала. Яд ме е, че Кобрата падна и отнесе толкова бой, яд ме е за това което каза. Преди като четях разни неща из мрежата винаги си казвах - той може въобще да не го е казал, пък те тия пишат, преиначават думите му и т.н., но снощи като го чух, че говори за мафия се изненадах. Точно секунди преди това Кличко в първото интервю каза, че Кубрат се е представил достойно и общо взето не го нападна. Можеше да си премълчи, защото тези му думи сигурно ще се отразят и на кариерата му и дано да не е така... А и негативните коментари именно заради интервюто му тръгнаха.

# 1 179
  • София
Петя, не знам за кое интервю става дума - снощи след мача имаше блиц интервю, в което Пулев каза, че не е доволен от себе си, но спомена, че всичко е едва ли не има конспирация, мафия, че Кличко е извадил късмет и т.н.
Ето за това говоря. Добре започна с това, че не е играл добре и е можел да покаже повече. Но трябваше просто да признае, че Кличко беше по-добрия и така.
Иначе, че тези спортове са мафия също е факт. Парите определят почти всичко, промоутърите им са на светлинни години разлика. Но определено вчера и разликата в играта беше фрапираща! Каквото и да си говорим. Просто не си премери  за пореден път изказа. А Кличко се изказа сначително по-мъжки малко преди това!
Аз писах писах и забравих да публикувам. Гледам, че вие също коментирате това.

Да се похваля, че правя трушия в тенджера Simple Smile Такава, която трябва да стане за една седмица. Дано стане.  

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 22:49 от tzvety26

# 1 180
А аз дори не коментирам Пулев или Кличко. Дейвид Хей преди години, като го би Кличко, за едното кутре се беше хванал, подобна смехория беше.

Ето такива неща ми идват повече..произволно от нета:
'...най-великата черта на българския народ.Дори, когато сме понесли най-тежкия удар, успяваме да се вдигнем и да продължим с решителност напред. Кобрата ни даде пример!"

Признавам таланта, труда, решителността и много други качества на отделни индивиди в една или друга област и да спрем до там, а..
Очаквам скоро да ми излезе колаж с Пулев и Крисия и 'България на три морета'.

# 1 181
Да се похваля, че правя трушия в тенджера Simple Smile Такава, която трябва да стане за една седмица. Дано стане.  
Ще стане, ако е по рецептата на Блонди, аз я правих даже в бутилка от минерална вода и 2 кофички - остана едната кофичка, супер сполучлива рецепта. Само че я натисни добре, всички зеленчуци да останат под вода/марината.

Утре в Шоуто на Слави, ще гледаме как надуват таралежите   Simple Smile

# 1 182
Признавам таланта, труда, решителността и много други качества на отделни индивиди в една или друга област и да спрем до там, а..

Амин!

# 1 183

На това ще ти отговоря така:

Малко познат факт е, че ако разлееш домашна ракия по мушамата, разлятото винаги образува границите на Санстефанска България.

# 1 184
  • София
Ще стане, ако е по рецептата на Блонди, аз я правих даже в бутилка от минерална вода и 2 кофички - остана едната кофичка, супер сполучлива рецепта. Само че я натисни добре, всички зеленчуци да останат под вода/марината.

Именно. Страхотна е, винаги ми е ставала и на мен. Обаче преди седмица направих малко и не стана. Нямам идея защо. нагарча нещо и я изхвърлих направо. Добре че беше малко. От някой зеленчук се надявам да е. А сега съм оставила голямата да я прави, та съвсем съм притеснена дали ще стане  Mr. Green

Много ме радват анализите на повечето от вас. Направо си мислех, че всички са се поддали на лудостта "И да сме паднали, пак сме били".

Общи условия

Активация на акаунт