Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

  • 48 274
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 120
  • Луната ни пази
  • Мнения: 3 008
Което ме подсети- може ли някой да каже кого са изгонили от Вип Брадър, като дойде време? Че ме мързи да ровя за темата Blush
Току що изкараха Захажаева. После ще те информирам пак Simple Smile

# 121
  • В Космоса
  • Мнения: 10 107
Ох, врастването е гадна работа! Много боли!

# 122
  • Пловдив
  • Мнения: 27 042

Ох, сутляшчето ми се получи, обачи панирането не стана. буФнах ги във фризера, после ще видя какво е станало. Но топеното сирене е виновно, беше почти каша.
Ама!!! те се замразяват сурови, след като замръзнат ги панираш. Нали не ги изпържи и така да ги слагаш във фризера?!

# 123
  • София
  • Мнения: 5 730
Как да не я заобича човек тая тема, тука си споделяме един през друг - я за паднал нокът, я за туй, че се щрудим, я за село Всичково, и за болка, и за радост  Grinning
И аз много я обичам тая тема. Лилянке  Heart Eyes как се сети да я пуснеш!
А Нино, твоето Всичково скоро ще го чуеш хората по улиците да го споменават. Днес в целия офис разказах и всеки започна да обяснява кое му е Всичковото. Сега и със съфорумка си пишем за това  Heart Eyes

# 124
  • Ямбол
  • Мнения: 28 236

Ох, сутляшчето ми се получи, обачи панирането не стана. буФнах ги във фризера, после ще видя какво е станало. Но топеното сирене е виновно, беше почти каша.
Ама!!! те се замразяват сурови, след като замръзнат ги панираш. Нали не ги изпържи и така да ги слагаш във фризера?!
Не съм бе. Замразих, но не изчаках много. Панирах и пак замразих. И понеже ми остана малко яйце, овалях и малко кашкавал.
И ние със сина ми много ги обичаме и той откога ме моли детето, а аз все отлагам, че ми се вижда пипкаво. Цяло лято ги ядяхме в един ресторант всяка вечер на морето. Ех, не ми се ходи пак дотам сега точно.

Нино, ще съм ти благодарна, ако има някакъв пиниз да издадеш. Пък аз няма да те докладвам, че си искала да скатаеш членския внос.

# 125
  • Мнения: 4 892
А, съгласна съм Цвети26, нека се говори, я виж колко е хубава темата за селата. Нека, нека, само да не ми поискат от всичковия мармалад.

Още утре, Лиляна казвам ти - страшни са. От такъв лакомник като мене да го чуеш, значи бива.

# 126
  • Мнения: 15 242
Никита, на 2,4 г е малката, дано отмине този период, че ако спим още една вечер цялото семейство на спалнята ще се гътна ( снощи и кака си искаше, че куклата щяла да я вземе:)
Нещо ме болеше от долната страна на палеца на крака, лекарят каза кокоши трън, ама мъничък още, рече с лазер да го премахне с упойка. Ама аз досега четох, първо ще пробвам с едно лекарство от Турция, като лак било с четчица Веритол, действало.
Мамашата е много щура, клас, клас:)))

Лили,и аз ще питам за сиренцата, при нас ги правят страхотни сервират ги също с сладко от боровинки.

# 127
  • Пловдив
  • Мнения: 27 042
Лиляна, слушай кака си - замразяват се сурови, оваляни в панировка. После като са дълбоко замразени, най-добре на другия ден (аз ги забравям от заплес и по седмица) вадиш и пържиш. Веднъж панирани не замразяваш пак, защото като ги размразиш не са хрупкави.

# 128
  • Ямбол
  • Мнения: 28 236
Аз замразих малко само сиренето, защото беше каша, да се стегне. После панирах и пак замразих. Кога ще ги пържа не знам, може и утре, зависи дали ще съм на кеф. Ай ш'и му сА и не види тъпото сирене, ама вкусно, бре.

# 129
  • Пловдив
  • Мнения: 27 042
Споко, веднъж направена пипкавата работа, овалването в панировка, после е лесно - само вадиш и в тигана. Много бързо става.

# 130
  • Мнения: 4 310
И аз искам да кажа....
 спукаха ми се две тави с крем карамел вътре във фурната, не стига че зян стана ами и всичко е в стъкла и карамелизирана захар.

# 131
  • Луната ни пази
  • Мнения: 3 008
И аз искам да кажа....
 спукаха ми се две тави с крем карамел вътре във фурната, не стига че зян стана ами и всичко е в стъкла и карамелизирана захар.
Уффф, това е много гадно, съчувствам ти!

# 132
  • Мнения: 4 892
Сушай сега, Лиляна, жената каза - по-скъпите сиренца не се разтичат. После - в една купа разбиваш само яйце, никакви други глупости. В друга купа /тавичка по-добре/ - натрошен на по-ситно корнфлейкс. Сиренцата обезателно извадени от хладилник - топиш в яйцето, мяташ в тавичката с корнфлейкис, той полепва, посипваш и върху горната част на сиренцето, вадиш и слагаш в силно нагорещен тиган и воала.

# 133
  • Мнения: 3 871
Искам да кажа, че ще пробвам панираните топени сиренца.
Кашкавал пане правя с кори за баница. Научих го в готварския. Става чудно. Наздраве, момичета и момче!

# 134
  • югозапад, под "Марков камък"
  • Мнения: 1 270
Ще отмине Жаки. Ние какви изпълнения сме правили по цяла нощ. Пеех, разходки по етажа, изваждане на играчки и т.н. е мина и този период, добре че бях по майчинство още.

Общи условия

Активация на акаунт