Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 48 320
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 240
Миялна пускам поне веднъж на ден. От големите е.
В една друга тема споделих, че пускам купата на кукъра и имаше учудване. При положение, че пускам миялна, няма причина да мия на ръка някой съд. Така се пести вода. Simple Smile

# 241
  • София
Ето това това и това обсъждахме вкъщи, но тъй като информацията е малко по-стара от пуснатата от Тонка, явно не е съвсем актуална.

# 242
Да кажа, че миналата година ръцете ми бяха жива рана- цепеха се, до кръв и нищо не помагаше.

И аз го имам този проблем. Нещо като студова алергия се водеше. Загрубяваха ми кожичките най-вече около ноктите, цепеха се до кръв.
Оправих се с най-невероятното нещо. Крем от стара серия на Avon за груби пети. Никъде не мога да го открия вече. Но, предполагам че някакъв подобен би свършил работа.

# 243
  • София
Няма да чета темата докато съм на работа, нали съм ангажирана  Wink, а се хиля като тиква с пингвините и зъбите, колежката само ме поглежда странно. Неприятното е, след работата не мога да се доредя нито до телевизор, нито до компютър от малките и големи досадници вкъщи.
Джой, прочетох, че ти си на аватара, много си хубава!

# 244
И аз имам подобен проблем с кожата на ръцете през зимата. И аз си го решавам с крем за пети  Laughing

# 245

След като толкоз дълго и упорито кълнях Карфур да фалират, се оказа, че се обединяват с Пикадили. Пак е нещо, защото Янечек може да потвърди колко е гнусарски магазинът в квартала ни.

Тонке, как ще фалираш Карфур?  Laughing В крайна сметка в Пикадили ще се продават техните стоки. Тук даже няма магазин Карфур, но в една верига супермаркети се продават техни неща и те са собственици, защото са ги купили преди няколко години.

# 246
Мразя когато трябва да ходя при личната лекарка. Часове чакане...трябва да имаш железни нерви, а аз определено ги нямам. Не знам, другите лекарки ги гледам са по-бързи. При нашата е кошмар. ooooh!
Сега ще се си похапна топла супа и после любимото 3 в 1.

П.П. Това е най-бързо изписващата се тема във форума. Grinning

# 247
ЗА съжаление, не е студова алергия. Най- вероятно е от препаратите. 9 месеца си бях удома, от които 3 месеца близо, на легло и нямах този проблем. Сега от 1-2 месеца започна отново да ме сърби дланта и да се лющи.

# 248
Гласувах за номинациите. Колебаех се, но предпочетох на Кака Сийка вариантите  Peace
Нека на-добрите спечелят  Mr. Green

# 249
  • В Космоса
Това с личните лекари е кошмар наистина. Дъщеря ми е при една - целият коридор зает от нейни пациенти, а за другите доктори по 2-ма, 3-ма макс. И понеже често висим си измислихме стратегия, добре, че мъжа ми има възможност за освобождаване в повечето случаи. Отивам аз да чакам и като наближи нашия ред му се обаждам да я докара с колата. Иначе, тя пощурява по 2 часа да седим там и наново се разболява даже. Май ще ѝ сменяме педиатъра. То кои месеци можеше? И нали не е нужно да се отписваш от настоящия при смяна?

# 250
  • София
Акаша, юни и декември се сменят личните лекари. Не уведомяваш.  Peace Тъкмо сега ви е времето.

# 251
  • В Космоса
Мерси, Тони! Hug

# 252
започна отново да ме сърби дланта и да се лющи.

Не е студова алергия това, но не знам защо казваш "За съжаление", защото е изключително неприятно, болезнено и на практика не се лекува по друг начин освен преместване в топла държава.  Laughing

# 253
  • Пловдив
Да ви кажа,че можете по всяко време да си сменяте ЛЛ  Wink Просто си намирате нов,записва ви и с листа,който ви дава отивате в РЗОК.Подавате молба свободен текст защо се отказвате от стария и готово!Лично пробвано...

Хапнах,сега отивам за кафе,че така ми се доспа  Grinning

# 254
Тони ме е изпреварила. Peace И аз съм решила другия месец да я сменям. Пък дано следващата да е по-точна.

Общи условия

Активация на акаунт