Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 48 292
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 225
Чудя се дали съм нормална Flutter Вчера отидох да си вадя паспорт, защото нямам такъв. Абсолютно съм сигурна - при смяната на документите решихме, че скоро няма да пътуваме /поради финансови причини/, и затова да си извадим само лични карти и шофьорски книжки. А ако дай боже - някой  ден ще пътуваме, то тогава да си извадим паспорти. Ами дойде този ден, отивам вчера аз да си вадя паспот - имала съм такъв, валиден до декември 2015  Shocked Искам да видя документ, с който преди 5 години съм платила паспорта и подпис, че съм го получила - не може. Нямах нерви да се разправям, декларирах, че съм го изгубила и сега чакам глоба от 30 до 200лв  #Cussing out  И като се сетя, че преди месец отказах уикенд в  Истанбул, защото нямам паспорт...

# 226
Чудя се дали съм нормална Flutter Вчера отидох да си вадя паспорт, защото нямам такъв. Абсолютно съм сигурна - при смяната на документите решихме, че скоро няма да пътуваме /поради финансови причини/, и затова да си извадим само лични карти и шофьорски книжки. А ако дай боже - някой  ден ще пътуваме, то тогава да си извадим паспорти. Ами дойде този ден, отивам вчера аз да си вадя паспот - имала съм такъв, валиден до декември 2015  Shocked Искам да видя документ, с който преди 5 години съм платила паспорта и подпис, че съм го получила - не може. Нямах нерви да се разправям, декларирах, че съм го изгубила и сега чакам глоба от 30 до 200лв  #Cussing out  И като се сетя, че преди месец отказах уикенд в  Истанбул, защото нямам паспорт...

Трябваше първо да провериш тук https://nld.mvr.bg/nld2/nWeb2.nsf/fVerification.
Ако не си го получила, не е трябвало да декларираш загубата му.

Всъщност преди 5 години е била 2009г. и не се отчита в тази справка. Щом е валиден до 2015, трябва да е издаден 2010.

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 10:40 от cordelia

# 227
  • Пловдив
Я, кажете, по колко миялни пускате на ден. Янтра да си мълчи, че с нейните гаци, няма начин да е по-малко от една.
В последно време все по две на ден пускам, а аз съм от тия, които много малко се въртя в кухнята.
Една?!?!? Ти подиграваш ли се с мен Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile По две на ден минимум, ако съм готвила нещо по-завъртяно или десерт - на три отивам. Събота и неделя съм по на 3-4. Ако имаме гости 5-6.

# 228
Ох, Янтре ща ма умориш  hahaha  Joy  Joy  Joy
Та аз нямам толкова посуда  Mr. Green

Нямам миялна - четирите чинии и двете чаши, които цапаме си ги мия на ръчичка. Вкъщи само вечеряме  Peace

# 229
Начи, Янтре, вас по-малко от три пингвина нема да ви оправят.

# 230
  • Пловдив
И аз нямам миялна. Тук веднъж почти ме убедиха... ама на мен едно, че не ми е неприятно миенето на чинии, второ, да ги плакнеш, да зареждаш миялна, да я разтоварваш... то съм ги измила през това време. Sunglasses
Кой плакне  Shocked?!?! К'ви са тия глезотии, миялната мой роб ли е или аз съм и роб на нея?! Ръгам директно всичко, да се оправя и да не ме закача.

Моята е от големите, за 12 комплекта.

Аз пак ще готвя, още не съм измислила обаче какво.

И имам два нови перфоратора. Във възторг съм Simple Smile

# 231

Как какво? Пингвин! Ей, недосетливи хора...

# 232
  • София
Сега се сещам, че при последното ходене в Хит имаше свободна позиция за касиери, Онна актуална и сигурна ли е информацията?

Съпругът ми ми чете информация от някъде, беше обзорен материал за веригите в България. Значи предполагам от "Капитал" ще да е било. От там разбрах, че Карфур са купили "Пикадили", имаше нещо за Била, но го забравих и последното беше че "ХИТ" ще се изнесат от България тъй като са пропуснали момента, в който да се разширят и да отворят нови магазини, в момента пазара е твърде наситен и за 2 магазина не си струва да поддържат администрацията и в момента търсят купувачи и преговарят с кандидати.

# 233
  • Пловдив

Как какво? Пингвин! Ей, недосетливи хора...
Злоядата част от фамилията пингвини не яде. То какво ли изобщо яде.

# 234
Божее, уморихте ме с пингвините! Да кажа, че миналата година ръцете ми бяха жива рана- цепеха се, до кръв и нищо не помагаше. Счупих си краката и от системи ли, от стрес ли изведнъж минаха. Сега отново започва да ме сърби, мажа с алергозан и отшумява, но за кратко. Ама трябва все почупена ли да си ходя ли да си купя миялна машина?

# 235
  • София
От там разбрах, че Карфур са купили "Пикадили"...
Аз друго четох. Никой никого не е купил, а двата магазина се обединяват.
Ето и линк:
http://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2014/11/10/2416589_verigit … avat_v_bulgariia/
Аз намирам Пикадили за много читав магазин и дано направят нещо добро, че скапаният Карфур ми е на 20 м от входа. (Те докато го направят, май ще се изнесем от блока.  Mr. Green)

# 236
  • Ямбол
Пикадили имаше много кратък живот в нашия град. Не знам дали и година изкараха. Такива високи цени не знам да е имало в друг магазин в града ни.

# 237
  • София
Лиляна, високите цени бяха при предишните му собственици.  Wink

# 238
  • някъде ... тук ...
Явно и аз от преди смяната на предишните собственици не съм влизала в никое Пикадили - то цени и претенции...
Не са с толкова високи цени вече, така ли?
Интересно какво ще излезе от това сливане.

Миялна имам от както сме в наш си апартамент - не си я давам за нищо на света. От средните е и от закуски и вечери се пуска веднъж дневно. Събота, неделя и след гости - може и 4 пъти дневно да стигне Crazy

# 239
  • Ямбол
Лиляна, високите цени бяха при предишните му собственици.  Wink
Е, да, но магазинът вече не е в Ямбол и не знам какви са новите цени и новите собственици.

Общи условия

Активация на акаунт