Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 48 268
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • София
Хубаво, ама като приказват само за ядене, какво да направя... ще реализирам цапаница. Crazy

# 182
  • Ямбол
Стига сте яли.

Я, кажете, по колко миялни пускате на ден. Янтра да си мълчи, че с нейните гаци, няма начин да е по-малко от една.
В последно време все по две на ден пускам, а аз съм от тия, които много малко се въртя в кухнята.

# 183

Я, кажете, по колко миялни пускате на ден. Янтра да си мълчи, че с нейните гаци, няма начин да е по-малко от една.

По принцип една, но понякога две, че с гости и три.

Аз съвсем се бъгнах с яденето. Напоследък ям хляб и маслини, или само сирене, или нищо, както дойде. Нито огладнявам, нито имам мерак да ям.
Дъщеря ми я заговорил един съсед египтянин и тя го похвалила, че готви много вкусно. Само дето тя само по миризмата е стигнала до този извод. Стана три дни човекът носи в кутии манджа за горкото дете. И тя така му благодари, ще кажеш, че я пращаме да ловува за храната си. ooooh!

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 23:33 от Анонимен

# 184
  • София
По една на ден пускам. Ама ние само вечеряме в къщи.
Кога цапат за 2 миялни чинии твоите хора, Лили. А да не би миялната би да ти е от по-малките?

# 185
  • Ямбол
Не е малка, средна е моята - за 9 комплекта с две кошници. Не знам какво толкова се цапа, но сега върти една и в мивката има за още една, след като заредих тази, вече започва да се трупа.
Ние и закусваме, и обядваме.

# 186
  • София
Абе тая домакинска работа ми е брррррррр!

# 187
  • Пловдив
И в други теми из форума съм споделяла, че миялната за мен е най-излишният уред за моето домакинство. Миенето на чинии е може би единственото ми любимо домакинско занимание, не мога да се лиша от него.
От прехода не си спомням нищо, родена съм след него....

# 188

Аз съвсем се бъгнах с яденето. Напоследък ям хляб и маслини, или само сирене, или нищо, както дойде. Нито огладнявам, нито имам мерак да ям.
Дъщеря ми я заговорил един съсед египтянин и тя го похвалила, че готви много вкусно. Само дето тя само по миризмата е стигнала до този извод. Стана три дни човекът носи в кутии манджа за горкото дете. И тя така му благодари, ще кажеш, че я пращаме да ловува за храната си. ooooh!

Laughing преди няколко години се нанасят нови съседи египтяни, хортуваме си с жената и тя ми казва че готвила пингвин Shocked но прочела по лицето ми, даже рецепта ми дава как го пълни с ориз и подправки и всички яли, децата много обичали за това готвила по няколко. Вдигам аз рамене, ама това са първите живи египтяни в живота ми та оставих без коментар. На същият ден следобед  се звъни на вратата, отварям моята нова съседка носи в една торба едни буци замразено месо и ми казва любезно, че са пингвини да ми е сладко.  Викам си те пингвините трябва да са защитени животни, но знае ли човек в Китай може да има ферми вече, знае ли човек. После си викам , ами пингвините риба ядат, това месо ще мирише на риба. Нямам друг избор скачам във форума с въпрос ''как се готви пингвин''? Хвърлих в размисъл и догадки, клетви и псувни цяла тема, а през това време месото се размразило и там една и не пингвини, а пъдпъдъци  Laughing

# 189
Хаххахахах, бе, спрете се, бе събудих децата, пингвини ше готви Joy

# 190
  • Луната ни пази
Аз пък въобще нямам миалня. За двама човека ми е излишна някак си.
Сигурно влизам в графата " шумен съсед", пускам прахосмукачката в диапазона 9 и половина-10 вечерта. Съседите ми го връщат чрез хлапетата си. Особено големия, който се събужда точно в 6 сутринта и бяга с викове из цялата къща и съответно събужда бебето, което започва да плаче неистово, чак ми иде да отида го гушна.
пс. Спи ми се...

# 191
  • В Космоса
Ох, във вихъра сте тази вечер! Пингвини. Joy Joy

# 192
Ма боже, пингвин!  hahaha

Пингвин с ориз, пингвин с кестени, важното е да "са иде".

# 193
  • София
И аз нямам миялна. Тук веднъж почти ме убедиха... ама на мен едно, че не ми е неприятно миенето на чинии, второ, да ги плакнеш, да зареждаш миялна, да я разтоварваш... то съм ги измила през това време. Sunglasses

# 194
За форумния купон ше ви напълня един пингвин с картофени кюфтета.

Общи условия

Активация на акаунт