Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 48 275
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 195
  • В Космоса
И аз обичам да мия чинии. Успокоява ме. Като съм била ядосана някоя и друга неизмита чиния са ме спасявали. Laughing

Най-много мразя да гладя. Tired

# 196
И аз така. Обичам да мия, мразя да гладя.

Стига бе, как ще готвите пингуините. Тук в момента е много популярна тази пингвинска реклама.

# 197
  • HH
Майките нали все питат "какво да сготвя"  Mr. Green Е да, ама сестра ми и хвана цаката, взе да си иска слон пълнен с маслини. И понеже мама все обясняваше как е забравила да купи маслини, сестра ми като започна работа с първата си заплата беше купила 2 кг. маслини, прибра се и ги тресна на масата пред майка с въпроса "къде е голямата тава" .

Но за пингвин и аз не се бях сещала, че може да се сготви.  Joy

# 198
  • Euskal Herria
Аааа, удобство си е съдомиялната. Когато ремонтирахме кухнята (в България), предвидих място и за нея. Тук нямам, но сме само двама, така че не ми тежи.
Тази вечер доволно се посмях с вас, момичета. Благодаря!

# 199
Много готина реклама, Толумба. Хем за пингвинчета, хем за Коледа.  Heart Eyes
Гледали ли сте "Походът на императорите"? Чуден филм за тези господа в смокинг.

# 200
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря, Shagya, удовлетворяват ме изгонените Laughing Hug

Мразя да мия чинии, стига ми всичката стъклария, която ми минава през ръцете на ден.

# 201
  • В Космоса
Много готина реклама, Толумба. Хем за пингвинчета, хем за Коледа.  Heart Eyes
Гледали ли сте "Походът на императорите"? Чуден филм за тези господа в смокинг.

Да, много ми беше харесал и на мен. Heart Eyes

# 202
Интересно Laughing

http://illustratedetymology.com/About-Illustrated-Etymology

Пингвинчета, а?!? Гери си пада по тях. Laughing Mr. Green

За първи път като видях пингвинчета доста се изненадах колко са дребни. Винаги съм си ги представяла като едри животни.

# 203
  • Луната ни пази
Пингвини, а? Снощи така ми се е спяло, че не съм прочела тази пингвинска драма Simple Smile So what?  според мен трябва да пренесеш историята в мунската тема или в Изгубени в превода.
Съседите ми са като аларма, малкия здраво беснее горе, отбележете колко е часа. Хубавото е, че на моята кокона не и пречи. Simple Smile

# 204
Добро утро! Днес, да се не надяваш и аз от ранобудните. Навън мъгла с нож да я режеш!
Размерът на пингвините не зависи ли от какъв чешит са - май Императорските са най-едрички. Нино, като те четох постоянно асоциацията ми беше с чичко Филипов и ''Момиценце, къде са ми жъбките'' Grinning Добре, че е история с хубав край, инак никак не би ми било смешно, че снощи точно на зъбата тема се карахме с мъжа ми.

# 205
Добро утро!
Уморихте ме с тези пингвини!

# 206
Цонне, има и дребни и едри. Ти си видяла от дребните, императорските са най-едри. Мъжките достигат над метър и нещо. Е, не са колкото човек  Mr. Green
Добро утро. Успах се. Моят възлюблен направил на детето закуска и само я облякох и ги изпратих.
Оставил си е от вчера "мовембър", някакви инициатива с мъжките лицеви окосмявания. Абе демек някакви мустаци си е оставил, по-изразителни. Прилича на някой от френската съпротива.
Иначе - нищо ново от през нощта. А денят започвам като вчера, чакам кафето а изкъркори.

Julia_21, о, беше ми много тегаво. Аз имах мост на това място, но нещо ми се поду. Оказа се, че единият зъб отдолу е "заработил". После по на Марко Тотев принципа и другия носещ и той, та няколко месеца промивки, лечения, мъки, без зъби и таман се бях усмихнала.

# 207
Ужас Confused Случайно някой скоро да е лекувал пулпит и да е наясно с цените? На мъжа ми му искат 160 лв Shocked

# 208
  • Пловдив
Добро утро! Peace
Едвам ви изчетох...падна смях  Laughing
И като стана дума за ядене...си мисля и аз за тия топени сиренца Mr. Green Ама добре,че не съм взела от лидълските начи Wink Довечера ще имам гости-мои братовчеди,та снощи поприготвих,т.е. направих някои заготовки да видим като се прибера дали ще стават за нещо Thinking забърках оризови кюфтета/сместа/,ама добавих и малко спанак.Стана по-течна сместа от него,та дано до довечера да се е стегнала.
Сутринта пак лееекинко изнервих обстановката... Tired ама ми писна все да повтарям-"обличай се!,сядай да закусваш!мий зъбите!духай носа!"  Whistling Тюююю...ММ вика - ти ако имаш още едно,кое първо ще подканяш незнам!

# 209
  • София
Добрютро!  Hug
Е, не - няма как да изчета всички страници.

След като толкоз дълго и упорито кълнях Карфур да фалират, се оказа, че се обединяват с Пикадили. Пак е нещо, защото Янечек може да потвърди колко е гнусарски магазинът в квартала ни.

Ужас Confused Случайно някой скоро да е лекувал пулпит и да е наясно с цените? На мъжа ми му искат 160 лв Shocked
200 лв дадох за пулпит преди две години.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт