Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 48 278
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 210
  • Ямбол
...
Е, не - няма как да изчета всички страници.

След като толкоз дълго и упорито кълнях Карфур да фалират, се оказа, че се обединяват с Пикадили. Пак е нещо, защото Янечек може да потвърди колко е гнусарски магазинът в квартала ни.
...
Страниците си заслужават, повярвай. Особено зъбът на Нино и пингвинът на Соу уот.
А новият магазин Пикарфурили ли ще се казва? Wink

Оф, днес имаме събрание от 12 и после чак в 16ч. са ми часовете. Ще трябва да поблея малко по магазините.

# 211
Добро утро!
Седя и си се хиля над кафето с вашите бисери от снощи... Ако има някоя по-засукана рецепта за пингвина - споделете  Laughing
Миялна нямаме, а ми се иска, защото най-мразя да мия чинии...

Хубав ден!

# 212
  • София
А новият магазин Пикарфурили ли ще се казва? Wink
Не знам Лиле, но ако ще и "Бамя" да го кръстят, важното е да разкарат празните рафтове, които са в момента и да ги заредят с нещо свястно.

# 213
  • София
Добро утро! Много сте изписали вчера, но пък добре се посмях с прочетеното.

Ужасни са Карфур! Уж добре тръгнаха в началото, но след това всички свестни марки излязоха от тях. От 8-9 месеца, а може би дори и година да е станало, са ми като брат близнак на гнусните "Европа", които май най-накрая затвориха окончателно.
Аз съм много разочарована, че "Хит" ще се изнасят от България. Те са ми любимия хипермаркет. Confused

Пулпит лекуваха на сина ми до преди седмица. По здравна каса му го направиха и съм доплатила само 30 лв. Не знам дали касата покрива лечение на пулпит и за възрастни.

# 214
Е не и Хит! Rolling Eyes Казали са му, че не се поема, та за това тази цена ...

# 215
Егати пингвините, изкараха кафето, но и картофените кюфтета през носа  Laughing Особено се смях, че жената си е пуснала тема "как се готви пингвин"  Joy
Тони, потвържвавам, не само това, ами и в момента нашият квартал е супер зле откъм магазини. Добре че има някакви на малки производители по пазарчето, че да не се налага да ходя 2 спирки за сирене и хляб.
Пък аз не съм от хората, които могат да си напазаруват за 2 седмици напред. Купувам по нещо почти всеки ден.
Миялната ми е най-нужният уред след пералнята. Откакто имам, не спирам да се радвам на добрата покупка. Много време ми пести. Мъжът ми дълго ме убеждаваше, че не ни трябвала, ама той чинии рядко мие, да не кажа никак. Един ден се ядосах и спрях и аз да мия, тогава купихме  Mr. Green
пп: за пулпита да кажа: да, към 160 лева излиза в крайна сметка. Може малко по-малко да е, но цената не е странна. Веднъж зъбът се отваря и се слага лекарство, после се вадят нервите и пак лекарство, накрая пломба, която струва поне 55 лева.

# 216
Сега се сещам, че при последното ходене в Хит имаше свободна позиция за касиери, Онна актуална и сигурна ли е информацията?

Ох, то този зъб златен излезна заради страх и немарливост - та се отваря, та се чисти, та две вечери по спешност по нощите се ходи за пусти зъб та вече са дадени и над 160 и сега още толкова направо ми се стъжни. И като питам защо се стигна до тук - ами страх го било и все пари не достигали. А сега и болка и пари в доволно количество от желание да си ги спестим. Аз, понеже патих от зъби, не се оставям, ако ще всичко друго да ми е наопаки.

# 217
  • В Космоса
Звучи ми добре това обединение на веригите.

А за Хит и аз ще тъжа, ако е така.

# 218
Знаех си, че готвенето е забавно. Ама пусто не ми се отдава   Joy

Лили, аз сиренцата ги правя с топено сирене от Била, тяхната марка Клевър, мисля беше.
Ама е голяма играчка.

Днес съм се барнала с новото палтенце. Да уважа на щерката именния ден.
Да е живо и здраво името на всички Виктории Hug

Виртуална почерпка

И по едно за всеки вкус

# 219
  • някъде ... тук ...
Руми, честита ви именничка  bouquet
Честит имен ден и на останалите празнуващи!

Добре се посмях с Вас Laughing Ама изчетох всичко Crazy

Концертът снощи беше екстра! Попяхме, подивяхме. Обаче се оказа скучен за двамата дребни 10годишни в компанията. Как нямаше начин да заведа баткото Confused

# 220
  • В Космоса
Честито на именниците и специално на дъщеричката ти, rummi_pl!  bouquet

Едно от любимите ми имена като бях малка. С другото кръстих моята дъщеря, а едното беше малко видоизменено име на футболен клуб от Генуа. Mr. Green

# 221
Одеве една колежка ми честити именния ден на дъщеря ми. Embarassed  ooooh! Даже не знаех, че е днес. Crazy
Като ви слушям зя зъбните проблеми само се радвам, че миУото е в този "бизнес" и проблемите по зъбите са ми абсолютно безплатни.Всички обаче си мислят, че холивудската ми усмивка се дължи единствено на него, но истината е, че главната заслуга е на майка ми и баща ми. Laughing

# 222
  • София
Руми, честит празник на Виктория.  baloni С удоволствие ще се почерпя с коктейлчетата.

Джуличке, профилактика му е майката. Вярно, че на чужд гръб е лесно... (Ненавиждам ходенето по зъболекари.)

Май наистина трябва да се върна да видя какви са тия пингвини, които са разбунили духовете снощи.  Grinning

бискит, и на теб честита именичка!  Hug

# 223
  • Euskal Herria
Да са ви живи и здрави имениците!
А защо всъщност се е стигнало до тази неразбория -  пингвини-пъдпъдъци? Египтянката ли е използвала грешна дума?

# 224
Мерси, Тонкабонка!
Сега осъзнавам ,че прозвучах като Шантал.  Mr. Green Всъщност къде се изгуби тя? newsm78 Вече има нов ник май.

Общи условия

Активация на акаунт