Искам да кажа ... (10)_10.11-16.11

• 48 168
  • 1 227
  •   1
Отговори
# 480
    Приемате ли нови попълнения?  Laughing
    Искам да кажа, че много искам пак да отида на Коледния базар- имам прекрасни текстилни играчки от предишни години.
    Янтра, моя мъж не го оставям да простира, но основно той готви, мие мокри помещения и ред други неща. И се фука с цялото си лъвски самочувствие с домакинските си умения.  Mr. Green

# 481
  • София
   Искам да кажа, че много искам пак да отида на Коледния базар- имам прекрасни текстилни играчки от предишни години.
Базар на ДБМ ли? Да ви кажа, че тази година отново ще има Базар в София. И съответно мола  всички да се чувстват поканени.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=802332.0

# 482
  • Пловдив
Моят прави РАЗКОШНИ гофрети!

# 483
  • София
    Приемате ли нови попълнения?  Laughing
    Янтра, моя мъж не го оставям да простира, но основно той готви, мие мокри помещения и ред други неща. И се фука с цялото си лъвски самочувствие с домакинските си умения.  Mr. Green

Пиемаме!  Hug
Онзи Коледен базар, на Нино ли? Много съм му навита и аз. Само това че ще е тарапана ме разколебава, защото мислех с децата да се водим. Но колко му е пък, пътьом ще ги харижем на мама и ще посетим.
Съвсем тайно да си кажа, между нас си, много обичам тълпи когато съм сама или със съпружието. Обаче като съм с децата ако сме повече от 5-6 човека на 50 кв.м и се изнервям безобразно. По тази и причина лятно време моите деца са лишени от вечерни забавления на детска площадка  Confused Просто през лятото в 19 часа всичко живо е навън, а аз не мога сама да обгърна с поглед 3 броя деца размешани с още 30-40 човека.... мъж ми се труди усилно в това време.

# 484
      Onna-bugeisha, да, за промотирания от Нино базар говоря. Два пъти съм го посещавала, наричахме го на дипломатските съпруги. Не знам дали ще мога да отида до София на 7-ми, но ако мога там ще съм. Преживяването си струва.
      Цвети, на посещавам базара ДБМ всяка година, но не в София  Peace
      Янтра, аз си хапвам палачинки един -два пъти в месеца за закуска. Обикновено не закусвам  Laughing
      ПП Темата има ли някакви правила? За пръв път влизам в нея и освен първия пост, започнах да чета днешните постове.

# 485
  • Euskal Herria
Еееех, ама сте писали... Песничките от рекламите - помня ги, че как иначе. Даже до нас бяха открили магазин за дрехи "Куку Руку" - така сме се хилили, като минехме от там.
Та, не разбрах - няма ли някой да се похвали с баклава  Joy?

# 486
  • София
Радвам се да те видя, Хърмаяни  Hug
Правила няма, освен добрия тон.

Днес - вечеря спагети, с мъжа ми пием вино и си казваме наздраве. Децата пият сок от ябълки, малкото вдига чаша и то изстрелва - Наздраве за мама. Благодаря за вечерята. Ние  #Crazy Четири годишно тапишонче - а не е да кажеш, че у нас ката ден наздравици за мама вдигаме.
Изяждам й ушите цяла вечер след това, маймунката ми тя  Heart Eyes

Она, зарадвах се на шестицата, браво Simple Smile

Янтра, стига с тия мъжови гофрети, че със все гофретника ще го взема.

# 487
  • Пловдив
Не го давам! Че кой ще ми прави закуска в неделя?!

# 488

Та, не разбрах - няма ли някой да се похвали с баклава  Joy?

Не думи, а дела! Laughing аз ще ви разказвам за азиатската си супа след като ми остане време.

# 489
     ПП Темата има ли някакви правила? За пръв път влизам в нея и освен първия пост, започнах да чета днешните постове.

Ами трябва да прочетеш всички постинги от всички теми до сега. Няма как.

Шегувам се  Hug много добре дошла.

# 490
  • Пазете Гор
      ПП Темата има ли някакви правила?...
Ами трябва да прочетеш всички постинги от всички теми до сега. Няма как. ...

И да представиш конспект. Сбитичко, на 5 реда. И няма не може - и от "Клетниците" става вестникарско антрефиле.

За баклава не знам, аз събрах последните орехи днеска. Днеска за какво ще си говорим - за ястия с праз?

# 491
  • Ямбол
Обичам праз. бъркани яйца с праз. И варени картофи с много праз.

# 492
Обичам баница с праз. И бъркани яйца също.

# 493
  • Ланкър, планините Овнерог
Вие малко отзад напред. Първо баклава, а на финал - бъркани яйца  Laughing

# 494
  • София
Онзи ден ядохме баница с праз. Децата не одобриха.

Общи условия

Активация на акаунт