За секса(малко мръсничко)

• 197 655
  • 977
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
   Не, за това, че средната продължителност на секса е от 7-11 минути, съм съгласна.    Особено - в дългогодишна връзка и като(ако) се родят децата.
   Но и мисля, че на всяка двойка се е случвало(поне веднъж и дори след много години заедно), да не се усетят кога са минали часове (цялата нощ, следващият ден) докато са правели секс и там, каквото го съпровожда (без стимуланти).
  Както и да е, по този въпрос няма да споря. У мен по-скоро тези изказвания предизвикват усмивка:

истинския мъж не ползва стимуланти, лубриканти и пр...
той си е възбуден по природа...  fingerscrossed
 Thinking Вродена (че и перманентна!) ерекция? Това, трябва да е доста болезнено...  

Цитат
гейско настроените типажи и /слабохарактерни мъже/ опитват всичко...експериментират...докато се убедят, че има и друг бряг !  
Моля, не се поддавайте на глобалната извратеност...Секса с насилие и бъркане по дупките води до тотално падение на личността и опростачване ...

На хомофобщина малко ми намирисва тук. Такива(истински мъже), дето най-много подскачат при споменаване на анален секс (и всичко - пряко или косвено свързано с него), като опитат "бъркане по дупките"(особено с друг мъж) - не мой' ги спря после  Mr. Green
 За насилие пък изобщо не е ставало дума ooooh!
  И според мен, ако деградираш и се опростачиш само заради: петинг, лубриканти, свирки, анален секс и т.н.(и то - с постоянния партньор, за разнообразяване на сексуалния ви живот), значи не е и имало кой знае колко за деградиране.
  Да не говорим, каква личност трябва да си бил, та чак и "тотално да изпаднеш" след тези що-годе тривиални неща!

Цитат
Слава Богу има още истински мъже!!!  Kissing Heart

Laughing  Юхуу, йееей, да живееей!!!

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 23:55 от Trill

# 751
Цитат
Не, за това, че средната продължителност на секса е от 7-11 минути, съм съгласна.

Да, това най - вероятно е точно така.

# 752
Жената просто си изказа мнението по отношение на секса. Хората имат различни разбирания и всеки е свободен да ги сподели. Някои харесват стандартният секс (мисионерската и малко жената да е отгоре) без орални ласки и т.н., други са по- разкрепостени.
Аз лично не бих бъркала по дупките на мъжа си още повече да използвам вибратори и разни други играчки. Отделно той изобщо не изявява желание за това.
И аз да попитам какво представлява истинската жена, защото ми стана много интересно?  

# 753
  • София
Moже би истинската жена е тази ,която НЕ предпочита да ч*ка мъжа си .  Joy

# 754
И каква стана тя, истинският мъж ходи постоянно възбуден, точи лиги и го раздава пурист, истинската жена НЕ предпочита да припарва до дупките на мъжа си, за да не вземе да се окаже, че любимият после ше и кръшне с най-добрия си приятел от фитнеса. Брех. Зех да се притеснявам за себе си и за половинката. Simple Smile
Всъщност истинското извращение е да се ограничаваш в една връзка и да обречеш на еднообразие и себе си и партньора си, само защото някъде някой е казал нещо, или да не би някой да си помисли, че не си овчица от стадото. Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 20:53 от Шушумушу

# 755
Едните говорят за секса като от първо вкарване - до последно изкарване за съответния отрязък от време, а други - като за всичко, започващо с разсъбличането и свършващо с окончателното напускане на спалнята, и оттам някои пишат 7 минути, а други - 3 денонощия.  Laughing

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 01:22 от Nickkie

# 756
Това за трите денонощия секс беше върховна изцепка  Joy Всеки път е различно. Веднъж е по дълго, друг път е по кратко. С ММ средно ни е 20-30 минути същинската част без игрите преди и по време на това. Иначе има и моменти, в които не можем да си се наситим. Ама да ми разправят тука за 2-3 часа или  за цели денонощия е щуротия. То омръзва, жената изсъхва и дори става болезнено, но... явно има жени, които са нон стоп готови и нямат тези проблеми.

# 757
  • София
Е, ако се брои със спирането, започването, галенето на единия от другия и после обратно и т.н., може да отиде и часове. Иначе над час, час и нещо нон-стоп не вярвам да продължи на някого да му е готино. newsm78

# 758
Има овлажнители, Илчева.  bowuu

# 759
...Нямам нищо против тях, ни ги смятам за чалнати, нека си съществуват, но да си сменят вагините с пениси и пенисите с вагини без да ми го натрапват!
Нали така? bowuu

Точно така!!!

# 760
Секс с часове - само, когато не съм задоволена навреме. Когато всичко е наред съм като мъжете, обръщам се към стената и заспивам  Joy

# 761
Това за трите денонощия секс беше върховна изцепка  Joy Всеки път е различно. Веднъж е по дълго, друг път е по кратко. С ММ средно ни е 20-30 минути същинската част без игрите преди и по време на това. Иначе има и моменти, в които не можем да си се наситим. Ама да ми разправят тука за 2-3 часа или  за цели денонощия е щуротия. То омръзва, жената изсъхва и дори става болезнено, но... явно има жени, които са нон стоп готови и нямат тези проблеми.

Абсолютно същото е и при мен.

Цитат
Когато всичко е наред съм като мъжете, обръщам се към стената и заспивам  35

Ахам и аз така като теб....и мъжете. Laughing

# 762
  • София
Това за трите денонощия секс беше върховна изцепка  Joy
Това е супер не сериозно изказване , не мога да го взема на сериозно . Хора без работа..

# 763
това с 3 -те денонощия не е винаги и постоянно .
споменах го като контрапункт на това с 10 - те минути секс .
естествено когато секса е достъпен винаги и постоянно и става въпрос за семеен секс  Laughing
заряда е по малък , плюс знаеш всичко което ще се случи от начало до край ...
но когато става въпрос за секс с човек, който не поддържате постоянни контакти ..
когато има да се наваксва пропуснато или да се използва максимално някаква възможност ..
няма насищане .. плюс всичко е много по интересно ..
прави се всичко по много и всичко е много по силно и интересно .

иначе не споря въобще, че като се настани рутината в леглото между двама души ..
секса не трае много .. 20-30 минути в повечето случаи са пределни .

но да се твърди, че секса трябвало да има такава продължителност ..
и всичко над 12 минути е нещо неприятно .. си е равно на природно ощетяване ..  Laughing
както физическо , така и психическо емоционално и всякак .

направо ми е жал за тези, които намират 10 минутния секс перфектния секс и за всичко което потенциално може да им се случи в секса .

# 764

естествено когато секса е достъпен винаги и постоянно и става въпрос за семеен секс  Laughing
заряда е по малък , плюс знаеш всичко което ще се случи от начало до край ...
но когато става въпрос за секс с човек, който не поддържате постоянни контакти ..
когато има да се наваксва пропуснато или да се използва максимално някаква възможност ..
няма насищане .. плюс всичко е много по интересно ..
прави се всичко по много и всичко е много по силно и интересно .

иначе не споря въобще, че като се настани рутината в леглото между двама души ..
секса не трае много .. 20-30 минути в повечето случаи са пределни .

Леле крокодиле, не мога да повярвам, че съм съгласна с теб.

Общи условия

Активация на акаунт