Но и мисля, че на всяка двойка се е случвало(поне веднъж и дори след много години заедно), да не се усетят кога са минали часове (цялата нощ, следващият ден) докато са правели секс и там, каквото го съпровожда (без стимуланти).
Както и да е, по този въпрос няма да споря. У мен по-скоро тези изказвания предизвикват усмивка:
той си е възбуден по природа...

Вродена (че и перманентна!) ерекция? Това, трябва да е доста болезнено... Моля, не се поддавайте на глобалната извратеност...Секса с насилие и бъркане по дупките води до тотално падение на личността и опростачване ...
На хомофобщина малко ми намирисва тук. Такива(истински мъже), дето най-много подскачат при споменаване на анален секс (и всичко - пряко или косвено свързано с него), като опитат "бъркане по дупките"(особено с друг мъж) - не мой' ги спря после
За насилие пък изобщо не е ставало дума

И според мен, ако деградираш и се опростачиш само заради: петинг, лубриканти, свирки, анален секс и т.н.(и то - с постоянния партньор, за разнообразяване на сексуалния ви живот), значи не е и имало кой знае колко за деградиране.
Да не говорим, каква личност трябва да си бил, та чак и "тотално да изпаднеш" след тези що-годе тривиални неща!