За секса(малко мръсничко)

• 197 535
  • 977
  •   1
Отговори
# 840
  • Другата България
А, и аз така мисля, но мъжете са едни...странни същества, или една част от тях поне.
Няма да умре със сигурност от това /така смятам/, но ще го потърси другаде - евентуално.
Лично аз не бих правила неща, които не искам само защото на някого му е кеф. Виж, ако ми се прииска да го направя защото имам чувства и искам да му доставя удоволствие заради други и комплексни негови качества - тогава е друго.

# 841
И да изпълнява пълната програма, ще се появи друг проблем и пак ще иде/идат при друг/а.
Просто има хора, които ги мързи да си решават проблемите, а търсят някакво временно успокоение, което обаче задълбочава нещата.
Или просто се влюбват, което не може да се контролира. И ако ще жена им да прави анален секс на челна стойка и да гълта всеки път, пак ще идат при другата.
Така че - правете, каквото на вас ви харесва, а не неща, които са ви неприятни, но ползвате като гаранция за нещо, а какво ще ни дойде на главата в бъдеще никой не знае  Laughing

# 842

Просто има хора, които ги мързи да си решават проблемите, а търсят някакво временно успокоение, което обаче задълбочава нещата.

Някои изобщо не смятат, че имат проблем за да го разрешават. Ето аз например, изобщо не мисля, че имам проблем за това, че ми е омръзнал съпружеският секс. За това ти тук пък си абсолютно права, ако ще и челни стойки да прави и да ми докарва по пет оргазма, омръзнал ми е и толкоз. На всичкото отгоре е и красив, тялото му е божествено, но какво от това? Аз искам секс с друг. Той също. И аз съм му омръзнала. Разбира се, нас ни свързват мноого други неща не само секса. Огромна благодарност и огромно уважение. Добре, че ги уточнихме тези неща още началото, защото в противен случай щях да се чувствам много зле, дори и от ментална изневяра.

# 843
Омръзването е проблемът  Simple Smile проблем като всеки друг.
Имаш избор - търсиш начин да го решиш, задълбочаваш нещата като намесваш някакви странични хора или седиш чакаш всичко само да свърши. Изборът си е твой и каквото и да направиш ще е правилно - за теб  Peace

# 844
  • Другата България
Търсенето на странични хора не е задължително да задълбочи нещата. Може да ги подобри. Wink

# 845
Мхм, видяхме подобренията в семействата на последните, които го препоръчваха тук  Mr. Green

# 846
  • на кого му пука
Подобрение от типа-кръшнеш пък се окаже че там е още по-зле?И по-добре познатото удобно зле? Laughing

# 847
Омръзването е проблемът  Simple Smile проблем като всеки друг.
Имаш избор - търсиш начин да го решиш, задълбочаваш нещата като намесваш някакви странични хора или седиш чакаш всичко само да свърши. Изборът си е твой и каквото и да направиш ще е правилно - за теб  Peace

Да, сигурно е така, разбирам какво искаш да кажеш. Мислълта ми е, че според моите индивидуални възгледи за любовта и живота, хич не го намирам за проблем. Нали знаеш, че всеки си намира оправдание за собствените мисли и действия и от неговата си гледна точка си е прав.
За мързелът също си права, мамка му, поне при мен. Laughing Peace

# 848
Мхм, видяхме подобренията в семействата на последните, които го препоръчваха тук  Mr. Green

И не само тук, имам наблюдения и от реалния живот. Що семейства се разпаднаха около нас, около тая прословута "криза на 40-те"  Rolling Eyes Големи хормони, голямо чудо...
Шило в торба не стои, рано или късно се разсмърдяват нещата, и винаги има наранени. Винаги.

# 849

Някои изобщо не смятат, че имат проблем за да го разрешават. Ето аз например, изобщо не мисля, че имам проблем за това, че ми е омръзнал съпружеският секс. За това ти тук пък си абсолютно права, ако ще и челни стойки да прави и да ми докарва по пет оргазма, омръзнал ми е и толкоз. На всичкото отгоре е и красив, тялото му е божествено, но какво от това? Аз искам секс с друг. Той също. И аз съм му омръзнала. Разбира се, нас ни свързват мноого други неща не само секса. Огромна благодарност и огромно уважение. Добре, че ги уточнихме тези неща още началото, защото в противен случай щях да се чувствам много зле, дори и от ментална изневяра.
Абе не е баш така. Омръзнал ти е, и ти си му омръзнала, но щом още му харесваш тялото, чак божествено, намираш го за секси и го обичаш, това омръзване може да се посмекчи, ако изведнъж започне да ти демонстрира нещо по-различно, нещо ново, спонтанно, по-така. Simple Smile
Аз лично си мисля, че да вкараш трети/четвърти в брачното ложе е възможно най-грешното "решение" за проблема "доскучал секс". Но - да не спорим - разни хора, разни идеали. Peace

# 850
  • Варна
Herz:
Цитат
Абе, Trill, кой го бОли какво точно правиш, къде си го навираш и с колко през годините? Баси откровенията! Не оставихте нищо на въображението ни.
   Моля??
   Струва ми се, че малко прекалявате вече, Госпожо.
    Имаше доста по-подробни "баси откровенията" в темата. Но не видях, да се правите някъде на говорител на "народа"; и да поставяте на място самозабравилия се пишещ - уведомявайки го, как НИКОЙ не се интересува (не го бОли) и на НИКОГО не му се чете.
   Ще кажеш, че съм нахълтала в някоя възвишена ВАША тема, за да се похваля "къде и как си го навирам през годините"; вместо да пиша в "За секса (малко мръсничко)... ooooh!
   Не се сърди човече: сама казвате, че не сте ми чела постовете с особено внимание.
      Това не Ви попречи обаче, да сте доста категорична в мнението си за мен и моите връзки (да - в мн.ч.. Не всеки намира отрано "подходящият и единственият". Някои, изобщо не го намират)
        А което сте прочела, сте разбрала и коментирала толкова повърхностно и фриволно...Като онова - с оргазма, като натоварващо преживяване.
     Там било разковничето да искам тройки и изобщо странични хора в леглото. (Помагачи ли? Simple Smile)  
        Имах предвид самото преживяне, като емоция, като прекалено хубаво. А не, че ми е трудно да го постигна, и събирам хора от кол и въже "да помагат"  Laughing
  Обожавам, когато някой, след няколко прочетени реда решава, че е разгадал човека зад тях ooooh!
  Ако бяхте се вгледала в думите ми, освен "мръсотиите", щяхте да забележите - че аз съм достатъчно самоироничен и осъзнат човек, за да имам някакви "претенции".
         Камо ли съм давала съвети, или натрапвала моят начин на живот.
Изморих се през 1-2 изречения да повтарям: "според мен", "аз мисля", "личният ми опит"...
    Защо решихте и че съм правила нещо, което не ми е по вкуса, за да задържа някой мъж? Защо жена не може да прави такива неща заради себе си?
     Имаше и определения като:"изтривалка", "мързел и нежелание да си оправиш проблемите" и т.п.Tired
    Аз съм самодостатъчен човек (и достатъчно-егоист), за да съм правила тези неща за своя кеф!                И колко пъти писах, че не приемам тройки-четворки и пр . експерименти за съживяване на връзки и задържане на мъжа! Нито пък са ми пречели тройките на МОИТЕ връзки (в които АЗ съм се чувствала обичана. Нямам претенции, да са били еталон за стабилност)
      Повтарям: в брака ми дори не е имало такива неща(освен 1 път в началото, докато бяхме гаджета), но пак се разведох (след 11 години).  
     По никакъв начин, не бих угаждала на мъж, ако "угаждането" ми е противно и го правя насила.

Скрит текст:
Между другото, НСЧ, Вие сте (не - бяхте) ми много симпатична. И сте една от потребителите, които споменах по - рано, чиято интелигентност и чувство за хумор, ми импонират.
       Да, жалко, че не сме на едно мнение по този или друг въпроси, но не смесвам нещата. Не бих си и позволила да си съставям някакъв Ваш психо - портрет. Камо ли да характеризирам връзката Ви.
 (При все че и на мен, ми се струват странни някои неща около нея Wink)

Какво ви става бе, момичета! По-лежерно го давайте от време на време Simple Smile
     То не бе назидание, не бе укор, чудо не бе...
      Не съм нарекла някого "задръстен" или "старомоден", само защото не мисли като мен или харесва други неща. (По-скоро, бих казала, че малко лицемерие лъха на моменти...)
    Сори, че си позволих да занимавам аудиторията с моите "с кого и как...",
  в темата : "За секса (малко мръсничко)(както е редно)"
 Няма да се повтори  Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 02:31 от Trill

# 851
Трил, не се обяснявай.  Peace Който разбрал, разбрал. На мен си ми интересна защото даваш друга гледна точка.  Казвам друга в смисъла на различна, а не на грешна гледна точка.
човечето също е права - да не се следват сляпо съвети от темата, а да се мисли преди това.

# 852

Абе не е баш така. Омръзнал ти е, и ти си му омръзнала, но щом още му харесваш тялото, чак божествено, намираш го за секси и го обичаш, това омръзване може да се посмекчи, ако изведнъж започне да ти демонстрира нещо по-различно, нещо ново, спонтанно, по-така. Simple Smile
Аз лично си мисля, че да вкараш трети/четвърти в брачното ложе е възможно най-грешното "решение" за проблема "доскучал секс". Но - да не спорим - разни хора, разни идеали. Peace

Да, Деси абсолютно си права. Привлича ме сексуално спор няма. Бих го оприличила като да ядеш най - любимата си храна, всеки ден и да се изкушаваш да разнообразиш с нещо друго. Това е при мен. Аз не мога да правя тройка, защото ме е срам и не бих могла да се отпусна, освен ако не става въпрос за нещо суупер, ама суупер спонтанно. Той го предлага като вариант. Той като се изморял да дойдел другият и да довършел започнатото, за да не съм се  прекъсвала пък макар и за минута.  А най - добре според него би било да се разменим с друга двойка.

Скрит текст:
Цитат
Между другото, НСЧ, Вие сте (не - бяхте) ми много симпатична. И сте една от потребителите, които споменах по - рано, чиято интелигентност и чувство за хумор, ми импонират.

И на мен Човечето ми е особено любима. Чета този форум от 2005, направила ми е впечатление още с ника си "Никол". Много я харесвам и за мен няма никакво значение дали сме на едно мнение или на коренно противоположни.
Същото важи и за потребителката на, която съм отговорила - Десинката 85, откакто се зачетох в нейните мнения по казуса на Стефани, ми стана много любима и тя.
Ох, сорри за обясненията в "любов", ама не се сдържах.

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 10:34 от Anna-Bell

# 853
  • Другата България
  Laughing Като че ли часове ти трябват, че някой да довършва.
Трил, не се ядосвай, и пиши. Тук е така - всеки си мисли, че неговата гледна точка е най-правилна и меродавна. Неприятно е, когато започне да убеждава и теб пост след пост в същото обаче, ама се свиква. Просто трябва да не се впрягаш.

# 854
  Laughing Като че ли часове ти трябват, че някой да довършва.
Трил, не се ядосвай, и пиши. Тук е така - всеки си мисли, че неговата гледна точка е най-правилна и меродавна. Неприятно е, когато започне да убеждава и теб пост след пост в същото обаче, ама се свиква. Просто трябва да не се впрягаш.

Абе не са часове Мери, ама по назад написах, че не съм от най - бързите, за съжаление, а на всичкото отгоре съм и алчна, но това го оттавам на хедонистичната ми сбъркана природа.

Общи условия

Активация на акаунт