За секса(малко мръсничко)

• 197 508
  • 977
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Секс без оргазъм......хич няма да се хабя!
С годините попреглътнах количеството за сметка на качеството.

# 871
Колкото по-рядко, толкова по-сладко.

# 872
  • на кого му пука
Пълни глупости.
Колкото повече,толкова повече. hahaha

# 873
И аз не мога да си представя секс без оргазъм. Целта ми е именно кулминацията, а ако може и два, три, четири, пет оргазма най - добре. Абе колкото повече, толкова повече.

# 874
И аз не мога да си представя секс без оргазъм. Целта ми е именно кулминацията, а ако може и два, три, четири, пет оргазма най - добре. Абе колкото повече, толкова повече.

Я чакай малко! Да не казваш, че винаги секса е най-страхотният и никога не ти се е случвало да не стигнеш до оргазъм, 2-3-4-5? Защо ли не ти вярвам? Все пак, ако сексът е рядко явление, нещата стоят по друг начин! Извинявам се, ако има нещо такова и аз не съм го прочела!

# 875
Аз също съм съгласна, че има натрапване от някои потребители  Peace Изрази от сорта на "опитайте", "губите като не го правите", "ще ви хареса" и др. много ме дразнят  Crossing Arms Това, че повечето не сме фенове на тройките или някои от нас не практикуват анален секс постоянно или други не харесват оралните забавления не означава, че сме задръстени, за да ни се навират в носовете по- горе изброените от мен изразчета. Всеки споделя и изказва мнение, но не е нужно да се натрапва  Peace

# 876
  • Другата България
Точно така е. Обаче - автоматично другите са "откачалки"? Това може?

# 877
Защо да не може? "Откачалка" има различни значения, едно от които е "вятърничав (непостоянен) човек". Много добре си пасва в случая, в крайна сметка това е и тяхното обяснение - че им омръзва постоянно да са с един и същ, а им трябват други, и други, и други странични, непостоянни контакти  Peace

# 878
  • Другата България
Ахаа, ясно, това ще да е имала предвид употребилата го...колко съм недосетлива и аз...... Mr. Green

# 879

Я чакай малко! Да не казваш, че винаги секса е най-страхотният и никога не ти се е случвало да не стигнеш до оргазъм, 2-3-4-5? Защо ли не ти вярвам? Все пак, ако сексът е рядко явление, нещата стоят по друг начин! Извинявам се, ако има нещо такова и аз не съм го прочела!

Joy Joy Joy По принцип говоря. Как да не ми се е случвало секс без оргазъм, случвало ми се е разбира се. Писала съм по - назад какво правя тогава. Да не говорим, че ми се е случвало и секс без желание за секс. Случвало ми се е и месеци наред да нямам абсолютно никакво желание, ама никакво.

# 880

Joy Joy Joy По принцип говоря. Как да не ми се е случвало секс без оргазъм, случвало ми се е разбира се. Писала съм по - назад какво правя тогава. Да не говорим, че ми се е случвало и секс без желание за секс. Случвало ми се е и месеци наред да нямам абсолютно никакво желание, ама никакво.
Ми не звучи като да говориш по принцип Laughing Връщам се да чета какво правиш "тогава"

# 881

Ми не звучи като да говориш по принцип Laughing Връщам се да чета какво правиш "тогава"

Първото изречение може би заблуждава, че един вид като не мога да си представя секс без оргазъм, значи винаги го изпитвам. Не, не в този смисъл. Целта ми и настройката , с която започвам секса е да стигна до оргазъм. Нали говорим за очакванията ни към секса обобщено. Едни казват мога без оргазъм, други казват аз пък не мога. Е, аз съм от тези, които го искат винаги, друг е въпроса постигат ли го, често или рядко. Правя секс с тази цел и точно това съм написала. Мастурбирам също с тази цел.
Цитат

Назад съм писала, че не винаги стигам до оргазъм, рядко е, но не е винаги. Чети всичко. Laughing

# 882
  • Варна
Защо да не може? "Откачалка" има различни значения, едно от които е "вятърничав (непостоянен) човек". Много добре си пасва в случая, в крайна сметка това е и тяхното обяснение - че им омръзва постоянно да са с един и същ, а им трябват други, и други, и други странични, непостоянни контакти  Peace
Само да уточня: за последните почти 12 години, съм била само с един мъж. През този период, имаше едни 2 години, в които не сме се виждали, и секс не съм правила. Дете родих от него, на 7-мата година от връзката ни.
   От около 6 месеца секс не съм правила. Колкото повече не правя, толкова по - не ми се прави.
  Когато съм в сериозна връзка (а те са били 3), мисълта да бъда с друг- ме отвращава, просто съм такъв човек.
 До 25-годишна съм правила тройки. И смятам, че за всичко си има време, сега не би ми се случило подобно нещо. Просто съм и на друг акъл.
Та всичко това, прави ли ме "откачалка" и вятърничав човек?
  (Да, знам, Човече, че е трябвало с един - цял живот.  Но не всички имат този късмет.Mr. Green)
   И когато питах за тройките, не съм казала, че тези които не са правили - са задръстени. Просто питах, кой още.

# 883
  (Да, знам, Човече, че е трябвало с един - цял живот.  Но не всички имат този късмет.Mr. Green)

Кой го казва това? Според мен е голяма грешка даже  Peace
Същото казвам и аз - че за всяко нещо си има време, в смисъл, че когато връзката не е сериозна или има проблем в нея, човек изпитва нужда от такива неща, когато има нещо повече, тогава не мисли за други...

# 884
Първото изречение може би заблуждава, че един вид като не мога да си представя секс без оргазъм, значи винаги го изпитвам. Не, не в този смисъл. Целта ми и настройката , с която започвам секса е да стигна до оргазъм. Нали говорим за очакванията ни към секса обобщено. Едни казват мога без оргазъм, други казват аз пък не мога. Е, аз съм от тези, които го искат винаги, друг е въпроса постигат ли го, често или рядко. Правя секс с тази цел и точно това съм написала. Мастурбирам също с тази цел.
Цитат
Назад съм писала, че не винаги стигам до оргазъм, рядко е, но не е винаги. Чети всичко. Laughing
Да, заблуждава! Целта, настройката, сега вече си по-ясна!

Общи условия

Активация на акаунт