С годините попреглътнах количеството за сметка на качеството.
Изрази от сорта на "опитайте", "губите като не го правите", "ще ви хареса" и др. много ме дразнят
Това, че повечето не сме фенове на тройките или някои от нас не практикуват анален секс постоянно или други не харесват оралните забавления не означава, че сме задръстени, за да ни се навират в носовете по- горе изброените от мен изразчета. Всеки споделя и изказва мнение, но не е нужно да се натрапва
По принцип говоря. Как да не ми се е случвало секс без оргазъм, случвало ми се е разбира се. Писала съм по - назад какво правя тогава. Да не говорим, че ми се е случвало и секс без желание за секс. Случвало ми се е и месеци наред да нямам абсолютно никакво желание, ама никакво.
По принцип говоря. Как да не ми се е случвало секс без оргазъм, случвало ми се е разбира се. Писала съм по - назад какво правя тогава. Да не говорим, че ми се е случвало и секс без желание за секс. Случвало ми се е и месеци наред да нямам абсолютно никакво желание, ама никакво.