Великобритания - тема 55 Есенно - Коледна

• 64 324
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
МГМ, ти харесваш ли се? Отговорът е важен за теб, за мен няма особено значение. Млада си още, много неща можеш да промениш. Направи го! От много неща няма да можеш да се отърсиш напълно, но много можеш да преодолееш с достатъчно желание, инат и компромис. Може да звучи грубо и клиширано, но това е.
   Едва ли има човек, който се харесва, след като цял живот му се е повтаряно, че за нищо не става. Дори и превидно да дава вид, че е ок, вътрешно винаги има една болка. Дано като се е отделила се стегне и е много щастлива, по начина който тя го разбира. МГМ пожелавам ти да срешнеш правилния мъж, да ти даде всичко това, което ти е отнето от семейството. Но за да го срешнеш ти трябва да си повярваш, че ще стане!
  Много ми е интересно всичките амбициозни майки, ако децата ви родят по на 17 и почнат да живеят на бенефити, защото не искат да работят и така им изнася какво ще направите. По малко ли ще ги обичате, нещастни ли ще сте и тн  Rolling Eyes Аз лично искам детето  ми да расте здраво и щастливо. Ще и показвам пътя, ще я подкрепям и побутвам, но болни амбиции нямам и не искам да си товаря детето с моите неуспехи и мечти. Не живея за хората и за това да се хваля. Естествено ми се иска детето ми да успее-това има различно тълкуване, но не с цената на всичко.  И се надявам да съм достатъчно разумна да видя в коя посока детето ми има талант и това да развие, стига да и доставя удоволствие да го прави.   

# 526
Ох, майка ми все повтаря как Косьо трябва само да научи езика и ще стане най-добрия ученик в училището. Тук много хвалят за всеки успех и като и разказвам само се навива как детето ни е най-хубавото и най-умното  Mr. Green

# 527
  • До хладилника, който обичам
Не схванах логиката между раждането на 17 и живот на помощи с родителската обич.

# 528
Привет   bouquet
Малко ми е променен ника, че модераторите нещо се бъзикат с моя  Crossing Arms
Бях писала преди две три седмици че ще се местим, е това вече е факт, тук сме от три дни  Simple Smile Първоначално бях малко стресната от квартирата, но след един ден чистене всичко се нареди. Сега сме по задачи, хубавото е че поне имаме NIN та няма да се борим и с това, но за съжаление банковия акаунт си е проблем. По-скоро е проблем за мен, ММ ще сменя книжката сега та ще има доказателство за адрес, но аз нямам книжка и не знам как ще станат при мен нещата. Нямаме договор за квартирата(по-точно стаичката  Grinning) та и това не е вариант, но ще го мислим. Поне градчето е страхотно, крайбрежно и спокойно, определено ми харесва живота тук. Надявам се по-скоро да си намерим работа, че да можем и да се преместим на по-хубаво място, но всяко нещо с времето си. Е, това е от мен, излизам на разходка, че като седя затворена в стаята не ми действа добре, пък навън е едно слънчевооо  Heart Eyes
Хубав ден на всички  Hug

# 529
Много ми е интересно всичките амбициозни майки, ако децата ви родят по на 17 и почнат да живеят на бенефити, защото не искат да работят и така им изнася какво ще направите. По малко ли ще ги обичате, нещастни ли ще сте и тн  Rolling Eyes

За майка ми беше голям шок преди десет години, че от престижната БАН отивам в рибната фабрика. Направо щеше да се поболее. Отделно, трябваше й много време да осъзнае, че едната работа не те прави само щастлив, а че са ми важни и отношенията с мъжа до мен.
Поради тази причина си мислех, как като имам дете, ще ми е най-важно да е просто щастлив по неговия си начин.

Е, един ден, бременна, си стоя на спирката и гледам едни млади хора, неугледни, преждевременно остарели, липсва някой зъб...но се смееха, щастливи явно...
Признавам си, тогава ме удари-не, няма да се чувствам добре, ако детето ми се превърне в това.
Ще съм нещастна, ще го чувствам и като личен провал, ако детето ми избере като начин на живот да не учи, да не се развива, да не работи.
Ако стане родител на 17, ще го подкрепя, това не ми пречи.

Моите страхове не са в насока професионално развитие. Там някак си съм сигурна, че ще се нареди по един или друг начин.
Много повече се страхувам от безумни влюбвания, сърдечни разочарования и подобни от този род неконтролируеми състояния.
От сега се смея, че ако ми довлачи някоя/й с леопардов клин и го заточвам в БГ  Crossing Arms

# 530
  • Англия
И като го заточиш в страната на леопардовия принт, най-много да ти доведе и булка, и сватя с тигрови дрехи. Laughing

# 531
  • Лондон
Толумбата, откакто ходим на Бг училище, добих нови впечатления, мога да ти допълня критериите Laughing Трябва да се чуем някоя вечер... Heart Eyes Днес дори има тържество в Бг училището, предполагам ще видя още неща Simple Smile

Иначе мен ме е страх от наркотици и подражание на кофти създания, които са се нароили напоследък много, и тук и в Бг... Затова държа на нямането на свободно време, та ако ще да се оплаква, докато мога, искам да е заета до безкрайност и да няма време да си каже името... Ако ние не им покажем на тези деца какво има там отвън, после улицата и 'добронамерените' приятелчета ще им покажат, а това няма да е добро, убедена съм ... Същевременно не давам акъл на никого, да сме живи и здрави да можем пак да раздуем по темата след някоя година.... Peace

# 532
Че, какво му е на леопардовия принт? Имам рокля в такъв и много си я обичам даже.  Crossing Arms

Не натискам детето си за нищо. Оставям го да пробва, ако видя че има интерес към нещо го поркрепям, като видя че го губи не казвам и думичка. Моята философия е, че има няколко години да е дете и после цял живот ще е възрастен. Факт е, че е природно умен, като майка си не че нещо  Mr. Green, но е факт че от време на време го помързява и губи интерес лесно, пак като майка си. Не се стресирам над домашни и допълнителни извънкласни занимания. В момента не посещава никакви дори поради липса на интерес. Има си неговите интереси в къщи и точно сега е на вълна риболов. Малко ми е тъжно, че позабрави увлечението си към динозаври, въпреки че оня ден беше извадил фосилите да си играе с тях. Питах го защо така, каза че другите деца в училище го намират вече за досаден с неговите разкази за динозаври.  Laughing Често му казвам, че не искам от него да е перфектен във всичко, но ако намери едно нещо да е най-добрия в него, дори и ако това едно нещо се сменя често. Аз съм такава. Интересите ми се менят бързо и е много уморително искам да ви кажа, но пък животът ми е по-интересен. Човек трябва да е любопитен, да пробва, да се интересува, да опитва нови неща, да се проваля, да започва на ново от нулата, да променя светогледа си и убежденията си. Ако моето дете израстне с тези нагласа и я приема за нормална нямам никакви притеснения относно бъдещето му.  Hug

Ние и днес затворихме бюрото и пак сме дей оф, заради времето. Цяла сутрин нямаше ток. Как се наспах... Crazy  Party За това пък ипотеката ни мина най-накрая и почваме легалните документи. Живот и здраве на 1-ви февруари сме в нова къща. Получих и писмо от общината да попълня някакъв медикал чек лист ееееееееейййй толкова дълъг.  Shocked Бях се притеснила, че са ме забравили.  Laughing

# 533
  • UK
  Момичета  да питам някой , който скоро е кандидатствал за ресепшън.
  Преди месец попълнихме онлайн формата , нали вече само така се кандидатсва. Обаче днес докато чаках в нърсерито чух няколко майко си говореха , че са изпращали акта за раждане и някакви други документи някъде. Признавам си че хич не разбрах какво говореха . Та мисълта ми е освен онлай формата изпращат ли се документи в общината например?

# 534
GreenP не съм пращала нищо допълнително. Детето ми беше в системата, предполагам са имали данните от градината. Бяха му сбъркали едното име и писах да го поправят. Не са ми искали документ да покажа, само по мейла.
Когато записвахме баткото ми искаха документи в самото училище, не при кандидатстването.

# 535
Да бе, nana, ще те забравят.. HR-ска му работа..на бас, че няма да са ти написали правилно името в договора  Wink

Че, какво му е на леопардовия принт? Имам рокля в такъв и много си я обичам даже.  Crossing Arms

И аз  Mr. Green  И гащи с дантели имам леопардови  Laughing

И като го заточиш в страната на леопардовия принт, най-много да ти доведе и булка, и сватя с тигрови дрехи. Laughing

Оо, харесала съм си аз вече снаха и сватя  Sunglasses

Ако не ни огрее там, ще се надявам, че Мишелката на мис Файн си пада по младежи. Детето-слънце, майка му прави страхотни торти, какво повече ми трябва  Whistling

# 536

че Мишелката на мис Файн си пада по младежи. Детето-слънце, майка му прави страхотни торти, какво повече ми трябва  Whistling

Тук вече ще се бием ми се струва.  Whistling Няма друго такова очарователно дете като Мишелката. Просто съм влюбена в нея.  Heart Eyes

# 537
  • Англия
Има ли място където да видим тортите, обожавам да гледам снимки на торти! И на деца де, но е твърде лично, за да искам и ние да видим детето-слънце Simple Smile

# 538
  • UK
 Блаодаря Мая   bouquet

# 539
Има ли място където да видим тортите, обожавам да гледам снимки на торти! И на деца де, но е твърде лично, за да искам и ние да видим детето-слънце Simple Smile

Те моите не са точно от тези, дето минават за прехласване. По скоро как не трябва да се прави хаха  Grinning

Ама дигнахте ми акциите много   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Натискайте си чаветата, търсим си успели, умни младежи. Че нашата книжки с не особедна охота чете, ама виж да се скрие под леглото и да се гримирва с часове обожава  Crazy Незнам на кого се пръкна такава кифла  Mr. Green И не гарантирам, че ако в момента на сгаджосването не е модерно тигрово няма да е с такова, много държим да сме в крак...Виж аз трудно ще си завра дебелото Д в такова, но пък ако ме удари някоя криза на възрастта не се знае знае ли се  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт