Великобритания - тема 55 Есенно - Коледна

• 64 201
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
  • някъде в орбита...
Ljoli, Бат е страхотен. Не съм била на спа там, но ако решите и да разгледате трябва да кажа че на нас там един ден не ни стигна Wink

# 721
  • До хладилника, който обичам
Толумби, успех утре! Сега като си истинска учителка, моля те не се надувай много!  Sunglasses  Heart Eyes
hahaha  hahaha hahaha

Готвенето и яденето по празниците много ми дойдоха  Crossing Arms но децата вече кроят планове за следващата ваканция...

# 722
  • Bristol
Късмет на започващите нова работа утре!
Късмет и на търсещите работа!  Hug

Ние се завърнахме днес в ранните часове. Целият ден го проспах и сега съм кукуряк  Grinning Утре ми е последен ден отпуска, да пооправя колкото мога багажа. Тази година се събрахме много силна дружина на ските, 6 семейства бяхме. Аз нали се притеснявах 3 семейства как ще делим едно жилище, ами успешно се получи, не успяхме да се скараме и планираме май догодина пак да се съберем  Twisted Evil Ядене, пиене и танци по нощите, през деня ски, припомних си студентските години  Laughing Обаче сега едното коляно се обажда, определено ЕГНто има значение Crazy
Напълних една торба с френски лакомства и сега ще готвя типично френски вечери на сина и гаджето му известно време  Laughing Те също добре са се справили самички тук. Къщата ни е на място, подредена и изчистена! За сега нищо счупено не открих на първи поглед, но ще видя утре със сигурност, като се развихря  afwitch
Някой ходил ли е в Бат? Иска ми се да организирам някой спа уикенд, но нямам достатъчно инфо кое/как.
И аз преди време гледах за спа, познати са ми споменавали по различни поводи, че са ходили ТУК, но за хотели нямам инфо   Thinking Вие къде мислите да отседнете? Иначе планирам този месец посещение в Бат, за една театрална постановка с малката, разходка и обяд в турски ресторант.

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 02:05 от Merry

# 723
Здрава и успешна 2015г на всички! Който търси работа, да намери! Който иска да види или е видял 2-те чертички - лека бременност!

Дойде момента да почваме подготовката по заминаването. Тези дни ще ходим да вадим паспорти, актовете от общината на англ.ез. и европейска здравна книжка. Нещо пропускам ли?

# 724
  • До хладилника, който обичам
Дойде момента да почваме подготовката по заминаването. Тези дни ще ходим да вадим паспорти, актовете от общината на англ.ез. и европейска здравна книжка. Нещо пропускам ли?
Не помня имаш ли деца, но за всеки случай - имунизационен календар от GP-то, с който тукашното бъдещо GP да се ориентира всички имунизации ли са сложени и какво предстои.
Ако сте застраховали колата повече от 2 години към едни и същи застраховател, поискайте да ви издаде no claim bonus, имат си специална форма, която се признава от някои компании тук (ако планирате да имате кола в Англия, разбира се, иначе няма смисъл).

# 725
Здравейте, има ли дами от Шотландия?

Ще се местим това лято там.

# 726
Здравейте, има ли дами от Шотландия?

Ще се местим това лято там.
Здравей, аз съм в Шотландия. Прекрасно сте се ориентирали1  Heart Eyes

Моя първи работен ден с общината мина. Мисля, че е точно моя тип работа, интересно ми беше и малко не ми се приключваше в 1 да тръгвам към бюрото. Чакаме 20 см висока (не преувеличавам) купчина от рекуести, някои от които доста стари и никой не знае на какво ниво са. Успях да проверя два от най-старите единият беше приключен, но другият никога не са изпратили информацията обратно на клиента.  Shocked Офисът е голям, като моето бюро е отделено в единият ъгъл (но пък е най-голямо  Mr. Green) и деля стаята с 4 момичета секретарки/администрация на шефовете.  Само днес пристигнаха 4 запитвания до обяд и 4 имаше от почивните дни. Къде е Толумбата сега да ми каже, че ще обработвам по едно запитване на месец - два от някоя доскучала домакиня?  Mr. Green Все още ми няма договора, били го пратили, само да не ми пращат и заплатата така че.... Whistling

# 727
  • UK
 За много години, момичета   Hug
Льоли аз като живяла 1.5 год в едно село до Бат много често отскачах до там,  много е красив, но общо взето с една по-дълга разходка се обикаля целия. Заслужава си главно заради атмосферата. На спа не бих отишла там, защото е много по-скъпо от някой комплекс на по-забутанко и неизвестно място, а не предлага кой знае какво повече  Peace
 Мис Файн, миналото лято бях в Милано. Освен катедралата, един замък-музей и да видиш на живо "Тайната вечеря" няма нищо особено. Хората отиват там главно на шопинг. Ние ходихме на 2 целодневни екскурзии оттам, за да оползотворим една седмица престой. Виж Рим е друга бира...еххх...две поредни лета ходих и пак останаха разни неща да се обиколят  Whistling

# 728

Толумби, успех утре! Сега като си истинска учителка, моля те не се надувай много!  Sunglasses  Heart Eyes

smile3502

Къде е Толумбата сега да ми каже, че ще обработвам по едно запитване на месец - два от някоя доскучала домакиня?  Mr. Green

Бе много работите в тази Шотландия..първите две седмици в Общината са за социализация около принтера  Crossing Arms

# 729
  • Лондон
Пуста борба за независимост  Joy Joy Joy докарва хората до постигане на нечувани и невиждани резултати...

Честита Нова година и успех в начинанията, особено на тези с нова работа Simple Smile

# 730
# 731
  • UK
Благодаря за съветите за Бат! Мери, много добре звучи плана ти за театъра. Какво ще гледате, ако не е тайна? Ние ма ай ще се наложи да пропуснем пътуването този уикенд, че търсенето на апартамент става сериозен приоритет.

Чудя се какво да правим със сегашния договор за квартира- нямаме break клауза, а договорът е за една година. Ние сме били тук 8 месеца. Четох доста по темата и пише, че обикновено в такива случаи е въпрос на договаряне със собственика. Затова и писах първо мейл на агентите да видим какво ще кажат. После до няколко дни ми се иска да пуснем едномесечно предизвестие, за да не плащаме наем и февруари. Дано правилно съм разбрала нещата, но връщане назад няма - решили сме го и действаме ударно, в сряда сме и на оглед.

Общи условия

Активация на акаунт