Великобритания - тема 55 Есенно - Коледна

• 64 216
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • някъде в орбита...
Весели празнициииии  santa2

Miss Fine, готино сте го подредили - парти, театър, парти...  coolcool

axel_chiara2430, хич не съм поглеждава новините даже. Веднъж седмично минавам през сайта на ВВС и това ми стига. Вкъщи нито гледаме, нито слушаме новини Blush

Ние бяхме отидохме само до едни приятели вчера, и после се прибрахме. Та общо взето доста лека и приятна Коледа изкарахме. Само следващата година ще си запазя повече отпуска за декември Peace

# 676
Пропусна Al Jazeera.
Не се спря с измислиците си.

Не говоря измислици , гледайте новините  и аз познавам характера на шотландците, живея
 с шотландец.

# 677
  • Bristol
Не говоря измислици , гледайте новините  и аз познавам характера на шотландците, живея
 с шотландец.
Стана ми интересно къде си чула новината, защото примерно ББС пише това днес:
Цитат
Police Scotland is conducting a "thorough and exhaustive" inquiry into the crash.
Officers stressed there was nothing to suggest it was "a deliberate or malicious act", but appealed for any footage of the incident from mobile phones or other equipment to be sent to police.
Официално заключения поне според ББС няма, а ти преди няколко дни имаше информация и дори на тази база успя да квалифицираш какви били шотландците и англичаните...

# 678
  • Манчестър
Честита Коледа на всички!!!!!
Голям мързел днес, ходих до Ливърпул ,но магазините които ме интересуваха не работеха. Освен това заваля и сняг, натрупа доста бързо и ми отне около 2 часа да се прибера ( без трафик и нормални условия около 35-40 мин). Отчетох се с един парфюм и дотам.....
Утре пак мързел, но смятам да забия в друга посока Grinning
Ми така е, отпуска и почивни дни, не ми се случва много често.

# 679
Еха, какъв сняг наваля!
Размазваме се с приятни емоции и много шоколад.
Филип го заринаха с подаръци. Нямало Дядо Коледа ли  Laughing

# 680
  • Варна/Лондон
Къде тоз' сняг, при нас дъжд и вятър. Simple Smile

# 681
Честита Коледа,
живи и здрави и много щастливи:)

# 682
  • UK
Честитa Коледa  Hug Желaя нa всички здрaве и късмет, щaстие и рaдост!
При нaс вчерa беше студено, цял ден вaля дъжд и духa вятър, a днес пече стрaхотно слънце и нямa и едно облaче по небето. Дaже ей сегa се обличaм и отивaм нa крaйбрежнaтa нa рaзходкa, нa връщaне ще минa през Спортдиректa, че сa пуснaли стрaхотни running pants нa рaзпродaжбa зa буквaлно никaкви пaри. До нaс имa стрaхотен пaрк и сегa се обзaвеждaм зa тичaне, винaги съм искaлa,но в Бг тaкa и не го нaпрaвих,но сегa зaпочвaaaaaм  Heart Eyes
Желaя нa всички един прекрaсен ден!

# 683
 Честита Коледа ! Здраве , любов и много вълшебства ! Весело посрещане на Новата година! Heart Eyes

# 684
Чакаме го и тук снега...
Изминалите празници изкарахме много приятно и спокойно.  Емма е на седмото небе,  толкова подаръци, толкова забава с татко и мама  вече 5-ти ден и  раздава целувки и прегръдки а къщата кънти от смях.  Heart Eyes

# 685
  • UK
Весела Коледа и от мен, момичета.
 Аз изкарах приказни 3 дни,  в средата на нищото, в един стар котидж с два живи огъня в двата края на къщата, кончета, гъски, кучета и други гадинки  Mr. Green Детето се скъса да си играе, храни кончетата, возихме го на количката за чистене на животните, цапа се и шляпа в локвите  Mr. Green
 Без телевизия и само борд геймс, толкова не сме се смяли отдавна  Heart Eyes

# 686
Весела Коледа на всички. Аз работех на 24 декември (болницата си работи нормално на 24 и на 31). Пуийката я опекох на 23. За жалост не намерих кисело зеле, но успях да спретна набързо питка с паричка. Вечерта се чухме по скайп с моите родители - те завъртяха тяхната питка, ние нашата, майка ми беше подготвила коледна викторина, която аз спечелих Simple Smile и така.......
За мен празниците означават почивка - т.е. малко хора около мен, готвене колкото е нужно, без да се приготвят големи софри, разходки навън. На кръчми или ресторант не ми се ходи, наличието на много хора (семейство или приятели) със сигурност не би ми позволило да се отпусна и почина. Всеки един от почивните дни бяхме някъде навън - къде на плажа до нас, къде в планината Simple Smile кучето се побърка да тича  Laughing
Хлапетата отдавна знаят че няма Дядо Коледа. Никога не е имало драми по този въпрос. Попитаха ме, а аз никак не умея да лъжа и им казах истината.
Днес съм на работа в болницата - беше студен, но слънчев и много красив ден , за жалост го гледах само през прозореца.

# 687
  • някъде в орбита...
svidni4ka, къде това?

Ние вече планираме ремонт, нищо че празниците още даже не са свършили Embarassed

# 688
Аз пък намерих много хубаво кисело зеле. Никога не съм го обичала, заради ММ го готвех в Бг. Но миризмата на запечено кисело зеле ме върна към семейните Коледите в България. На следващия ден хвърлих поглед на билетите през малката февруарска ваканция и на 15/02 летим за Варна. Дано имаме късмет с времето.

# 689
  • UK
svidni4ka, къде това?

Ние вече планираме ремонт, нищо че празниците още даже не са свършили Embarassed
Lincolnshire, близо до Бостън. Много е красиво там и плажа е на 40 мин (Скегнес)
Сутрин поглеждаш от прозореца и тичат фазани в полето  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт