Много мина ,мъничко остана,Януари наближава да се гушна с мама ... 9 тема

• 41 578
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
И аз взех да се замислям за раждането  Rolling Eyes Кое как ще е  Laughing Но и това ще мине и ще гушкаме и ние нашите бебоци  Hug

За мазането–от доста време го правя.Последните 2 месеца може би,се мажа с един лосион на Джонсън. За сега нямам стрии  Praynig Дано се размина с тях,въпреки че имам няколко от пубертета  newsm78 което май значи,че съм предразположена  Sad Ще видим до края как ще е  Crazy Нооо... за сметка на това ми се появи целулит  Cry
За килограмите-вече съм +7

И едно въпросче   Blush Какво мислите за това http://www.pakostnik.com/bg/muzikalna-v-rtelezhka-za-leglo-s-dis … onno-fisher-price  newsm78 Тук в момента е на промоция и се замислих дали не е добра оферта или е скъпо  newsm78 И свети,и се върти и разни му там нещица ... Дали си заслужава ?

# 106
И аз взех да се замислям за раждането  Rolling Eyes Кое как ще е  Laughing Но и това ще мине и ще гушкаме и ние нашите бебоци  Hug

За мазането–от доста време го правя.Последните 2 месеца може би,се мажа с един лосион на Джонсън. За сега нямам стрии  Praynig Дано се размина с тях,въпреки че имам няколко от пубертета  newsm78 което май значи,че съм предразположена  Sad Ще видим до края как ще е  Crazy Нооо... за сметка на това ми се появи целулит  Cry
За килограмите-вече съм +7

И едно въпросче   Blush Какво мислите за това http://www.pakostnik.com/bg/muzikalna-v-rtelezhka-za-leglo-s-dis … onno-fisher-price  newsm78 Тук в момента е на промоция и се замислих дали не е добра оферта или е скъпо  newsm78 И свети,и се върти и разни му там нещица ... Дали си заслужава ?
На мен ми се струва скъпичко малко,иначе много ми хареса.

# 107
  • Разпиляна във въображението
В Хиполенда намалението ще е 25% за ЦЕЛИЯ магазин, защото вчера се затормозих да смятам на 62 лв и нещо кошница каква ще е далаверата Joy. Една моя приятелка работи там и на нея разчитам да си взема кошницата от разцветката, която искам. Официална информация могат да пуснат в началото на следващата седмица.

Тази играчка на Фишър - честно, толкова пари няма да заровя в подобно чудо.

# 108
25%, СУПЕР!  Praynig
Хубава е играчката, но и аз не бих.  Peace

# 109
Благодаря Ви момичета  Hug И на мен ми се видя скъпичка ( тук в момента е 49 евро ) и за това попитах какво мислите  newsm78 Ще проверя дали пък в Джъмбо нямат нещо изгодно  Hug

# 110
Eucaliptus - бях на отворени врати в Шейново преди 2 месеца - ето ми поста:

"Момичета, днес бях на отворени врати на Шейново и искам да ви споделя моите впечатления, дано са ви полезни! Party

1. МТБ и стаите и всичкото - в отлично, завидно бих казала състояние - с дограма, чисто...

2. Не може бебето при майката в 100% от времето, което не ми хареса, дават ти го сутрин и следобед, през по-голямата част от деня ако искаш, но през нощта не.

3.Има ВИП стаи, които са с ОБЩА баня, така, че ВИП им е само факта, че си сама в стаята, те са 5 на брой и имат 1 баня. Има още една баня само за не-ВИП стаите. ВИП стаите са по 70лв./вечер. Общите са с по 2-3-4 и 5 легла, където ти се падне.

4.Ако искаш отделна стая за раждане, в която и таткото може да присъства - 300лв., като заплащаш също за акушерка задължително в тази стая 200лв. Това не включва избор на екип.

5. Епидурална упойка 300лв.

6.Ако си вив ВИП стая свиждането е разрешено, ако не - само ти може да излезеш отвън ако се чувстваш добре. Но никой не може да види бебето, освен през някакъв "прозорец".

7.Само таткото може да види бебето, ако не си във ВИП, до 2 часа след раждането.

8.Всичко изброено се заплаща след раждането, не ти е необходимо да се записваш предварително, освен ако не си с планово секцио. Отиваш и раждаш.

Извинете за дългия пост, но се надявам, че съм полезна, защото аз лично не знам все още къде ще раждам."

А по повод киселините - днес на лекциите каза гинеколожката, че може да взимаме Талцид или Биоанацид, като содата за хляб не я препоръчва, по причина, че имала обратен ефект по-късно.

# 111
  • Разпиляна във въображението
Със сигурност има подобни играчки. Моите счупиха няколко - дърпат и "чао". Затова сега ще си ползвам меките играчки, които вървят в комплект с леглото. Дърпат ги, обръча се огъва, но не се чупи.

# 112
И аз исках повече да науча за това намаление, но не намирам. Аз да ви се оплача, че ми се е поскъсила шийката и трябва да лежа. Докторката не ми каза съвсем да не ставам, но да почивам. Иначе е затворена, нямам болки и контракции, но се притесних.

Catcat, колко ти е шийката? Аз преди няколко дни ходих, заради контракциите и тя ми я измери 3,6.
Ти ще ходиш ли на доплер?

# 113
  • Пловдив
Относно играчката на Фишър-каката я отгледахме с такава /точно същата/,която една приятелка ми изпрати от Англия,когато се роди.Чудна е!Основата и/това на което са копчетата/свети като много слаба нощна лампичка,а животните се въртят,листата около тях "помахват" лекичко и има три много нежни и успокояващи мелодии.Нашето дете гледаше като хипнотизирано в нея и си заспиваше така сама.Обаче ако не работииии...................яко рев Mr. Green.Мъжа ми е ходил в 22.30 ч.през зимата да търси спешно батерии,че взеха да падат и не искаше да се върти и..............няма укротяване госпожицата. Joy Вярно парите са си доста,но който може да си я позволи-препоръчвам!Иначе излезе здрава,още работи и ще я ползваме пак.

# 114
Гледам, оплаквате се от безсънни нощи. Аз май съм единствената, която няма проблем с това. Спя като пън цяла нощ. Ставам с триста зора поне веднъж, да завия децата и да посетя веднъж тоалетната, но има нощи, в които не намирам сили и за едно ставане. Както съм чела, че при породени нощите стават дни, не знам как ще се оправям след раждането с липсата на сън. А за самото раждане не се притеснявам толкова. Надявам се да е нормално, да мине без проблеми и за двете ни и бебка да е над 2500гр, та да си я взема веднага при мен. Второто ми раждане мина по-леко от първото и с по-малко разкъсвания, така че така скорошното трето ще мине сигурно без проблеми. Единствените ми притеснения са за каката  -  как ще приеме най-продължителното ми отсъствие( мин 3 дни, ако всичко е наред). А за мен тези три дена сигурно ще са ми почивката, че като се прибера вкъщииии.... Като знам какво заварих втория път...

# 115
Емел, какво завари 2рия път?
Аз съм обяснила на баткото, че когато дойде времето да се ражда Киара, мама ще отиде в болницата, че да  помогнат докторите. Наясно е, че няма да ме има...
Ама твоята кукличка е мъничка....
На мен тази играчка ми харесва. Предния път приятелка ми даде ей такава
http://www.patilanci.bg/vyrtelejka-za-leglo-s-jivotni-fisher-price  но не можах да я пусна, а на нея и до ден днешен  върши чудесна работа. На нас ни подариха обикновена с пружинка за навиване и като я навиеш се върти и пее. И тя ни свърши работа. Първоначално не се заглеждаше, но после един вид като за гимнастика ставаше... набираше се да дърпа и хваща играчките...
Така че дали скъпо или ефтино май не е от особено значение...

# 116
Като стана въпрос за намалението в Хиполенд, какво мислите за тези матраци
http://www.hippoland.net/manufacturers/product/list/id/1033/
Ако наистина са качествени и с тази 20%-на отстъпка, ще си е попадение!

# 117
Още не съм гледала матраци, пък и нищо не разбирам... какъв ще вземате вие? Добре, че ме подсети.  Peace
С нагласата съм да вземем някои от по-големите неща тогава, ама да видим, да не ми излезнат криви сметките.  Laughing

# 118
Емел, какво завари 2рия път?

Къщен хаос. Отсъствах 10 дена и мъжете вкъщи си карали както дойде. Купчини с играчки и дрехи навсякъде.  Rolling Eyes

# 119
И аз исках повече да науча за това намаление, но не намирам. Аз да ви се оплача, че ми се е поскъсила шийката и трябва да лежа. Докторката не ми каза съвсем да не ставам, но да почивам. Иначе е затворена, нямам болки и контракции, но се притесних.

Catcat, колко ти е шийката? Аз преди няколко дни ходих, заради контракциите и тя ми я измери 3,6.
Ти ще ходиш ли на доплер?
О, твоята си е дълга. Моята е 20 мм, а до преди две седмици беше 25мм. Моята си е по-къса по принцип, но сега когато и бебето става все по- тежко трябва да внимавам.

Общи условия

Активация на акаунт