Много мина ,мъничко остана,Януари наближава да се гушна с мама ... 9 тема

• 41 430
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Абе и аз го четох някъде, ноо дали е така наистина.. скоро ще разберем хахах  Hug

# 556
  • София
Колко горе- долу трябва да тежи бебето в 31- 32г.с.?

Simple Smile

Здравей,

Виж тези таблици Wink

http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

http://www.bluni.de/index.php/a/schwanger_bio_gewicht

# 557
Добро утро, коремчета,
след записа снощи моето доки каза, че се притеснявам излишно и нямам никакви признаци за раждане, имах една единствена по-лека контракция, но не било нищо опасно ..  Hug Peace

# 558
Здравейте момичета Simple Smile Днес имахме преглед при АГ. Килограми за 1 месец +5   Naughty но това за мен е мн добре понеже до сега изобщо не качвах от повръщане  Sick Кръвното е добре чухме и тоновете на бебчо и той е добре другата седмица ще го видим на последния ехограф,а след 2 седмици АГ каза че ще ми направи вагинален преглед на някоя от вас да са и правели baby_neutral

# 559
Здравейте момичета Simple Smile Днес имахме преглед при АГ. Килограми за 1 месец +5   Naughty но това за мен е мн добре понеже до сега изобщо не качвах от повръщане  Sick Кръвното е добре чухме и тоновете на бебчо и той е добре другата седмица ще го видим на последния ехограф,а след 2 седмици АГ каза че ще ми направи вагинален преглед на някоя от вас да са и правели baby_neutral

melis26, на мен Simple Smile направиха ми го в 32 седмица , по скоро е вземане на секрет за микробиология , да видят дали средата е стерилна или има инфекция ако има да се тушира преди раждането Simple Smile

# 560
Аз пък напоследък съм много изнервена. Избухвам за дреболии. Пък да кажеш, че ми има нещо... newsm78

# 561
Здравейте!Днес си взех последния болничен 45 дни преди раждането.Пуснах микробиология,кръв и урина.АГ ми даде документите за раждане да са в мен и ще ходя вече на консултации през 2 седмици.
Изписа ми Цикатридина-вагинални овули за заздравяване на влагалището да нямам разкъсвания при раждането.Някой друг да го е ползвал?

# 562

melis26, на мен Simple Smile направиха ми го в 32 седмица , по скоро е вземане на секрет за микробиология , да видят дали средата е стерилна или има инфекция ако има да се тушира преди раждането Simple Smile

Благодаря за отговора Simple Smile

# 563
Аз пък напоследък съм много изнервена. Избухвам за дреболии. Пък да кажеш, че ми има нещо... newsm78

И на мен нервите са ми доста опънати напоследък,добре,че ММ е много спокоен и не ми се вързва,а все гледа да ме успокоява  Laughing

Моят вагинален преглед не включваше ехограф,а беше с пръст,беше средата на 6 месец,имах много чести контракции и ме провериха за разкритие.Иначе за взимане на секрет от влагалището ми дадоха едно тампоне като клечка за уши,но по-дълго,за да си взема пробата сама вкъщи хахахах.Това беше в началото на бременността,да видим сега как ще е.

# 564
хайде и аз да помрънкам Simple Smile
35+0 съм и бебо е около 2900, бях в болница за финализиране на изследванията и след вагинален преглед (с пръсти се прави, възможно е преди това да вземат и вагинален секрет) установиха 2.5 см разкритие и изгладена шийка на матката и скъсена 70% и казаха, че скоро ще излиза малкото #Crazy  Shocked hahaha
аз лично за сега си имам само бракстън-Х и то по 3-4 на ден, никаква промяна в усещанията отпреди  newsm78
та от 3 дни откакто го чух това, все чакам да започнат напъните, болките, нещо ново, ама тц, нищо все още  newsm78 до колкото четох напред назад и се консултирах, това състояние може да се задържи 10-20 дни Simple Smile

# 565
хайде и аз да помрънкам Simple Smile
35+0 съм и бебо е около 2900, бях в болница за финализиране на изследванията и след вагинален преглед (с пръсти се прави, възможно е преди това да вземат и вагинален секрет) установиха 2.5 см разкритие и изгладена шийка на матката и скъсена 70% и казаха, че скоро ще излиза малкото #Crazy  Shocked hahaha
аз лично за сега си имам само бракстън-Х и то по 3-4 на ден, никаква промяна в усещанията отпреди  newsm78
та от 3 дни откакто го чух това, все чакам да започнат напъните, болките, нещо ново, ама тц, нищо все още  newsm78 до колкото четох напред назад и се консултирах, това състояние може да се задържи 10-20 дни Simple Smile
Моята шийка я изкараха напълно скъсена и изгладена, а разкритието - 1,5 см .. но сега с тези доста чести бракстън х не знам , може би се е увеличило .. Моите са доста повече от 3-4 на ден, по-скоро по 2-3 на час (особено вчера) .. Моята майка е изкарала целия си 9-ти месец с 3-4 см разкритие без проблем и ходене по улиците, така че има аванс, дори и да е започнало разкритието Simple Smile

# 566
и аз така разбрах от доктора, от който поисках второ мнение, че място за притеснение няма никакво Simple Smile
А от четене по форуми разбрах, че повечето жени с такова разкритие дълго време после раждат леко и безпроблемно  Crazy Praynig Peace
та както набързо ми изкараха акъла, че ще раждам и впрегнах всички в подготовката за бебока, сега ми е супер спокойно и оптимистично  Laughing

# 567
И на мен ми взимаха секрет за МБ миналата седмица, а пък и всеки път ми правят вагинален УЗ заради шийката. Тя пък вчера се удължила, почти 3 см. Аз все лежа тя един път е дълга, после къса, после пак дълга. До НГ бебока трябва да си кротува вътре, после може да излиза. Станала е 1,900 кг. Да ви кажа, ако някоя от вас смята да купува, че в Аико  електрическия стерилизатор на Авент е намален от 140 на 100 лв.

# 568
Купихте ли всичко необходимо за януарчетата?

# 569
Всичко освен матрачето , козметиката и памперсите Simple Smile Всичко друго вече е купено и в очакване . Но трява да пера и да глдая не съм го свършила това все още ...мисля да е края на другата седмица Simple Smile На 8-ми съм на консултация да видим какво ще каже АГ как вървим с кг. и т.н Simple Smile Надявам се всичко да е ок Simple Smile Имам разни стягания на корема мисля че са Бракстан Х но не съм сигурна  Blush така или иначе съм планирано секцио за 19,01,15 еее дано устискам до тогава мнооооого се надявам   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт