Много мина ,мъничко остана,Януари наближава да се гушна с мама ... 9 тема

• 41 430
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
По дяволите... Никъде няма сигурност - нито в утробата, нито навън!
Дидка, опитай се да не се поддаваш на отчаянието, въпреки че на моменти то ще се опита да те обземе. Дано причината не е лекарска грешка. Няма да е голямо успокоение, но гневът ще е по-малък... Човек не може да избяга от съдбата си.

# 646
Много съжалявам за загубата ти,дано скоро се възстановиш физически и психически!След всяко лошо нещо,което ни се случва,следва нещо хубаво,стискам палци следващия път всичко да е наред!

# 647
  • гр. Варна
Deedetu, дълбоко съжалявам.. корема ми се сви на топка и не мога да повярвам, че се е случило. Не искам! Ти си много силна, а това малко ангелче ще бди над вас всяка минута. Поплачете си, отпуснете емоциите си, останете само двамата с мъжа ти, но ти не оставай сама.
Силно те прегръщам!!!!  Sad

# 648
Диди... аз просто не знам какво да кажа...  Cry Съжалявам много за загубата ви..., бъди силна и успех скоро да си имате едно прекрасно бебче! Прегръщам те!  Hug

# 649
  • Пловдив
Диди, съжалявам за загубата! Прегръщам те силно и ти пожелавам скоро да гушнеш едно, а защо не и две пухкави бебчета!

# 650
  • Пловдив
  Момичета, какво става, ще затваряме ли тук темата!?
 Защо никой няма желание да сподели каквото и да е?

В понеделник като си взех 45-дневния болничен АГ ми пусна кръв, урина, вагинален и анален секрет. Назначи ми следващи дати за преглед на 17.12 и 29.12, уж трябва да е всяка седмица, ама нали празници  Party Бебчо си е все още обърнат с главичката на долу и пъпната връв е между краката. Каза, че е момиче, но не знам защо не й вярвам. Един път момче каже, после момиче - то с тази пъпна връв какво да каже  ooooh! Иначе комплекта за изписване е в жълтичко  Simple Smile

Приятен ден Ви желая и пишете  Heart Eyes   bouquet

# 651
Аз също ходих на преглед в 33 седмица съм , следващ преглед на 22.12,14 но , на 14,12,14 излизам в маи4инство с 45 дневния . Доки каза че всичко се развива по план за сега дори на УЗ бебо отговаря по размери на седмицата в която съм . Срещнах се и с анестезиолог (д-р Ничев) данос е случи той да е и на секциото ми , стори ми се много мил човек . Обясни ми всичко за упойките , все още съм на мнение да съм със спинална анестезия секциото ми е планирано за 19.01.15 , дано бебо да из4ака до тогава че хич не ми се иска да съм по спешност  Praynig
 То да си призная малко ми е тъжно да споделям тия неща в предвид случилото се на една от нас , искрено съжалявам ...  Cry но съм сигурна че щастието скоро ще е двойно за Диди  Praynig
 Хубав ден на всички !   bouquet

# 652
Момичета, и аз се замислих защо никой не пише тук а като гледам трябва да мислим и заглавие за новата тема  newsm78 А никид , къде се изгуби newsm12
Аз от 5.12. съм в 45-дневния болничен, секциото ще бъде на 8 или на 9.01. , само дано устискаме 2 в 1 дотогава, ама каквото  такова АГ ме успокои, че по празниците ще е на линия.
Лек ден на всички и само положителни мисли  newsm10

# 653
  • Разпиляна във въображението
Аз се радвам, че нашия тати ще се прибере навреме, за да бъде с мен на следващия преглед. Ще попитам докторката да погледнем дечко, за да може да го види и той.

# 654

В понеделник като си взех 45-дневния болничен АГ ми пусна кръв, урина, вагинален и анален секрет. Назначи ми следващи дати за преглед на 17.12 и 29.12, уж трябва да е всяка седмица, ама нали празници  Party Бебчо си е все още обърнат с главичката на долу и пъпната връв е между краката. Каза, че е момиче, но не знам защо не й вярвам. Един път момче каже, после момиче - то с тази пъпна връв какво да каже  ooooh! Иначе комплекта за изписване е в жълтичко  Simple Smile

Анален секрет пък защо са ти взели?Не знаех,че има нещо общо с раждането...

# 655

Анален секрет пък защо са ти взели?Не знаех,че има нещо общо с раждането...

И на мен ми взеха  Peace

# 656
И ние днес бяхме на преглед последен ехограф в 32+5. Бебчо е добре не спря да рита по-време на прегледа  Grinning тежим 1.880 грама (за първи път да ми кажат колко тежи). Все още е разположен странично,но има още време и дано се обърне. Praynig Хубав ден ви желая  Heart Eyes

# 657
Здравейте, нетърпеливки  Hug Как сте, расте ли вълнението?
На път за болницата преди малко мислех за заглавия на следващата тема - вероятно предпоследна или последна, че досега не се бях включвала с идеи. Ето какво ми хрумна:

Януарска мама къщата разтребва лудо - не за Коледа, а за своето Коледно чудо.
(Януарска мама къщата разтребва лудо в очакване на своето мечтано Коледно чудо)

Късметчето от питата си знаем вече - за всяка по едно мъничко човече.

Януарска мама пере, глади, нарежда скрина - вкъщи нов член ще има през новата година.

Януари всички ме очакват за награда, дали пък да не ги изненадам?

Навън започна луда надпревара, а вътре всеки нов ден е подарък!

За инфо, съкровищата ми растат и радват мама - 1.330 и 1.510 в момента. Лекуват ги от лека анемия и двете, нормална за недоносени бебчета. Питах докторката кога ще вадят по-голямото от кувьоза, ама тя само се усмихна и каза "Когато ние решим..."  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 14:54 от eucalyptus

# 658
  • Ямбол
barba28 И аз не знам,защо всичките писания,питания и вече новини преминаха единствено и само във ФБ,поне последните 2 дни, аз там никой не знам с ника,а и не го ползвам много,не знам кои са Родилите мами с ник тук,и няма и как да ги обява и впиша в първи пост,а и те не ми пишат нито там,нито тук,както и да е.
Иначе съм си тук,но като гледам,че никой не пише,аз също не се вкл.
eucalyptus не се обиждай,но заглавията не ми се струват подходящи за януарски бебета,защото са все свързани с Коледа,някои ще родят чак края на януари,ще преносят до февруари..къде е Коледа минала и заминала,а и са малко дългички,но нямам претенции де.
И аз ще се поразмисля за заглавия, но като гледам последното темпо на писане тук,може би ще мине седмица до края на темата.
Аз иначе,имах доста напрегнати дни,Никулден,после рожден ден на детето в градината,вечерта в нас доста гости,студентски празник,правих 2 торти,предястия,11 вида салати,мъфини и какво ли не,вчера на гости пак,та едва днес поемам малко дъх.Ходих в ДМ, нали в седмица на рожден ден на някого,може да ползваш 20% отстъпка,та напазарих доста козметика, 1 номер пелени и др неща и си спестих доста пари.

# 659
  • Разпиляна във въображението
Януарска мама пере, глади, нарежда скрина - вкъщи нов член ще има през новата година. - аз съм за това.

Предполагам, че повечето питания отидоха във ФБ, защото комуникацията става по-бързо Simple Smile.

Аз лично не можех да напиша в темата каквото и да е след тъжната новина на Диди Sad. Все неподходящо ми се струваше.

Общи условия

Активация на акаунт