Много мина ,мъничко остана,Януари наближава да се гушна с мама ... 9 тема

• 41 430
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
 Cry много съжалявам  Cry бъди много силна

# 631
  • пловдив
Диде, съжалявам много за загубата, каквото и да кажа ще е малко. Бъди силна, прегръщам те! cry

Любе, и аз си мислех, че вече не може нищо да ни се случи, но уви!

# 632
Пожелавам ти всико да премине бързо и безболезнено. Мила нищо не може да се каже в такъв момент...Ако ти кажа - бъди силна, няма как да го направиш. Затова бъди слаба, бъди себе си - плачи, крещи! Излей емоцията навън, не я крий вътре в себе си!

# 633
deedeetu,много съжалявам  Cry Каквото и да кажа ... няма да е достатъчно  Cry

Не мога да изчета всичко в момента  Embarassed Надавам се да сте добре Hug Ако има нови мами-честито  Hug
Аз да се отчета на бързо,че от около 2 седмици нямаме интернет  Rolling Eyes Аз и бебо сме добре,той е вече 2.500  Shocked колко ще е до края незнам  Mr. Green Притеснява ме само,че пак се е обърнал с дупето на долу  Rolling Eyes Ако не се завърти в следващите 3 седмици,ще ми насрочат дата за секцио  Sad А така не искам с операция ...

# 634
Безкрайно съжалявам за майката, загубила бебчето си..
Кураж ! smile3518

# 635
 #Cussing out Просто не знам какво да ти кажа deedeetu!
Нямам думи! Ядосах се, хем ми е и мъчно! Не е честно просто...
 cry
..............

# 636
Диди , съжалявам много за загубата ти ... незнам какво да кажа а и да кажа нещо надали ще е от полза Sad Буди силна и смело напред в нови опити , прегрътки Cry  smile3518

# 637
# 638
Диди, съжалявам за загубата ти smile3518 smile3518 smile3518

# 639
deedeetu много съжалявам  Cry

# 640
Deedeetu,  newsm45 newsm45, съжалявам! Прегръщам те силно  Hug Hug Hug

# 641
Диде, аз също съжалявам много !!  smile3518 smile3518 Бъди силна и кураж !!

# 642
И от мен най-дълбоки съболезнования .Малкото ангелче винаги ще бъде с теб   smile3518

# 643
Благодаря много за подкрепата. Преди малко родих естествено, няма видими причини за смъртта. Аз съм добре (дори и психически, което не го очаквах) нямам разкъсвания. Важното е, че с мъжът ми сме живи и здрави, по-нататък пак ще пробваме... Имам любящо семейство и добри приятели, които са до нас и ни подкрепят. Много съжалявам, че ви разстроих... Стискам палци с вас всичко да е наред! 

bouquet

# 644
Съжалявам много!

Общи условия

Активация на акаунт