Много мина ,мъничко остана,Януари наближава да се гушна с мама ... 9 тема

• 41 430
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Тук първите първия ден поне си без гащи и ни карат да си купуваме едни като подложки от едната страна найлон от другата като памучно,и се слага под нас ако тече нещо там да си тече и си ги сменяш. Такива слагах и на детето докато свикне без памперс  Mr. Green

# 616
Момичета, влизам само да ви пожелая успех и да родите здрави бебета. За мен всичко приключи в 35тата седмица (40 дни преди термин)... Днес на прегледа при акушерката не доловихме никакъв пулс. Обиколих 3 доктора на какво ли не ме гледаха и не намериха сърдечна дейност. Сега лежа в болницата, за да предизвикаме раждане (най-дългите часове в живота ми, а раждането сигурно ще стане утре). Най-вероятно е възел на пъпната връв, друго обяснение нямат...  мал шанс... ще разберем при аутопсията (ако му направят такава)...

Успех и весели празници!

# 617
  • София
Момичета, влизам само да ви пожелая успех и да родите здрави бебета. За мен всичко приключи в 35тата седмица (40 дни преди термин)... Днес на прегледа при акушерката не доловихме никакъв пулс. Обиколих 3 доктора на какво ли не ме гледаха и не намериха сърдечна дейност. Сега лежа в болницата, за да предизвикаме раждане (най-дългите часове в живота ми, а раждането сигурно ще стане утре). Най-вероятно е възел на пъпната връв, друго обяснение нямат...  мал шанс... ще разберем при аутопсията (ако му направят такава)...

Успех и весели празници!

Много съжалявам за случилото се! Няма думи, който да ти донесат утеха! Прегръщам те, бъди силна!

# 618
  • Пловдив
deedeetu, миличка, кой знае какво преживяваш в момента..
 Дали няма някакъв мъничък шанс!?  Praynig Бъди силна, гушкам те силно  Hug

# 619
deedeetu, много съжалявам. Силно те прегръщам и се моля всичко оттук нататък да е наред и само положителни неща да има в живота ти. Praynig

# 620
  • Разпиляна във въображението
deedeetu,много съжалявам

# 621
deedeetu   съжалявам ........ Това е страшно, все  си мисля че може да е грешка и утре да проплаче силно се надявам да е така дано всичко да се оправи не знам дали е възможно но ще се моля .Прегръщам те  и дано да намериш сили каквото и да кажа ще е е малко .......дано всичко да се оправи и да продължи с положителни емоций

# 622
Момичета, влизам само да ви пожелая успех и да родите здрави бебета. За мен всичко приключи в 35тата седмица (40 дни преди термин)... Днес на прегледа при акушерката не доловихме никакъв пулс. Обиколих 3 доктора на какво ли не ме гледаха и не намериха сърдечна дейност. Сега лежа в болницата, за да предизвикаме раждане (най-дългите часове в живота ми, а раждането сигурно ще стане утре). Най-вероятно е възел на пъпната връв, друго обяснение нямат...  мал шанс... ще разберем при аутопсията (ако му направят такава)...

Успех и весели празници!

Много съжалявам!  #Puppy dog  Дано да се окаже лекарска грешка.

# 623
Здравейте, мили мами!    bouquet
Бих искала да поканя мамите, които бременеят извън България в Бременни майки в чужбина.
Лека и спокойна бременност !   Hug

# 624
  • Ямбол
deedeetu всяка дума би била безсилна,как може да се случи на крачка от финала ,ужасно е съм уверена,не мога да си представя какво чувстваш и колко безсилна и безпомощна се чувстваш.
Нека утрешния ден за теб да бъде просто едно неприятно и бързо забравено преживяване и да успееш бързо да продължиш напред,макар и с огромни трудност и уплаха.Дано имаш подкрепата на близки,не оставай сама,прегръдки.
Пиши след случая как се чувстваш,тъгувам!

# 625

Успех и весели празници!

О миличка  Tired Face , няма по-голям кошмар от това ... Кураж !!!  Weary smile3518 Силно те прегръщам !!!

# 626
deedeetu,аз знам какво изживяваш в момента.Същото ми се случи 2008г.Месец преди термин и моето бебе изоставаше с две седмици.Ходих на запис на тонове и по лекари,докато в един "прекрасен" ден,гледайки ме на видеозон ме "сюрпризираха" с новината,че бебето няма сърдечни тонове.Само аз си знам какво изживях следващите дни...ПРЕГРЪЩАМ ТЕ СИЛНО...много силно и знай,че ако имаш нужда от нещо(каквото и да е) пиши на ЛС.От един град сме и ще откликна,дори ако искаш само да си поговорим.

# 627
Диди, съжалявам за загубата ти. Знам, че ще е много трудно да преживееш трагедията... Прегръщаме те всички.  Cry

# 628
Ужасно е, бъди силна.

# 629
Аууу Диде, това е ужасно! Защо ли си мислех, че вече няма какво да се случи лошо....  Sad Cry
Бъди силна мила, дръж ни в течение...

Общи условия

Активация на акаунт