MAC & Sephora - 26 тема

• 57 001
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Densi   newsm10 много интересно.

# 151
  • Пловдив
Densi Hug винаги с голям интерес те чета  Hug страхотна статия Hug

# 152
  • София...........
Densi,   bouquet
Кое е куфарчето на МУФЕ?

# 153
Това. Само, че тук при нас е с четка за коректор или за кремообразни сенки, а не с очна линия.

# 154
Куфарчето и четката ме изкушават повече от самите сенки Grinning

# 155
  • София
Дени, чудна статия, в понеделник ще погледна списанието за още снимки  Hug

# 156
Куфарчето и четката ме изкушават повече от самите сенки Grinning
А и мен! Heart Eyes Joy

# 157
  • София
Чудесна статия, Денси!

Тепърва очаквам да се сдобия с още желани продукти, които се надявам да не ме разочароват.
Но като разочарование мога да определя свободната пудра на Нарс. Явно ме пресушаваше и получавах сърбеж. На другия полюс е свободната пудра на Шанел, посягам вече толкова механично към нея и все отлагам Метеоритите предвид, че ги нося само през студените месеци.

# 158
И за мен свободната пудра на Нарс е голямото разочарование, точно защото ме пресушава и дори ме сърби кожата. Тръгнах да я разменям,имаше си и кутия дори, но я разсипах случайно, докато я почиствах и лъсках и остана много малко 1/3, колкото за проби през различни сезони и състояния на кожата. След разочарованието имам някак едно на ум за марката изцяло и почти не поглеждам нови техни неща.

# 159
  • гр. София
Тези сенки на МУФЕ изглеждат много добре ама Ел не беше ли тествала някои от тях и мисля, че беше казала че оцветяват кожата?  newsm78

# 160
  • Бургас
cloè Това е на Лоран от коледната колекция , цветът си е регулярен и най- продавания просто опаковката е златна. Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis À Lèvres Glossy Stain Rouge Laque - Collector's  -9 номер ярко червено с оранжев под тон ми се вижда . Трябва да го пробвам  днес.

# 161
Денси, поздравления  Hug в тази връзка моля да споделиш Hermes Absolu удачен ли е за зимата?
Вчера пробвах едно от червилата на YSL от есенната колекция- има 4 цвята мат, аз си сложих 207 /не мога да го определя, може би пепел от рози, но по- тъмно, страхотно есенно- зимно червило/ Та въпросът ми е има ли подобен цвят при ЕЛ /тези, които хвалите/ и как лоранските се държат на устните зимата? Ще се радвам на компетентното ви мнение, мили дами  Hug
Относно попаденията- веднага се сещам за последната ми покупка Лоранската палитра от есенната колекция Simple Smile

# 162
Благодаря ти, Deadly_vesi!
Не искам да съм подстрекател, но Герленското е страхотно. Вчера ги строих всички червени червила и се оказа,че  такъв цвят нямам.
Консултантката беше много любезна. Цвета е чисто червено без да оранжевее или синее. Уникален цвят сравнявахме ги от постоянната линия червени червила едно оранжевее, друго синее. Няма такъе цвят. Уникален е цвета, аз съм бяла и ми стои добре, консултантката средиземноморски тип смугла и на нея стоеше превъзходно.
Извадих късмет,че взех последното. И не на последно място е много комфортно на усните и адски трайно. Обядвах и стои непокътнато. Аз съм бедствие с червила и гланцове всичко изяждам.
Получих и доста подаръчета- мостри.

# 163
И аз съм си харесала точно 207 от есенните червила на ИСЛ. Страхотен есенен цвят. Много дълго избягвах мат червилата, защото имам мн сухи устни, но при тези на ИСЛ усещането им на устните е като кадифе. Много интересна и приятна консистенция. Дори и да има подобен цвят при Енви червилата на ЕЛ, за което не съм сигурна, те просто нямат нищо общо като консистенция и нанасяне. Енви са кремообразни и много "по-мазни". Просто не ми се струва редно да се сравняват.
Мисля го от доста време това червило, но заедно с палитрата ружове на Ауърглас ще са ми едни от последните козметични покупки за тази година.
Не ме привличат мен Коледни палитри или комплекти.

# 164
  • Belgium
Който се интересува, да знаете, че линията Enlighten на EL, вече е заредена.

Днес тествах ЕЕ крема, който за мен беше най-любопитния продукт. Лека консистенция, нанася се лесно и се слива с цвета на лицето. Като го понося по-продължително ще споделя отзиви. Отсипаха ми, така че ще имам материал за разносване. Предлага се само в 2 цвята.

Това е цялата серия:

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 17:35 от Лу

Общи условия

Активация на акаунт