"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 30 880
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Сабинчик, аз със сигурност те ритуитвам, да си знаеш.  Joy Joy Joy

Виждам, виждам, Димончик.  Laughing Спря да туитваш байрака и легна на лесното - да ретуитваш, Joy ама и други го взеха и ще ме отменят нощеска и ката ден. Whistling

# 46
Сабинчик, аз със сигурност те ритуитвам, да си знаеш.  Joy Joy Joy

Виждам, виждам, Димончик.  Laughing Спря да туитваш байрака и легна на лесното - да ретуитваш, Joy ама и други го взеха и ще ме отменят нощеска и ката ден. Whistling

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Ми нека крадат. Още по-добре.

# 47
Demek bebek hikayesi 'şaka' imiş

# 48
Ама много ми е смешно, вие сте дописвали предната тема.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 49
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=808060.735

Не следвайте Елифче в откровенията Naughty Комисарът тук не е това, което е в дизито.

Жалко,че нямате нищо в неделя вечер,та да гледате новия шедьовър "На границата"

# 50
  • Разград

# 51
# 52
http://karaparaask.tv/mobile/photo?page=21 ето ви музика за телефонче Laughing аз съм си я сложила отдавна Joy няма как да сбъркам, като звъни моят. Joy

# 53
# 54
Аааа, не, много ми е умрела тая музика. Аз обичам по-веселите неща.  newsm47

# 55
Аааа, не, много ми е умрела тая музика. Аз обичам по-веселите неща.  newsm47

еее, но колко я имат? Joy само моят звъни така. А пък за съобщения е най-кахърната музика. Joy

# 56
# 57

На мен дъщеря ми ми звъни с нещо дето като съм в магазин всички се обръщат към мен и започват да се смеят и знаят, че е детето ми.  Joy Joy Joy Joy Просто няма начин да не вдигна бързо.  Joy Joy Joy

# 58
   Резнаха ме. Приличало на спам и да предпазели потребителите си. Laughing И без това започва мачът Раонич - Мъри и почвам да го гледам.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт