"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 30 894
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Добро утро в сряда и от мен!  Hug

Ринка  Hug благодаря отново за поредната тема!   bouquet

А пък на всички останали за всичко сложено на страниците, които чинно ме чакат всяка вечер, не ви се сърдя  Wink, че ме затруднявате толкова с четенето, ама...  ooooh! за писане хич не ми остава ред  Laughing
Пък за отразяване и цитиране... извинете ме, ама...  Blush нямам толкова памет  Joy Joy Joy

Дива  Hug понеже скоро си се изказала по въпроса, та...  Peace и аз съм за ателието ( хем им ходи и на двамата, хем така ще се поуспокои ревността на Йо  Wink)

А довечера... - дано бързо минат тези моменти и да видим повече приятни неща!  Peace

Хубав ден ви желая!  Hug

# 76
Добро утро и от мен в нашия ден-сряда!

Страховете на Елиф
Как ни представиха героинята си Елиф, сценаристките?
Младо момиче, което се развива в своята сфера, амбициозно и доволно от живота. Силно привързана към семейството си. Особена роля в живота ѝ изиграва нейният баща, чиято любимка е тя. Още с първите кадри видяхме Елиф обградена от любовта на семейството си.

Скрит текст:

На партито организирано от Ахмет за рожденния си ден, тя получава и оценката на баща си за себе си, но едновременно с това и отговорността, която трябва да поеме в случай, че нещо с него се случи.

Скрит текст:

Часове след този разговор Елиф трябва вече да поеме наследените от баща си отговорности с всичките им последствия. Оказва се, че тя трябва да е най-силната, да се владее най-много, да бъде упора на всички. Дори идентифицирането на баща си трябваше да направи тя.

Скрит текст:

А след това да успокоява наред ревящото си семейство.

Скрит текст:

И да поеме на плещите си големият товар без да има представа какво я чака. Тук започват страховете на Елиф. За кое по-напред да се погрижи, за болната си сестра ли, за другата ли, която трябва да продължи образованието си ли, за майка си ли, която е свикнала да живее по определен начин и е бясна на мъжа си заради смъртта му и най-вече, че е намесено и младо момиче в нея, за холдинга ли?

Скрит текст:

Много бързо разбира, че холдингът Дезинер е пред фалит. Нещо повече, че баща ѝ е откраднал диаманти на стойност 110 милиона. Притисната е от всички страни, но е решена да се справи с всичко. Само че никой няма намерение да я остави да се съвземе и да започне отнякъде. Хората на Таяр отвличат нея и сестра ѝ, с цел да я принудят да стане техен куриер.

Скрит текст:

Страхът на Елиф търпи надграждане. Обаче тя няма право да се предаде на него и единственият начин да се опита да му се противопостави е да действа. Разбира се, че ѝ се налага да се впусне в несвойствени за нея задачи, но това е пътят на героинята, няма друга алтернатива за нея, тя е със силен характер, борбена и нейният начин да се бори със страховете си е да им се опълчи като чрез действия върви срещу тях. Стремглаво търси диамантите с надеждата, че те ще я избавят от участието ѝ в незаконни дейности и ще спасят сестра ѝ. В тази борба е напълно сама, но не ѝ стига това, а по пътя ѝ се появява един натрапник, който също трябва да заобикаля и който е полицай.

Скрит текст:

С голям страх, но и решителност Елиф става куриер. Покрай Йомер разбира още по-лоши неща за баща си, разбира че и нея я е използвал в мръсните си работи, че и тя по смисъла на закона е престъпничка. Това не я спира. Нейната основна задача е да освободи сестра си. По този път е подложена на всякакъв вид тормоз, на изпитания, които малко хора биха понесли и на страховете си. От Йомер обаче не успява да се освободи и тъй като и двамата имат интерес да разгадаят случая, тя решава, че няма друг избор и ще се възползва от неговото съдействие. Освен това той има повече опит, изглежда добър човек, а на нея колкото и да ѝ се иска, няма как сама да се справи. Този мъж ще поеме част от страховете ѝ, с него ще е по-уверена в борбата си. Двамата се опознават все повече. В негово лице тя вижда истинска опора, единствено пред него може да се отпусне и да покаже, че се страхува, но и че няма намерение да се отказва. Защото страхът е двигателят на Елиф, действието е противодействието срещу него. И идва моментът, в който вече се разбира местоположението на Нилюфер. Следва опасна операция, но тя не иска да стои настрана, иска да участва въпреки, че там не ѝ е мястото. Защо? Защото се страхува, защото тя по друг начин не може да се бори със страхът. Защото иначе трябва да му се предаде на това чудовище. Което и прави в тоалетната.

Скрит текст:

Нилюфер е освободена, Елиф междувременно влюбена, но кошмарите за нея не свършват. Освобождението на сестрата не донася спокойствието, което тя очаква. Семейството ѝ не я разбира и отхвърля, престъпниците продължават да я изнудват, а и човекът, който обича отхвърля любовта ѝ. Появява се и страхът от това да каже на Йомер истината. И противодействието... споделя я с риск да загуби всичко, губейки обаче не се предава, продължава да действа. Междувременно губи зет си, майка си, сестра ѝ е в тежко състояние, а другата я предава. Появяват се нови страхове и на всички тях Елиф противодейства с активното си участие във всичко, с действия.

Скрит текст:

За да стигнем до последното нещо, което поражда у нея ужасяващ страх.

И така ако следваме образа на Елиф, то трябва да сме убедени, че тя ще предприеме нещо, защото тя не може да седи и да чака нещо да се случи, не може да живее със страхът за някой от хората, които обича. Отново ще действа.
 Ако някой се пита къде да търсим съвместимост между страх и смелост. Отговорът е тук. При Елиф. Тя е тази, която се изправя смело срещу своите собствени страхове, без да мисли много, много за рисковете. Тя е тази, която иска да контролира живота, а не той нея. За това се изисква също смелост. Макар че понякога си се равнява на глупост или наивност. Но това е нейният начин да се справя.
Как точно ще реагира Елиф - това ще видим тази вечер по някое време.

# 77
Добро утро,диамантчета!
Димони,хубава ретроспекция,от която аз излязох с един въпрос-къде все пак са диамантите,които Ахмед е откраднал и заменил с фалшиви? newsm78Не мисля,че ги е носил със себе си в колата през нощта на убийството!

# 78
   Добро утро и ви оставям да гадаете, къде е банята и чая Hug

# 79
   А аз все още мисля, дали някой се сети да разследва, какво са видели пазачите на Метин пред тоалетната, защото много има връзка с костенурката. Не помня - Метин направо влезна отвън и отиде към умивалника или излезна от тоалетна и застана пред него, а на огледалото го чака "писмо от Чиче"?

На някого, ако му е скучен сериала, има избор от

# 80

Добро утро, кадъни!
Дочакахме сряда!!!
Какви готини снимки си постват зад кадър. Явно доста се забавляват, докато работят. Така и трябва!

Пожелавам ви хубав ден на всички и бързо да минава Simple Smile))

# 81
  • В Града на Липите
Добро утро  Hug желая ви прекрасен ден.

Велижана, диамантите са у Хю. И си ги менкат с Чиче.

Сабина, това нова снимка ли е?  newsm78
Комисариото ми се вижда малко нервен, като от залежаване  Grinning

# 82
Добро утро  Hug желая ви прекрасен ден.

Велижана, диамантите са у Хю. И си ги менкат с Чиче.

Сабина, това нова снимка ли е?  newsm78
  Ъхъ, Хриси, само нея въртят сабаленха wavey

# 83
E как се озоваха във Хю? newsm78Според мен диамантите на Хю са фалшети и Чиче си "купува" услугите на Хю като му плаща за фалшиви диаманти. Peace
Дива-ойка,на мен лично това обръщение"кадъни" не ми е много по вкуса. Peace
Сигурно тази снимка е след като Елифче е споделила с Комисарио новото си решение и той е изпаднал в потрес.

# 84
                        Здравейте, Диамантчета! Hug
 Дойде и нашият ден -Сряда и КПА!
    Явно това с промяната на деня за родителската среща  не се хареса на много хора. Нямам намерение да се оправдавам, но работата си я върша  съвестно. Дори един ден напред  проведох срещата! Така че , няма неосведомени и недоволни. Толкова, по тази тема вече нито дума!

Днес си взимаме хапчетата:

После и сърцата :

Шоколади, вафли, вино, пиене и в 20 часа сме на кино- За  24-ти път тази вечер ще гледаме таз история позната , но само заради лицата на Гълъбчетата! Peace Peace Peace
 Иначе, СЦ винаги успяват да ни изненадат.

Спокойно с родителската среща. Може някои от родителите да са доволни, че и те трябва например да идват до София за концерта на Сара Брайтман. Няма само черно и бяло. Колкото е по-шарен животът, толкова е по-хубав.

# 85
Сабина, те не дадоха влизането на Метин в тоалетната. Възможно е Хюсеин вече да е бил там. Той до този момент още не се беше появил. Когато дойде с торбичката, очевидно беше в добро настроение. После дойдоха да извикат Йомер, защото имало проблем и Метин искал да го види. И всички се затърчаха натам, а Хюсеин злорадстваше.

Едва ли пазачите на Метин имат нещо общо. По-скоро знаел ли е костенура, че Метин ще ходи в тоалетната? Ние знаем, че Мето е в стаята за разпит, която може да се подслушва и наблюдава от съседното помещение. Може там да се е позиционирал и щом е разбрал за тоалетната да е изтичал и да се е шмугнал в една от клетките. После тихичко да е поставил бележката и да се е измъкнал изчаквайки. Въжможно е да е залепил бележката и преди да заведат Мето в тоалетната, а той от своя страна да не я е забелязал преди това. Обаче костенурът при всички случаи вярва в личната хигиена на Метин, убеден е, че ще си измие ръцете.   Mr. Green

Не, диамантите у Хюсеин не са фалшиви. По едно време разбрахме чрез разговор между Хюсеин и Таяр, че онзи опит за продаване на истински диамант без сертификат е бил направен  точно от Хюсеин.

# 86
  • В Града на Липите
Велижана, Хю не ми се вижда толкова прост, да държи месеци наред фалшиви диаманти без да ги провери.
Но те така или иначе са непродаваеми, нямат сертификати и ако все пак успее да ги пробута ще е на безценица. Затова и върти алъш вериша предимно с Чиче.
Който, както се оказа, може да му ги вземе по всяко време, но засега му харесва да стоят у Хю. Човека иска персонала му да е доволен и да си върши съвестно работата  Grinning

Освен това, ако не се лъжа в ретроспекция и в спомените на Хю от нощта на убийствата, дадоха как той лъже някой по телефона, че диамантите на са у него. Нещо такова ми се върти в главата  newsm78

# 87
Е тогава тази шепичка розови диаманти в Мето от къде дойде-то излезе,че те държат целия добив на розови диаманти? Joy JoyОсвен това Елифче ги търси,търси пък кандиса и се отказа. Peace
Освен това на мен все пак не ми се вярва Ахмед да е толкова глупав,че да ходи на среща с една изнудвачка и да носи със себе си диаманти за 200 млн. newsm78

# 88
Скрит текст:
Велижана, Хю не ми се вижда толкова прост, да държи месеци наред фалшиви диаманти без да ги провери.
Но те така или иначе са непродаваеми, нямат сертификати и ако все пак успее да ги пробута ще е на безценица. Затова и върти алъш вериша предимно с Чиче.
Който, както се оказа, може да му ги вземе по всяко време, но засега му харесва да стоят у Хю. Човека иска персонала му да е доволен и да си върши съвестно работата  Grinning

Освен това, ако не се лъжа в ретроспекция и в спомените на Хю от нощта на убийствата, дадоха как той лъже някой по телефона, че диамантите на са у него. Нещо такова ми се върти в главата  newsm78
диамантите у Хю са истински и само чиче може да ги купи от него изпере и легализира
Хю в ретроспекцията излъга чиче че не ги е намерил, но после се разбра че чиче през цялото време е знаел къде ги грие и при всяко преместване пак е знаел, затова като му каза къде са , на първоначалното място където ги е крил, Хю веднага изтича на гроба на баща си.

Ателието на Ел не е ли ателието на Ясемин от ЛИН и апартамента от СОН

# 89
Е тогава тази шепичка розови диаманти в Мето от къде дойде-то излезе,че те държат целия добив на розови диаманти? Joy JoyОсвен това Елифче ги търси,търси пък кандиса и се отказа. Peace
Освен това на мен все пак не ми се вярва Ахмед да е толкова глупав,че да ходи на среща с една изнудвачка и да носи със себе си диаманти за 200 млн. newsm78
той Ахмед може да не е бил на срещата с тях, а с опрян пистолет в челото да е казал къде са, но това не ни го ават просто като действие

Общи условия

Активация на акаунт