"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 30 921
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Е, защо да са фалшиви диамантите на Фатих Thinking Разсъждавам си...
Аз си мисля, че той не е за подценяване. Предполагам, че ги разбира тия работи повече от всеки друг, поне такъв образ му изградиха. Освен, ако не искат да си противоречат сценаристите, което няма да е нещо ново под слънцето Laughing

Ама и Хюсеин разбира, защото е помагал, заедно с Йо, на баща си - бижутера. И според мен, разбира повече от Фатих.  Rolling Eyes

Ама де да знам, ще видим...

# 106
Лина,единственото,което аз разбрах от тази статия е,че решението на Елиф е свързано с Тайар.Нещо от рода на това,че Елиф става "груба" към Тайар-това поне е добре,че решението й не е свързано с раздели с Йомер SickДругото,което разбрах е,че ще има конфронтация между Хюсеин и Тайар и че епизодът ще е много вълнуващ.
И аз си мисля,че част от диамантите са фалшиви и почти съм сигурна,че единствените истински диаманти са някъде си,скрити от Ахмед,а всички други са си направо фалшет.Ама останалите момичета мислят другояче,така че остава да видим кой крив кой прав.

# 107

с тази диадема е при Омер. С бат'Сали преди или след ще говори?

# 108
  • Once there was a Hushpuppy...
Ах, Линка, аз това дори не го помня за баща им бижутера Wink
Но, едва ли баща им/който предполагам е някой бижутер от кварталната уличка е виждал истински диаманти - самостоятелни/. Ако е виждал, то е било някакви парченца върху пръстени или нещо подобно. А, пък съвсем да не говорим за Хю Tired

А, и какво ни пука кой крив, кой прав за диамнтите WinkНали, Велижана Peace
Въобще не вярвам да им обърнат сценаристите повече внимание от това, което до тук им отдадоха...

# 109
# 110
Ах, Линка, аз това дори не го помня за баща им бижутера Wink
Но, едва ли баща им/който предполагам е някой бижутер от кварталната уличка е виждал истински диаманти - самостоятелни/. Ако е виждал, то е било някакви парченца върху пръстени или нещо подобно. А, пък съвсем да не говорим за Хю Tired

Ами Йомер различаваше фалшивите диаманти, а Хюсеин е бил и по-голям, според мен, още по-добър в бижутерията... Ама, прави сте с Вели  Hug, ще разберем...

# 111
# 112
Hushpuppy ,забравила си-в първите серии Йомер каза на Елиф,че разбира доста от скъпоценни камъни,защото баща им е бил бижутер на Капалъчарши.След като той разбира,сигурно и Хюсеин,който е по-голям нещо е научил. newsm78Освен това все още не е изяснена родствено-криминалната връзка между родата Демир-Тайар.Може да се окаже,че баща им не е убит случайно-кой знае в какво е бил замесен-може да се окаже,че си е бил баш мафиот.
Лина,писали сме едно и също.

# 113
# 114

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 11:25 от sabina_k

# 115
Скрит текст:
Добро утро, дружки!
Ринка, благодаря за новата тема.  newsm51 smile3525

Синьорини, засрамете се. Naughty Да не видите нова тема - изяждате я с парцалите.

Мира, Hug благодаря за музикалния поздрав. Провокира ме днес да съм на тази вълна и връщам това изпълнение: http://www.youtube.com/watch?v=khznWuH3VTs

Аз отдавна им загубих края и на диамантите - чии са, що са, фалшиви, истински  newsm78

Само се чудя какво стана с майка Невин. Няма ли да разпознае Хю newsm78Да питам аз какво е мотото довечера? Под мото разбирайте- ядене и пиене  Laughing
на диета съм , само моркови и вино  Wink
ОК, моркови да искаш вкъщи Simple Smile Изпращам веднага

Аз пък си мисля,че фалшивите са при Хю, иначе Чиче нямаше така с лека ръка да му ги остави и да си ги плаща пак един по един.

Никой не ми отговори за мама Невин.

# 116
  • Once there was a Hushpuppy...
Понеже Хю го мразя Mr. Green, но пък е мошеник, та може по друга линия да разпознава диаманти/не по бащина Laughing/
А, комисариото, ехеейййй, та той всичко може Heart Eyes И разбира, нали е герой, героите трябва да са Супермени Peace
Нали е топ ченге, бива ли да не различава диаманти Mr. Green

Исках да кажа,че познанието им едва ли идва от бащините умения в бижутерията и гледането им на толкова скъпи бижута в татиния дюкян Rolling Eyes Но, вие ме разбрахте Peace

# 117
Не знам какво ли е станало с мама Невин-може снахата да я е прибрала да си я отглежда. Joy
Мен ако питаш най-сигурно за нея е да е в затвора, в една килия със сина си-струва ми се,че дори там той би я опазил най-добре. Peace

# 118

Скрит текст:
Долу ръцете от комисарио!  Stop

Той е за Елифче!   Crossing Arms

Laughing Laughing Laughing

# 119

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 11:52 от sabina_k

Общи условия

Активация на акаунт