"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 30 932
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета и от мен в нашия ден

Признавам си без бой, че последните 7-8 страници не съм ги прочела, защото времето ме притиска и няма да мога да си напиша поста. Тези дни сте неудържими всички вие диамантени момичета   bouquet Направо едва смогнах да ви стигна в новата   animal037, където за един ден сте скочили на 10 страница вече. Ако продължим с това темпо нищо чудно довечера да се започне нова тема Whistling

Ринка  newsm51 благодаря ти за прекрасно оформената поредна тема за Елмер и компания

Не съм по темата със сигурност, но в предната тема прочетох прекрасни постове, където раздадох лайкчета и аз.  Благодаря на Варна   bouquet за превода на интервюто на Сема. И аз се присъединявам към вашите позитивни пожелания към тази млада жена, благодарение на която можем да се насладим на този съвместен проект на Туба и Енгин

Бризче изпращам ти виртуални целувки и ти пожелавам да успееш да откриеш в себе си силата, за да можеш да се справиш с това сериозно предизвикателство. Така, че да продължиш да ни радваш с прекрасните си рими

Мира07 Радвам се, че си открила пътя и посоката, така че да се справиш с болестта.
Меги Hug е сложила цитат ма П.Дънов за положителните мисли. Тези думи ги е казал преди около век. В наши дни има начин, чрез който може да се визуализира ролята на положителната мисъл, думи, музика. Peace Както и на отрицателните такива.Това го прави един японски професор -Месару Емоту, чрез запис на замръзването на водата, в момент на музикално изпълнение. С хармоничните звуци и думи се получават невероятно красиви кристали, докато тези с негативизъм са без структура. А ние сме над 75% вода Peace Така, че е много важно с какви мисли, думи и звуци се обграждаме.  yes

Хубавото в тази тема е, че всички сме привърженици на това-да има хармония и повече усмивки при общуването помежду ни Peace

Колкото до подсказката и резюмето  за епизода тази вечер вие сте обсъдили всичко. И за мен най-интересно е какво ще измисли Ел, така че да отклони Йо  от риска да бъде отново наранен. Според мен ще му каже, че се отказва да знае кой е убиеца на баща й Peace Но малко остана до тазвечерния епизод. Ще узнаем какво е след има-няма 6 часа Whistling

Хубав следобед на всички!   love001

# 151
Здравейте и от мен! Hug wavey Hug

Благодаря ви за интересните постове и разясненията около диамантите!Страхотни сте! newsm10

Очаква ни отново интересен епизод!Чакам да видя какво ще измисли Елиф? newsm78  Peace

ПП Канти  Hug

# 152
На мен не ми харесва,че са в дом Демир Peace-нещо този калабалък около тях не ми харесва,пък и Елифче въобще ни ми се вписва в  обстановката.Как ли е направила чайчето на тази запушена и капеща мивка,пък и хленчещ Хюсеин около тях ми идва множко. Peace

Аз пък от тази снимка оставам с впечатление, че са в нова обстановка, демек Йо си има вече квартира. Нали Фатма  Mr. Green + щерка са у Демирови

# 153
Канти,  Hug ама тя и да му каже, че се отказва да търси убиеца на баща си, това не променя нищо. Йомер е полицай и той ще продължава да разследва и да търси доказателства срещу Таяр. Пък и това никак няма да промени из корен живота им. Друго ще да е. И ще е тайно от него. Вероятно ще се договори нещо със Сами. И сама ще рискува живота си, за да предизвика Таяр да се издаде. Но да видим. Малко остана до вечерта.

# 154
  • В Града на Липите
Канти,  Hug ама тя и да му каже, че се отказва да търси убиеца на баща си, това не променя нищо. Йомер е полицай и той ще продължава да разследва и да търси доказателства срещу Таяр. Пък и това никак няма да промени из корен живота им. Друго ще да е. И ще е тайно от него. Вероятно ще се договори нещо със Сами. И сама ще рискува живота си, за да предизвика Таяр да се издаде. Но да видим. Малко остана до вечерта.

И на мен ми се върти нещо такова в главата  Thinking
Обаче тя заяви на Чиче в прав текст, че вече и добър ден да й каже, ще погледне слънцето  newsm78 та малко трудно ще е. А и ако Сами се съгласи да допусне тя да рискува живота си, после ще му излезе през носа Йо като разбере. Пък и малко непрофесионално ми се вижда.
До тук той беше доста прецизен и фен на умерения риск.

Пепелче, това са на мама Елван диваните  Grinning У Демирови са.
А иначе на мен Елифче ми се вписва навсякъде. Не съм забелязала у нея и грам снобизъм.

# 155
Прочетох в руския форум едно мнение, което мисля, че се доближава до истината за това, което и намислила Елиф

Скрит текст:
может и правда, предложила Сами себя в качестве приманки для Тайяра. Бедная Элифка, какая-то вся замученная...Нет, с этим надо завязывать - Тубусик должна отправиться на ЭММИ отдохнувшей и прекрасной!))))

Вероятно е предложила на Сами да бъде примамка за Тайяр, за да го хванат, докато Йомер лежи ранен в къщи. И Сами бей ще се съгласи. Дали Йомер знае?  newsm78  Дали за това е толкова недоволен, както казват рускините - гледа Елиф, както Ленин - буржоазията...  Joy Joy Joy

Димони  Hug май е същото предположение, повече хора го мислят, вероятно е истина...  Peace

# 156
Може, може, Линка, ама нали знаеш, че не познаваме много.  Joy Joy Joy

# 157
  • В Града на Липите
Хвърлиха ни в размисъл с това драстично решение на Ел   Thinking
Ако зависи от мен, щях да я пратя при лирическия герой Йо да му отправи едно предложение да заживеят заедно, което драстично ще промени живота и на двамата.
Ама кой ме пита мен. Пак ще ни качат довечера на черешата, усещам  Joy

# 158
Здрав, болен, чай ще се пие  Laughing

И що го мъчат на това диванче, хич не се ли сещат за ателието, например newsm78 Гледам мести се от диван на диван, горкичкият:

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 15:14 от pepel_ot_rozi

# 159
Добре де,но за какво и как Тубусик може да е примамка,че нещо не мога да измисля?Фатих е в затвора,значи лондри няма да има,не,нищо не се сещам. Peace
Комисарио явно не е добре щом и на чай се мръщи-ама то сигурно защото няма симидче и сиренце.

# 160

И що го мъчат на това диванче, хич не се ли сещат за ателието, например newsm78

Защото комисарио е казал "олмаз! аз там, където ония дългуч го е редил, за да те сваля, не влизам и с малкото пръстче на левия си крак!" Naughty  Ето така го е казал:

# 161
Сабинка,на това му се вика сърдит Петко празна му чашката с чайче. Joy Joy

# 162
# 163

И що го мъчат на това диванче, хич не се ли сещат за ателието, например newsm78

Защото комисарио е казал "олмаз! аз там, където ония дългуч го е редил, за да те сваля, не влизам и с малкото пръсте на левия си крак!" Naughty  Ето така го е казал:

Ми, нека му виси на главата цялата рода и настояща, и бивша, като е такова магаре, Таман му се отдаваше възможност да разбърка интериора там, ама ...

# 164
Сабинка,на това му се вика сърдит Петко празна му чашката с чайче. Joy Joy

Е, как да му се отпусне душичката за чай там? Rolling Eyes Пък и на Елифче - виж,как тъжно гледаше, когато си тръгваше ядосан и му каза:"Недей да тръгваш така!" Praynig Забравили са за ателие и чай там от раз.  Party

Общи условия

Активация на акаунт