"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 175
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
https://www.youtube.com/watch?v=GMM97fHDCIw&list=UUQ3YBTfFqOelvIjk5TLXlfQ

Kara Para Aşk 24.Bölüm

Половин серия плаках, една част се смях, а накрая се издразних. Избраха възможно най-тъпият вариант. Как си представя Елиф нещата? Да речем, че той се откаже от случая и остави този път Таяр да победи, да предположим дори, че няма да имат нищо общо повече с Таяр(което е абсурд) и какво от това. Ще дойде друг случай. Винаги може да е опасно. И всъщност какво би трябвало да означава нейният ултиматум, или зарязвай професията си, или ме губиш мен. Иска ли наистина Елиф това? Разбира се, че не. Но ето така човек като залага без да мисли, може и да загуби. В нашият сериал ще се оправят нещата, но в живота трудно би се оправило такова нещо, защото човек, когато обича, не поставя такива ултиматуми, той обича човекът заедно с професията му. Има респект към всичко, което той обича. Едно е да се опитваш да уговаряш някой за нещо, а съвсем друго да си го поставил при свършен факт и да поставяш ултиматум. Аз незнам как ще постъпи Йомер, но аз не бих се отказала от професията си по този начин. И кой знае дали ако ми сервира това бих го понесла след сърдечна операция. А ако бях на мястото на Елиф, никога не бих постъпила така, никога. Ако толкова не мога да се примиря с професията му, просто се отказвам от него, независимо колко ще ме боли.

# 481
# 482
Да не забравяме,че Мето ще го освободят и ще цъфне росен-пресен пред вратата на Нилю Mr. Green Ще ми се да се случи Аслъ на вратата да вдигне пушилката hahaha Може и да си помисли дали ще припари вече там  Wink
Ако са разделени с Йомер,на кого ще се обади Елифче newsm78 Нуолуджак шимди newsm78

# 483
И каква лоша политика да не пускат трей?!  Mr. Green Можеше да има малко радост за народа да речем, ама йок.  #Cussing out

# 484
  • В Града на Липите
И каква лоша политика да не пускат трей?!  Mr. Green Можеше да има малко радост за народа да речем, ама йок.  #Cussing out

За пръв път не искам трей  Grinning Няма да понеса тая вечер да им видя гърбовете и кахърните физиономии  Grinning
Стига толкова, за едно денонощие.

# 485
https://www.youtube.com/watch?v=GMM97fHDCIw&list=UUQ3YBTfFqOelvIjk5TLXlfQ

Kara Para Aşk 24.Bölüm

Половин серия плаках, една част се смях, а накрая се издразних. Избраха възможно най-тъпият вариант. Как си представя Елиф нещата? Да речем, че той се откаже от случая и остави този път Таяр да победи, да предположим дори, че няма да имат нищо общо повече с Таяр(което е абсурд) и какво от това. Ще дойде друг случай. Винаги може да е опасно. И всъщност какво би трябвало да означава нейният ултиматум, или зарязвай професията си, или ме губиш мен. Иска ли наистина Елиф това? Разбира се, че не. Но ето така човек като залага без да мисли, може и да загуби. В нашият сериал ще се оправят нещата, но в живота трудно би се оправило такова нещо, защото човек, когато обича, не поставя такива ултиматуми, той обича човекът заедно с професията му. Има респект към всичко, което той обича. Едно е да се опитваш да уговаряш някой за нещо, а съвсем друго да си го поставил при свършен факт и да поставяш ултиматум. Аз незнам как ще постъпи Йомер, но аз не бих се отказала от професията си по този начин. И кой знае дали ако ми сервира това бих го понесла след сърдечна операция. А ако бях на мястото на Елиф, никога не бих постъпила така, никога. Ако толкова не мога да се примиря с професията му, просто се отказвам от него, независимо колко ще ме боли.

Димони,  Hug поздравления за този пост! Истината е точно тази! Ако си се влюбила в човек с определени качества и статут, най - голямата грешка би била да се опитваш да го променяш. Ще се получи просто друг човек, който може и да не ти хареса!

Много ми е любопитно до какво и до къде ще доведе това решение на сценаристките.

# 486
Тук се мъти нещо-да знаете Rolling Eyes Не е възможно Елиф да не знае каква ще е реакцията на Йомер Naughty
Дали Сами и Елифче не са се договорили,за да изобличат предателя(на Йомер не са казали,защото Сами подозира брат му newsm78) и да му поставят капан Thinking

# 487
  • Русе
Привет и от мен  Hug

Хареса ми епизода - имаше и сълзи, и усмивки, и... изненада накрая  Peace

Хриси   bouquet за страхотния превод!   bouquet

Бризче  Hug зарадва ме с думите си   bouquet, виждам, че не съм сама в тези мисли  Simple Smile

И аз твърдо вярвам, че зад това решение на Елиф има умисъл, кроят нечий капан, но толкова малко ни подават, че...  Thinking чакам си превода, подсказките и следващият епизод  Peace

Бризче,какво има да стига до Чиче-още като освободят Мето,то ще е ясно и без костенури.
А дали ще го освободят?
Ако това е само постановка на Сами може и да го преместят някъде. А чиче ще научи, че Йо се е отказал и може да сгафи с нещо, но преди него, според мен, ще сгафи Хю и кълбото ще започне да се разплита.
Не ми се ще да повярвам, че Елиф ще сгафи, та дори и от любов Naughty

Бризче Hug  харесва ми този вариант. Дано да е постановка, но ако беше така
защо ще крият от Йомер.

Ели, ами как да не крият от Йо, да не забравяме, че само преди 3 дни беше почти умрял, нима е готов да действа?  newsm78 Трябва му време да се възстанови, пък една раздяла с Елиф, макар и временна ще му дойде добре за това.  Peace

# 488
  • Разград

# 489
Момичета, дано да сте прави и зад това решение на Елиф да стои всъщност някакъв капан. И всичко да е съгласувано със Сами. Иначе не намирам никаква логика в действията на Елиф. Обаче подсказката беше, че решението на Елиф ще промени живота им. newsm78 newsm78 Не знам. Не ми остана мозък тая вечер.

# 490

Ей тука много ме изкефиха Grinning  а Елифче как го нацелува комисаря newsm44  love001

Цитат
Ако толкова не мога да се примиря с професията му, просто се отказвам от него, независимо колко ще ме боли.

Димони Hug  съгласна съм с теб!  bouquet

# 491
Момичета,какъв капан,струва ли си да забиеш нож в сърцето на любимия си човек по този начин?Извинявайте,но той не е малко дете,че да крият от него "великите" си планове!Ако имат нещо на ум,по-добре да го споделят с него,той е голям човек и ще приеме нещата каквито са,но такива ултиматуми ще ме прощавате,но не минават пред нито един уважаващ себе си мъж. Peace

# 492
Велиянка,става дума за брат му-най-близкия му човек ooooh!

# 493
  • Варна
Бризче,какво има да стига до Чиче-още като освободят Мето,то ще е ясно и без костенури.
А дали ще го освободят?
Ако това е само постановка на Сами може и да го преместят някъде. А чиче ще научи, че Йо се е отказал и може да сгафи с нещо, но преди него, според мен, ще сгафи Хю и кълбото ще започне да се разплита.
Не ми се ще да повярвам, че Елиф ще сгафи, та дори и от любов Naughty

Бризче Hug  харесва ми този вариант. Дано да е постановка, но ако беше така
защо ще крият от Йомер.

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 01:29 от *¨*morski_briz*¨*

# 494
И на мен ми се иска зад това решение да стои капан ,най-малкото леко отстраняване на Йо ,докато се възстанови напълно ,но ми идва доста несериозно......Сами я пращаше да завърши ПА и тогава да се движи с тях /екипа / , а тя едва ли не беше първа при всяка акция......

Как чакаше и "посрещна "Метин/Фатих след ареста му в полициата ,какво отношение показа към него , а сега изведнъж...Няма да го обвиняваме....СЦ нещо късат нишката и то не само с това ....

Общи условия

Активация на акаунт