Kara Para Aşk 24.Bölüm
Половин серия плаках, една част се смях, а накрая се издразних. Избраха възможно най-тъпият вариант. Как си представя Елиф нещата? Да речем, че той се откаже от случая и остави този път Таяр да победи, да предположим дори, че няма да имат нищо общо повече с Таяр(което е абсурд) и какво от това. Ще дойде друг случай. Винаги може да е опасно. И всъщност какво би трябвало да означава нейният ултиматум, или зарязвай професията си, или ме губиш мен. Иска ли наистина Елиф това? Разбира се, че не. Но ето така човек като залага без да мисли, може и да загуби. В нашият сериал ще се оправят нещата, но в живота трудно би се оправило такова нещо, защото човек, когато обича, не поставя такива ултиматуми, той обича човекът заедно с професията му. Има респект към всичко, което той обича. Едно е да се опитваш да уговаряш някой за нещо, а съвсем друго да си го поставил при свършен факт и да поставяш ултиматум. Аз незнам как ще постъпи Йомер, но аз не бих се отказала от професията си по този начин. И кой знае дали ако ми сервира това бих го понесла след сърдечна операция. А ако бях на мястото на Елиф, никога не бих постъпила така, никога. Ако толкова не мога да се примиря с професията му, просто се отказвам от него, независимо колко ще ме боли.