"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 121
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Dimony,
 от ясна по -ясна си ,всичко е така ,само че няма нищо доказано ,доктора умря/помогнаха му ,при последното пране подставено лице ,ФатЮ си замина с аероплана с елмазите  и сега в КАФЕЗА "Искам гюзелим каръма-та , спаси майка ми ..." ЧИЧЕ расфасова и  доставка на място органи ,но Сами и Йо с празни ръце...Така ,че Полис -Молис  е още на кота 0 и сега едва ли не ...да ударят чертата ....

# 661
Момичета то наистина с перфектната си игра ГГ ни вкараха във филма ,а това не е реалността макар да не забравяме и една наша нашумяла максима "за кокошка няма прошка....",че защо тя да не важи и за комшиите ни и мафиотите да са недосегаеми и при нас и при тях ,че то изчезна разрешение от прокурора,Хюсеин се разкарва със самолетите им,то диаманти си менкат чудо ще има да гледаме и да се дивим галиба.

# 662
Да, Софи, но доказателствата не трябва да ги събира Елиф. Това не е нейна работа. Тя е съдействала, това е нейната заслуга. И независимо, че не са хванати основните виновници, установени са престъпления и то благодарение на нейното съдействие,

# 663
Ел няма да ги събира ,но иска и Йо да не ги събира с тази категоричност ,която заяви пред него-аз не я обвинявам ,само коментирам действието в сериала

# 664
Лека нощ ,че осъмнахме! Hug Hug Hug Joy

След превода пак ще се вихрим Joy

# 665
  • В Града на Липите
и на мен не ми се е налагало да поставям такива ултиматоми, но се поставям на мястото на Елиф и бих поставила  Peace
Димони ти казваш агонията ти се удължава...ами няма ли да е по-голяма агонията, ако например цял живот стомаха ти се свива на топка при всяко едно позвъняване на тел или стоиш на прозореца цяла нощ при всяка една акция, или тъкмо сте затоплили леглото и бипъра му избибка спешно да тръгва...или...или...или.... примери много...и това не е за ден,2..10.. месец ..година....това е за един цял живот или поне докато ком'сарюто се пенсионира  ooooh!
това не е нормален живот според мен..... дори не мога и да си го представя  Laughing

Меги  Hug тя не поиска от него да се откаже от професията си, а само от делото.
Т.е. Да оставят Таяр да си живее живота. Всичко това, което си изредила, няма да й се размине, дори ако той все пак се съгласи с нея и повече не се занимава с това дело.
Но ще има и други дела, дори може и по опасни. И тогава пак ли ултиматуми?
Тя се влюби точно в полицая Йомер, не в някой друг. Това е същността му. И ако се опита да го промени, ще унищожи част от него. И вече няма да е същия, не и човека, когото обича.
Все едно той да се опита да я промени. Обича я такава, каквато е, сам й го каза.

Знам че тя го направи единствено от любов, и ще страда дори повече от него, но не се притеснявам за тях. И двамата изпитват много силни чувства и са способни да преодолеят всичко. И с това ще се справят  Grinning дори смятам че ще е скоро и няма да стоят дълго нацупени и разделени. Ако може дори хич. Да си дръпнат една кавга и толкова  Grinning

Големи хитруши са тия нашите сценаристки, признах ги  Grinning така умело ни манипулират чувствата и ни дърпат конците, че напълно си спечелиха адмирациите ми   bouquet   bouquet
Спрях даже временно да гледам останалите сериали, които следя  ooooh! просто защото само Елмер са ми в главата от снощи  Joy

# 666
Така е. Тя точно това иска от него, като си въобразява, че ако той се откаже да събира доказателства, врагът ще ги остави на спокойствие. Реалността за съжаление е друга. Дори Йо да се откаже да работи по случая (съвсем теоретично) , престъпления са констатирани и разследването ще продължи. А Метин излизайки от затвора, няма да се откаже от Нилюфер. Тя пак ще е принудена да се бори за сестра си. И кой може да ѝ помогне? На кой може да има доверие?
Елиф не е глупава. Просто в момент на паника не разсъждава за последиците. Тя мисли само за живота на Йомер. В шок е от случилото се. Страхува се да не загуби поредния човек, който обича.

Да не говорим, че полицейската професия не преминава в разследването само на един единствен случай. Следващият може да не е по-малко опасен и изобщо да не зависи от нейните жалби.

# 667
  • Разград

# 668
  • Разград

# 669

Добро утро,диамантчета!
Хвърлиха ни в размисли тези СЦ,браво за което.
Гледам,че и Йомер се е размислил?-какво ли си казва,сега ако се поддам на ултиматума и не съм Комисар май ще трябва да ставам момче за всичко в холдинга Денизер,какъвто беше Танер. Joy

# 670
Добро утро и от мен! Хубав и спорен петъчен ден!

# 671
  • Once there was a Hushpuppy...

Неее, не мога Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao Та, това е класика Mr. Green Трябва да влезе в класиките за всички времена излъчени някога в турски сериал....Все съм виждала припадъци, кючеци/забавни/, но такова друсане от яд....не бях Naughty

Добро утро, момичета Hug
Димони и аз тъкмо пия кафенце/с което почти са задавих от смях, добре, че не го изплюх на монитора/, мерси Hug

# 672
Добро утро!  Hug

Май се уморихме от предположения...  Joy

Защо мислите, че Елиф иска да  откаже Йомер само от този случай?  newsm78 Това пък е хептен глупаво!  Naughty  Ще дойдат други, дори по-опасни!  Confused
Аз останах с впечатление, че въобще не й се иска да работи като полицай. Това, макар и с известни резерви, приемам някак...  ooooh!

Чакаме ли нещо днес - трей, подсказки?  newsm78

Приятен ден!  Hug

# 673
Лина, и аз така разбрах молбата ли,ултиматума ли на Елиф?Затова писах,че ако той се откаже с какво би могъл да се занимава,освен като Танер да се мота безсмислено напред назад из холдинга на Елиф? PeaceЧудесна перспектива за Комисарио,и как ли би се уважавал,пък и колко ли време самата Елиф би могла да обича такъв мъж? newsm78

# 674
Добро утро! Hug wavey Hug

Димони Hug,интересно кафе си ни сервирала! Laughing

С предишните гифчета ви разсмях Joy,а със следващите да не ви разплача! Sad

Приятен ден в очакване на нещо ново! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт