"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 30 912
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
# 676
   Здравейте в последния работен ден на седмицата! wavey Защо се косите, като ще ви мине? Laughing
То в реала и аз казвам на мама да не дърпа мафията за опашката, но и тя вярва като Омер, че ще я победи. Е, не ме послуша Sick. Сега гледам да съм една крачка пред нея #2gunfire

# 677
Привет на компанията. wavey
Вчера бях голям оптимист,че ще се изкажа компетентно  гледайки преведените части,но нещо се обърках от това което видях и се колебая какво да напиша?! Thinking Имам усещането,че май дори и на диагонал видях в началните серии тези двамата да се плющят в едно хотелче, newsm78 а сега бижутерката от какъв зор се прави на целомъдрена и едва ли не на девственица и не бута гювеч под формата и на мирис на брадатия? Thinking Да не би аз да съм си фантазирал,че в сцената от хотела е имало сех,а те само да са дремали и заспали чакайки изгрева? Ако сценаристките са искали да ни покажат,че не е имало нищо,защо бяха голи сабахлян?  Wink Нещо не ми се вързват нещата и логиката ми се губи. Wink Аз когато съм сам с мацка в такава обстановка,събуя ли си левия чорап,работата е ясна и сеха неизбежен ,а двамата си бяха голи и не ми се вярва,че климатика се е повредил и блокирал на 36 градуса жега,щот навънка си беше хладничко и те от задуха и горещина са се съблекли. Wink Mr. Green Не ми е удобно да питам бабето за това,но може да съм пропуснал някоя сцена която да обяснява какво се е случило или не случило в хотелчето.Все пак не това е най важното,ама ме обърка това разминаване. Naughty
Що се отнася до ултиматума в края на серията,аз го приемам за нормален. Все пак бижутерката е жена Peace  и това обяснява всичко. Mr. Green На мен бившата ми какви ултиматуми ми е поставяла ....... Още се чудя как изкарах толкова време с нея? #Crazy  В интерес на истината и да съм честен с нея никога не ми е забранявала да ходя на работата,въпреки,че и в моята има риск в определени случаи,а само да не се заглеждам и да не флиртувам с колежките. Mr. Green
Относно това дали майката на Метин ще издаде Хюсеин мисля,че тя го направи! Когато разглеждаха албума,тя на всички страници отричаше с глава!Само на тази с Хю не го направи и Арда разбра това което му трябваше! Hug
Сцените с битовизмите ме отвратиха и шокираха.Искрено съжалих и двамата ГГ с какви хора и роднини трябва да живеят. #Crazy Хумора в серията ми дойде в повече,защото според мен не беше дозиран,за разлика от този на преводачката който е вкарала при онлайна! thumbsup
Мисля,че все повече се върви към финал в който брадатото ченге и бижутерката ще са разделени.
Ще се изкефя на един такъв парадокс,тя завършила ПА изпратена на акция във Ван,а той измамил всички и скрил диамантите,действащ като таен крал на модата в бижутерийния бизнес в Рим и Милано се кефи на живота. Hug
Те това от мен засега.Мисля,че в следващата серия,скарването ще стане факт и Бахар и Левент ще излязат на преден план. Peace
От мен толкова. Хубави почивни дни. Peace

# 678

Защо мислите, че Елиф иска да  откаже Йомер само от този случай?  newsm78 Това пък е хептен глупаво!  Naughty  Ще дойдат други, дори по-опасни!  Confused

Ами, Линка аз лично съдя по това, което казва Елиф във финалната сцена. Тя говори само за този случай, казва му, че са оттеглили с Нилюфер молбите си и Метин ще бъде свободен човек, да оставели Таяр да победи, не ѝ пукало и да вземе своето решение - или да се откаже от делото или от нея. Та мисълта ми е, че тя говори за конкретното дело и по принцип за преследването на Таяр.
Естествено, че е глупаво. Аз затова не мога да повярвам, че е взела това решение с бистър ум. А пък за ултиматумът накрая, че просто се изпусна спонтанно. Иначе не мога наистина да си обясня как така. Защото героинята не са ни я представяли до този момент толкова глупава. Чудя се дали ще измислят нещо по въпроса? Дано не оставят така нещата, защото просто наистина не отговаря на умствените качества на Елиф такъв начин на разсъждение.
Да не говорим, че Таяр не е просто чичо Таяр, той търгува с човешки органи, убива здрави деца.  ooooh! Моралът на Елиф също не може да приеме това.

# 679
  • В Града на Липите
Привет  Hug желая ви прекрасен ден.

Лина, Велижана, не знам и аз какво да мисля.  Thinking
Като гледах превода на финала, сега не мога да си го пусна пак на работа, много внимателно следих думите й. И от това, което помня, тя през цялото време говореше за делото.
Спомням си също как му каза, да оставят Таяр да си живее живота и да опитат да бъдат щастливи.
А ултиматума беше или делото или аз  newsm78  Thinking
Дано не греша.  Blush

Тим  wavey какъв сех три дни след операция  Grinning
Той верно че комсаря е железен, ама ти представяш ли си мама или енгето или Фатма да надникнат посред нощ да проверят ранения дали не е отвит случайно и да ги заварят на кълбо в леглото  ooooh!  ooooh! ами ще вдигнат целия квартал с врясъци.
Макар че за мама Елван не съм съвсем сигурна, тя може и тактично да си излезе.  Grinning

# 680
След заплахите на техния СЕМ повече страстни целувки и секс-забравете. JoyЕгати лицемерите-наистина за тях е по-лошо да се целуват ГГ,но спокойно могат да се режат езици,Чиче да души и гори гаджето си,да я оставя да мре без хляб и вода,да лови риби с уши,а пък всяка втора дума на Хюсеин да е псувня.Ами ,браво!

# 681

Тим  wavey какъв сех три дни след операция  Grinning
Той верно че комсаря е железен, ама ти представяш ли си мама или енгето или Фатма да надникнат посред нощ да проверят ранения дали не е отвит случайно и да ги заварят на кълбо в леглото  ooooh!  ooooh! ами ще вдигнат целия квартал с врясъци.
Макар че за мама Елван не съм съвсем сигурна, тя може и тактично да си излезе.  Grinning

Извинявай мила,но аз никъде не съм писал за сех в стаята на брадатия,още повече,че ченгето беше с чорапи! Peace  Писах за това,че брадатия искаше да си я миреше цяла нощ,а и тя,ако през тези 3 дни не се е отделяла от него, наистина щеше да има аромат в изобилие не само за през нощта,а и за през деня! Mr. Green

# 682
  Велижана, те псувните ги заглушават, раните с кръв ги замътняват, а пък в други сериали и чашите с алкохол(в които няма и грам реклама) са замътнени. ooooh! Техните политици са по-лицемерни и от нашите. Laughing

Хриси,, за Мелике съм съгласна, но мисля, че мама Елван би завила и двамцата. Wink

# 683
  • В Града на Липите
...Извинявай мила,но аз никъде не съм писал за сех в стаята на брадатия,още повече,че ченгето беше с чорапи! Peace  Писах за това,че брадатия искаше да си я миреше цяла нощ,а и тя,ако през тези 3 дни не се е отделяла от него, наистина щеше да има аромат в изобилие не само за през нощта,а и за през деня! Mr. Green

Joy  Joy  Joy хаха, вярно че не си. Ама и аз как чета избирателно  Grinning
То не че Фатма или Мелике ще отразят факта че са с дрехи и се миришат  Grinning
Пак ще се пищи и подскача  Grinning

Забравих да изръкопляскам на актрисата, която играе Фатма.  smile3501
До преди няколко серии много ме дразнеше, но вече съм й голяма фенка.
Такова зрелищно подскачане от мъка, не бях виждала досега.
Още като заподскача, като умря мъжа й, и взех да я гледам с други очи.  Grinning

Сабина  Peace така си е, мама Елван е доста еманципирана, въпреки шушоните и забрадките.

# 684
Привет диамантени, прекрасни!!!  Hug
Ей ма на, с кански усилия да се разпиша....  Grinning
Хиляди благодарности за преводите на откъсите и на Хриси и на всички Вас! Удоволствие е да се чете темата!

Що се се запритеснили за оттеглените показания, държавата в лицето на прокуратурата може да възбуди дело, въпреки оттеглените жалби. Дори и гражданския иск да се снеме, държавата винаги може да потърси сметка, вместо гражданите, ако е заинтересована?  newsm7 Thinking И двете сестри ще са свидетели, а голямата може и да е обвиняема, зависи от държавата и тогава да дойде ред на сделката. Честно казано в последните серии толкова се разкри по криминалната част и до миналата серия беше на косъм да разплете основната интрига, че едва ли щеше да стигне материал до юни. Сега имаме почти пълен оборот на завъртане на криминалната част. Точно, когато полицията беше близо до големите риби, сега те пак ще се отдалечат.
Таяр е ранен, но жив. Какви ще се оттук-нататък отношенията им с Хю? Не вярвам да си конущуват по оперативки лице в лице както до сега. Интересно ми е какво ще предприеме Таяр, дали ще отмъщава или ще преглътне в името на бизнеса? По скоро първото. Така на Хю ще му се усложнят нещата, той е в много неизгодна позиция, хем е полицай, хем е мафиот, хем е убиец, хем е богат - но не съвсем и най-лошото предаде биг боса и сега може да очаква всичко от него, как ще предпази съпругите си, децата си, брат си... Ще се направи ли на добро ченге и ще тръгне истински срещу Таяр, този път без да предава мускетарите...
И с Метин стана интересно, ще избере да повярва на баща си и ще бъде представен като син или ще бяга от него, той също го предаде, а Таяр не забравя такива неща. Да не стане сега признатия син избяга от баща си, непризнатия син се прибира при баща си.

Иска ми се Аслъ да не скочи срещу Елиф, като разбере за липсващото бебе, поне един път някой да реагира нормално към Елиф.
Сценаристките си я въртят на шиш нашата Елифче. Всички и се сърдят за всичко и всички я обвиняват за всичко. Казвам го в контекста на преговора на сериите, който си направих - бях си го обещала.
Ком'саря и той не пада по долу, все тя лъже, все тя греши, обаче на Нилюфер дава акъл, че не е права като се сърди на сестра си, пък той...

Иска ми се този път единия от двамата ГГ да постъпи разумно и това да е Йомер. Ние с моя човек сме се разбрали така - ако единия е яхнал метлата, другия непременно трябва да остане ДжИлезен и си се менкаме и всичко се оправя много по-бързо.
Ел реагира първично на страха си с тоя ултиматум, така, че Йо трябва да не скача много, ами още в първите 5 мин. да успокои Елифче, да седнат да си поконущуват разумно и спокойно.
Сигурно няма да стане така, но пък много ми се иска...

Още много неща искам да кажа, нали съм като отвързана сега, след толкова дълго не писане, ама спирам, стана много дълго  Hug Hug Hug

# 685
Eми тъй като в този сезон ще бъде ред да излизат кирливите ризи на Демир фемили,току виж изкарали мама Елван я бивша танцьорка,я нещо още по-фрапантно,та ще е ясно защо е така "широко скроена". Joy Joy Joy

# 686
Нианта  Hug много ми харесаха предположенията ти за развитие и те лайкнах!  Peace

Нещо ми бяха потънали гемиите, та ми хареса надеждата, която разпознах в поста ти!  thumbsup

# 687
  • В Града на Липите
Нианта  Hug пиши, пиши... имаш да наваксваш  Grinning

Цитат
Ще се направи ли на добро ченге и ще тръгне истински срещу Таяр, този път без да предава мускетарите...

Това няма как да стане. Чиче го е гепил здраво за врата и има компромати, които по всяко време може да прати на Йомер.
И да иска Хю да се поправи, единствения начин е да го ликвидира качествено.

Да, юни е далеч. Трябваше да ни върнат по някакъв начин в изходна позиция  Grinning

# 688
   нианта, все ми се иска Метин да е по-умен от баща си и да го изиграе. Все пак учениците често надминават учителите си. Wink
   А за яхването много добре сте се разбрали в реала. Ние сме добавили и първо да броим до десет, преди да кажем, какво мислим. Laughing Но много ми харесва онзи виц, където жената казва:"Ох, разсипах сол - на кавга е!". Мъжът й отговаря:"Е, не се притеснявай, може този път да ни се размине." Но тя го репликира:"А, не! Тъкмо ми се е насъбрало!" Laughing

Хриси, мама Елван с респект към кандидат-балдъзата - https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/656FD17FFC1144972109790244864_3df12ed7189.0.1.614938979782558815.mp4?versionId=zbr41oCAEFdGysPICpbeZilM05noOHdQ

# 689
  • В Града на Липите
Сабина  Hug от вчера се каня да те питам тези неща, които качваш в какъв формат са  newsm78
Компа ми на работа не ги отваря.

Общи условия

Активация на акаунт