КГБ = Клуб на Готините Баби - 151.

• 90 731
  • 737
  •   1
Отговори
# 75

Такъв е денят тук ,печката бумти ,майсторът си маже ,Бор_яна   ес главоболие,но всичко минава и заминава.Ще напече слънчо...

# 76
Момичета, Въпреки лошото време, аз днес съм много щастлива. Ходих до един магазин за дрехи и открих две страхотни находки. Една кафява блуза, с паиети на деколтето и ръкавите. И една червена която е М размер, а аз нося по голям номер, но ми стои добре.
Малко се притеснявам в този форум. Тук никой незнае какъв човек стои зад профила на този които пише и се чувсвам малко объркана, като "новак".

# 77
  • София
Нинче, честити блузки и със здраве да си ги носиш! Притеснително е само, когато си за първи път във форума, но нали така е с всяко начало. Ние, в тази темичка се познаваме доста добре. Смея да кажа, че сме се виждали на живо повечето и знаем кой стои зад даден ник. А ние, тук в София се срещаме доста често - поне по един път месечно, понякота и много по-често. Виждам, че и ти си от София, ако имаш желание ела на някоя наша среща. Не сме толкова древни динозавърки.  hahaha

Ето, видя ли как ни раздвижи и колко отговора получи за кратко. Сега се върнах, за да ви пусна музика за спокойна вечер.

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 20:53 от marina_vladi

# 78
Винаги има риск в интернет ,истина е ,че не се знае кой кой  е,за това ние се виждаме  ,но се чете от непознати и не всичко  е за общ достъп.За това има лични съобщения.Но въпреки рисковете,смятам за пресилени тревогите по този повод.Дори  да криеш дълбоко нещата си все се намира начин да се разбере що за човек стои зад даден профил,зад дадена  личност в реала дори от малко дребни ,но важни неща.Тук няма заядливи ,неприятни особи,просто не виреят.И все пак не е място за разгласяване на тайни ,все едно пишеш в многотиражка,медия си е на публичен достъп.Но чак пък притеснително...

# 79
# 80
  • София
Привет от намусената Виена. Ето едно опровержение на поговорката, че денят си личи от суртинта Simple Smile По-важно е, в душите ни да е слънчево. Лично аз, поне, така се чувствам и ще ви кажа защо.
Днес за мен е един специален ден. От няколко дни си мисля, да изляза съвсем сама и да отида до центъра, до катедралата на св. Стефан. Речено-сторено. Накикиморих се, понарисувах се, нали ми поръчахте да придам още по-европейски вид на Виената и тръгнах. Къде си ДЖИЛИ, да ме видиш, с маргаритката от теб на лебедовата ми шия. Не съм я свалила от както си ми я подарила Simple Smile На улицата пак среща със свата. Пак прегръдки и целувки Joy Табиети...
Сега ставам сериозна. Момичета, отидох в Св. Стефан да се помоля за здравето преди всичко на една душица, а после за здравето на семейството ми и приятелите ми. Молих се дълго, искрено, със силата на вярата ми, от сърце...Дано са чути молитвите ми...Една свещичка запалих и за вас... Изброих ви една по една, по региони-не пропуснах никоя. Да сте живи и здрави, вие и семействата ви. Помолих се и за България-да е мирно небето ни, да е спокойна земята ни, да е чиста водата ни, да имаме на масата хляб и вино, а в сърцата вяра, че ще доживеем по-добри времена. Амин! Прибрах се всякаш друг човек-леко ми е, светло ми е. Винаги съм вярвала, че в живота стават чудеса...Я да спирам, че нещо взе да ме избива на рев.

Време е за поредния музикален поздрав. Simple Smile Днес съм си избрала...РИМАРЧЕ, това си ти Hug За теб е едно от най-старите изпълнения на Лили Иванова на песента КАМИНО ( от испански - път ). По-новите записи, по не ми допадат. Исках да намеря запис на Лили от времето, когато извисявайки гласа си ме разтреперваше и сълзи потичаха по лицето ми. Мисля, че успях. Скоро прочетох книгата на Шърли Маклейн КАМИНО. Препоръчвам ви я. Ако ви е интересно, прочетете в Уикипедия за пътя на Св. Яков ( камино ), който се намира в Северна Испания и е дълъг 800 км. Върви се обикновено пеша. По него преминават много поклонници. През 1978 по камино са минали 13 поклонници, а през 2009 - 145 000 души. Римарче, ХУБАВА ВЕЧЕР! На всички - приятно слушане.
По-късно ще се включа пак wavey

# 81
  • Кубрат/ Пишурка

Здравейте и от мен!
Благодаря на  bubanka, че ми припомни някои неща. Аз имам код за намаляване на картинки \ още Зиче го беше написала \, но дори не знаех, че е само за височина.
Фло и на теб благодаря за молитвата и за песента. Кой каквото и да казва Лиляна си е най-гласовитата българка! Доказа го и с последния си концерт. Пък нали ми е и съгражданка....Май Светълчо беше споменала, че ще ходи на него. Впрочем тя отдавна не се е разписвала. Дано всичко при нея да е добре!
Нинче, честити ти блузки, със здраве да си ги носиш и да омайваш ТМ! А за друго не се притеснявай! Ако искаш пиши си тук, ние имаме и други небаби, а от време на време и щерките ни пишат.Както ти са писали и другите - наше лошо нЕма!
Днес и при нас е едно намусено, дъжделиво и грозно по пътя, ама...Нали ходихме на контролен преглед, та трябваше да ми напишат и болничния. Кой да знае, че трябвало да нося и картона на Анжелка newsm78 Сестрата ми даде акъл да отида при личната да ми напише там един нов картон. Отивам - пред кабинета 20 души! Ами то, докато чакам ще отида да си взема картона от в къщи и ще се върна! Излизам от болницата и изведнъж ми се набива в очите един голям жълт надпис за услуга на такси. Обаждам се и след 3 минути момчето беше отпред. Тъкмо да оставя и Анжи у дома. Вземам картона и - обратно с таксито! Е, справих се бързо, а през това време те написали болничния и чакат само картона! После минах през магазините и след час се прибрах! Та такива неща при мен. За сега спирам, ноооо до по-късно!

# 82
  • София
Фло От сърце едно огромно БЛАГОДАРЯ за жеста. Дано св. Стефан и Бог чуят молитвите.

Фло, направо в десятката  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Безмълвна съм след песента. Между другото имам и албума Камино, само дето дека вече го няма и грамофона/който е в наличност/ не става да се чуе. Не че има време за плочи Wink

ninaboneva, не знам от кога си във форума, но има безкрайно много теми на взаимопомощ по всякакви въпроси, където пишат много сериозни и сърцати хора. Не визирам жени, защото има и мъжко присъствие според мен /ако не бъркам напр. в козуначената тема  дядо Хаджия е от мъжки пол/. Ако не - другите да ме поправят. Ако не беше форума и всеотдайността на мамите в една от детските теми щяхме да разберем много неща с голямо закъснение. Това от мен.

# 83
Фло искам да ти кажа,че имаш и друг ник нейм и той е с Ф,но се нарича ФЕЯ babydust7
Ти си като Фея за всички!

Нежна молитва! Красива и искрена! Дано Бог чуе молитвата ти!

Нина,честито ти блузки с мерак да си ги носиш.Маринка ти е предложила най-доброто отиди на среща със Софийския лъч и ще се озовеш сред приятна компания.
Фло ми позна,днес цял ден размахвах керпедена„
Ходих и до кметството,нали съм домоуправител и сега ново пет ПАСПОРТИЗАЦИЯ на сградатаИзбирай фирма и т.н.Но по закона на Мърфи тази която отговаря има приемен ден понеделник и четвъртък пак ще се разхождам.
Колега Здравче дай малко рамо и разяснение.
Днес си купих и киноа,досега не съм го знаела,утре ще го сложа в пълнените пиперки ,нали е био богат на протеини.
И при нас времето е гадно ръми ,влага, мъгла брррр
Започват ми филмите,ще се завия топличко и мъррр
Приятна вечер на всички  
smile3525

# 84

За нашата врачка с любов-чакам да ми гледаш...Майтап бе Уйли-приятна вечер и емоционални почивни дни за всички Ви а на Фло-лек път!!!Благодаря за молитвата!!!

# 85
Привет девойки! wavey

Дълъг ден бе, край няма! Laughing
Станах рано-рано в 8 часа, ходих до лабораторията в нашето ДКЦ, взеха ми кръв, в понеделник с резултатите ще съм при ендокриноложката, после се прибрах, сготвих един киргистански ли беше, египетски ли беше, боб с пушено месо, после отидох на сбирка с тракийките, после отидох до кварталната ни минерална чешма, напълних си в два билника вода и преди да мръкне, успях да се прибера! Joy
Изаура изпра, прострях и цооооп пред лапчо, при вас!

Фло, благодаря, дано Св.Стефан ни закриля! newsm51
Влизала съм в тази катедрала, преди година и половина бяхме с дъщерите и внуците "във Виената". Laughing

Утре след обяд сме на гости на пенсионерите в кв.Звездица.
В този квартал на Варна улиците носят имена на звезди и планети. Дори жителите му казват, че е много забавно, като ги питат къде живеят в Звездица, да казват "на Марс", "на Венера", "на Андромеда"! tooth

Лека вечер! newsm10

# 86
  • София
Добър вечер!
Фло, благодаря за молитвата. Дано Св. Стефан закриля близките ни и нас. Четох вчера за среща - там съм, иска ли питане. Но най-рано в 18.15 ч. след работа.
Янке, докато те четох и си помислих, че такситата при вас сигурно са много евтини. Добре, че си се сетила да извикаш.
Танита, питах днес за вестника на 2 места из Лозенец - в сряда излизал и вече свършил.  Cry Та ако може Бори или някой друг компютърно грамотен у вас да качи снимка или тук, или във ФБ.
А сега от тебе чух думата билник - не я бях срещала от детството ми.  Wink
Нина, честити придобивки! Да ти върви с тях.
За сигурността в нета - има си начини, проличава ако някой се прави. А и ние сме се виждали, познаваме си и семействата - истински сме.
Борянка е права - всеки може да ни чете, но нали не знае кой седи зад ника.  Party
Аз бавно май се подобрявам. Поне днес не се задъхвам и вече говоря разбираемо. Граченето отминава, хремата свърши. Трябваше с Пламен да ходим на нов апартамент на негов  племенник. Но като си представих как 15 души ще навирят цигари и ще кашлям се отказах. Иначе подаръка го купих още в сряда - сервиз за уиски. Това си бяха поръчали новодомците - младо семейство.

# 87
  • София
Момйчета трудно пйша без бу.вй .Но много йс.ам да споделя  с вас.Днес/бях/на/е.с.урзйя/до/село/Добърс.о/Йма/унй.ална/цър.ва/Нйшто/не/е/случайно.Вйдях/една/й.она/ Която/сънувах/предй/35год./без/да/съм/знаела/че/тя/съшествува.Вйе/знаете/за/тозй/сън.РазККазвала/съм/вй/го.
http://www.hoteldobarsko-bg.com/%D0%9B%D0%95%D0%93%D0%95%D0%9D%D … NOfMhKvYZe-gRezgl
http://www.chudesa.net/%D1%87%D1%83%D0%B4%D0%BE-%D1%86%D1%8A%D1% … 1%81%D0%BA%D0%BE/

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 22:01 от Яжка

# 88
  • Кубрат/ Пишурка
 Айша, при нас тарифата е една за всички таксита: 2 лв за градски превоз! Няма апарати. Момчето ми искаше 4 лв за до в къщи и обратно. Дадох му 5 да се почерпи за наше здраве с едно кафе Joy Извън Кубрат пътуват на цената на автобусните билети. Иначе никой няма да ги ползва. До Разград е 5 лв. Като качи четирима са си 20. От там още четирима - те ти още 20. Използва бензин за 15, другото си е чиста печалба! Като направи днес 3 курса - стигат му hahaha

# 89
  • София
Яжке, прочетох те - нищо не разбрах. Ясно, че си била на интересно място. Може напролет да отидем до там да го разгледаме. Дано има пак екскурзии и желаещи.
Янке, направо да ти пращам Пламен с таксито. Тук за тия пари ще обиколи 5 пъти града в задръстванията и ще похачи нафта за повече пари.
Днес беше много добър ден за търговията ми. Златото се качи рязко и неочаквано. Но Аишето сутринта предвидливо инвестира в 1 тройунция. Сметчицата ми нарастна с 64 лв. Бива

Общи условия

Активация на акаунт