Такъв е денят тук ,печката бумти ,майсторът си маже ,Бор_яна ес главоболие,но всичко минава и заминава.Ще напече слънчо...

По-важно е, в душите ни да е слънчево. Лично аз, поне, така се чувствам и ще ви кажа защо.
На улицата пак среща със свата. Пак прегръдки и целувки
Табиети...
Днес съм си избрала...РИМАРЧЕ, това си ти
За теб е едно от най-старите изпълнения на Лили Иванова на песента КАМИНО ( от испански - път ). По-новите записи, по не ми допадат. Исках да намеря запис на Лили от времето, когато извисявайки гласа си ме разтреперваше и сълзи потичаха по лицето ми. Мисля, че успях. Скоро прочетох книгата на Шърли Маклейн КАМИНО. Препоръчвам ви я. Ако ви е интересно, прочетете в Уикипедия за пътя на Св. Яков ( камино ), който се намира в Северна Испания и е дълъг 800 км. Върви се обикновено пеша. По него преминават много поклонници. През 1978 по камино са минали 13 поклонници, а през 2009 - 145 000 души. Римарче, ХУБАВА ВЕЧЕР! На всички - приятно слушане.
Сестрата ми даде акъл да отида при личната да ми напише там един нов картон. Отивам - пред кабинета 20 души! Ами то, докато чакам ще отида да си взема картона от в къщи и ще се върна! Излизам от болницата и изведнъж ми се набива в очите един голям жълт надпис за услуга на такси. Обаждам се и след 3 минути момчето беше отпред. Тъкмо да оставя и Анжи у дома. Вземам картона и - обратно с таксито! Е, справих се бързо, а през това време те написали болничния и чакат само картона! После минах през магазините и след час се прибрах! Та такива неща при мен. За сега спирам, ноооо до по-късно!
Безмълвна съм след песента. Между другото имам и албума Камино, само дето дека вече го няма и грамофона/който е в наличност/ не става да се чуе. Не че има време за плочи 

Та ако може Бори или някой друг компютърно грамотен у вас да качи снимка или тук, или във ФБ. 

Извън Кубрат пътуват на цената на автобусните билети. Иначе никой няма да ги ползва. До Разград е 5 лв. Като качи четирима са си 20. От там още четирима - те ти още 20. Използва бензин за 15, другото си е чиста печалба! Като направи днес 3 курса - стигат му
Препоръчани теми