КГБ = Клуб на Готините Баби - 151.

• 90 975
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Привет, дружки! Hug
Честит рожден ден на Кати и на Дани!

Честит рожден ден на Кремчето и на Ани на Гъбката!

Честит имен ден на Викитата на Яжка и Хули!

На болнѝците пожелавам бързо оздравяване

Маринка, благодаря за снимката на цветето. По листата най-много ми заприлича на тази кампанула.
Но Фло ще каже, дали е така. Ако не- ще чакам да ми пратите на пролет снимка на цъфнало цвете Grinning

Шпунц, как прави кашкавала? Аз го правя , като попарвам във вряла вода изцедено прясно сирене.

Яжка, трудно прочетох написаното от теб, но настръхнах, като разбрах за какво става въпрос.
И от мен да знаеш - чудеса има! Не знам историята със съня ти, но чудеса стават!

Лека и спокойна нощ на всички Hug

# 91
  • София
Момичета, моля за извинение, но може ли да сменим датата на срещата и ще ви кажа защо. Исках да е изненада, ама, не съм го домислила, та Елица ме посъветва да сменя датата с по-ранна. И така:СРЕЩА, АМА МНОГО ГОРЕЩА, В ПОНЕДЕЛНИК, 17. 11. 17.30. , В КАБИНЕТА. Бързо идвайте, че ще се развалят изненадите Simple Smile
А сега е време за коментар Simple Smile
БОРЯНА, на двете снимки си много хубава. На хамака добре изглеждаш, ама къде ти е коктейла? А боса по асфалта и обувките в ръце. Това сигурно са тези обувки, които са издържали 1 ден. Като бях малка, на всеки 20 дни ми купуваха обувки-голяма фурия съм била. Като казах " фурия " та се сетих:
ФУРИЙКАААА къде си???
НИНКА,не се притеснявай. Ако се чувстваш уютно при нас, пиши. Ако имаш свободно време ела на кафе. " В кабинета ", другите го знаят къде е.  Ако искаш адреса, пиши на лични ще ти го кажа. Обличаш си една от новите блузки и идваш да се запознаем. Ние също сме работещи момичета, та затова и срещата е след 17.30. Не си мисли, че ще се срещнеш с някакви кукундрели. Моля, моля. Все още си ни бива. Simple Smile
ЯЖКЕ, сега пък аз те чета и се смея Joy Доста смешно и двусмислено може да се разбира, с малко фантазия hahaha
АЙШИЧКА, до понеделник да си на 6 Hug
ДИДИМИТИ, свърши ми кафето, боба го сготвих, децата попиляха картите, но в скоро време ще се развихря again. Simple Smile
ТАНИТА,  Joy Без да живея в кв. Звездица ползвам един шегаджийски отговор на въпроса " Къде отиваш"- На Луната за шишарки. От детството ми е останало.
ИВЕ, само така. Сега вАдиш, после ще сАдиш. Ние сме малко наопаки на селското стопанство hahaha
РИМАРЧЕ, Hug Hug Hug, Оставам без думи.
ЯНЕ,гушки за АНЖИ. Сигурно си се занимавала с нея, че доста е пропуснала. По-важното е, че вече е здравичка. Хайде, от понеделник на добър час и на двете  bouquet
МАРИНКА, как е Влади? Навярно от понеделник и той ще нарами тежката раница ( а може би баба ще я нарами Simple Smile ) и ще хукнете към школото. А тебе те чакам с нетърпение на срещата в ПОНЕДЕЛНИК, 17.11, в 17.30.в КАБИНЕТА
СВЕТЪЛЧОооокъде си?
Вече спирам, изчерпах се. Неспоменатите ги гушкам и целувам за Лека нощ. Обичам ви Simple Smile
ПП ЯНЧЕ, писали сме заедно Hug
Още един послепис. ТАНУ, печелиш. Само ти го разгада това загадъчно цвете. Не знаех как се казва. В наше село му казват " маминото цвете" Кой ти разбира от кампанула? Благодаря за поздравлението към Кати. Заинтригува ме с написаното за Яжка. Отивам да чета.  Hug

# 92
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=gfsgXJQ0ebU

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 23:40 от Яжка

# 93

Добър вечер.
Френска селска торта и бонбонче за малкото ми скорпионче Ири.
Неусетно се изтъркаляха три години, а сякаш вчера беше, когато заедно с вас,  тръпнех в очакване...
Скрит текст:

Чета ви ( почти) с огромно удоволствие, но не смогвам да пиша.
В понеделник се предполага да съм баба-гледачка на чужд терен, подлежи на уточняване.
Много искам да ви видя, но   .... черните котки са покрай мен този път ....

Прегръдки и лека нощ.

П.П. За жената с Цветното име, която дава цвят на темата ни -

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 01:08 от djily

# 94

Добър вечер готини !!!! Hug Hug Hug
Танитка , видях те във вестника . ММ винаги си го купува и веднага го грабнах и те намерих ..Ккакто винаги  в акция Grinning
Ето част от  статията със снимката.

Фло Hug ти си нашата майчица закрилница ! Като орлица си над всички ! Благодаря ти за молитвата ! Заредена си с позитивизъм и изненади. За всеки намираш време и приказка !!! Все така  да си и Бог да ти помага във всичко и на всички ни !!!
Още веднъж ти благодаря за гергините. На теб останаха ли ти от раздаване... Сега да питам за бялото цвете. разбрах, че е това , което Тану е публикувала. Кампанула така ли  е , правилно ли съм разбрала ??? Мога ли сега да го насадя в градината  или в саксия , а на пролет в градината ? Какво ще ме посъветвате ?
 Шпунци  Hug твоите цветя ще ги насадя  сега направо  в градината . Нали няма да замръзнат през зимата.
Мислим в понеделник , вторник да ходим до вилата ,та което е за сеене сега да го насадя.
Айша Hug за чая от кимион на зърна в пакетчета. подправката. Приятен е за пиене. Прави се запарка. Рибката пишеше ,че в Швейцария горещо го препоръчвали за грипа. Аз го правих на Наско  и аз го опитах , приятен е ... с вкус на кебапчета... hahaha
Яжка Hug трудно ти разчетох поста , но разбрах ,,,,че си била на свято място и си видяла иконата , която си е сънувала. За съня не знам , но да знаеш ,че това е хубав знак.
Янче Hug радвам се ,че Анжелка вече е добре. то и на нея й омръзва все в къщи....
Днес ходих да си правя контролни изследвания за холестерола , но много малко съм го свалила от 7,1 на 6,9. Очакванията ми бяха  ,че съм го смъкнала повече... да ама неееее.Три четири месеца какво ли не съм пила за смъкване на холестерола...,но... без резултат.
Още какво щях да пиша.... като ви четох... newsm78 не мога да се сетя , а не ми се връща назад , вече ми се спи....

Хайде до утре !!
 Лека и спокойна нощ милички !!!

smile3524 smile3524 smile3524 1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep Kissing Heart lovekiss

# 95

Мила Джили, честит рожден ден на сладката Ирка !!!
Честит празник на цялото ви семейство ! Нека да е здрава , щастлива , игрива ,умна и разумна !!!
Да е радостта и гордостта на семейството ви !!!

цветя за баба и мама

# 96
  • София
Започва нов ден, а с него и нова радост!

СВАТЯ ДЖИЛИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! НА БЪДЕЩАТА НИ СНАХИЧКА ИРКА, ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

За теб мила приятелко, любимия ти Антуриум.

Този, който ми подари, в момента изглежда точно така. Много му се радвам Simple Smile

ДЖИЛИ, реших преди да заспивам да надникна в темата и Ооо изненада. Харесвам Фристайл, слушам ги, но тази песен, в съчетание с клипа ме разби-удоволствието е на МАХ. Благодаря ти миличка! След като публикувам, пак ще изгледам клипа и тогава ще заспивам Simple Smile Как е могла Природата да създаде такава красота - маргаритата...Божествено цвете!!! А за снимката ще кажа: три грации-млада, по-млада и най-млада, Да сте живи и здрави! Hug  love001

ЛУСИ, Hug Щом ще ходите на вилата, сади го миличка. Мисля, че нищо няма да му стане. Ако все пак му се случи случка, напролет още ще ти дам. Не е капризно и бързо се разраства. Аз съм го насадила покрай оградата и като нацъфти е много красиво. Не знаех, че така се казва, но ето, че и днес научих нещо, благодарение на ТАНУ-то.  За холестерола бях писала някъде из темата, но пак да кажа ( повторението е майка на знанието hahaha ) Опита ли с рецептата на проф. Мермерски - варен зрял боб, без нищо, само с малко солчица? Аз с него си свалих гадния холестерол. Опитай и ти. Всеки ден, без значение на обяд или на вечеря хапваш купичка боб и след месец отиди на контрола. Иначе се храниш както обикновено, но боба е на трапезата всеки ден. Добре, че ни показа Танита. Къде щях да търся вестника?

Благодаря ти, ТАНУ. Hug Днешният ден не е отишъл напразно, щом съм научила нещо ново.

ЯЖКЕ, мила, не ми се отвори знаменитата руска песен Полюшко поле, но с удоволствие я изслушах в тубата и ето ти сега ново 20. Клайдерман! изслушах го и него. Сега още веднъж Фристайл и лягам да спя. Лека нощ на всички, на баби, деца и птички... и брат ми добавяше: На пойни и на инакви... Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 02:00 от Flo 51

# 97

Добро утро,момичета, кафето от мен ,цветното настроение по почина направи си сам...В това мокро време,може да се дреме...

# 98
Честито на малката Ирка...Да порасне голяма...да са големи мечтите  и и да ги постигне

Баба Джили  да има спорна седмица

# 99

Ведро настроение за всички от сърце!!!

Честито на Ирка-да расте и хубавее!!!И за баба Джили много щастливи мигове!

# 100
  • София
Честит рожден ден на Ирка !!!
Да ви е жива и здрава, много щастлива, да ви дарява с много поводи за радост и гордост.

newsm59  party023  bigdance2 nbirthday

# 101
  • София

Добро ви утро, девойки мили!

Явно тук среднощна седянка се вихри, а аз тогава карам втори сън.  Joy

Абе, много ми е хубаво тук, да знаете. Усещам такава топлина, уют и като ви чета съм с усмивка на уста. Пълни ми се душата. Дали и не усещам коледното настроение?

Фло, голяма част на това дължим на теб! За молитва към св. Стефан  от сърце благодаря!  Hug Надявам се в понеделник да съм на линия, все пак съм една ръка разстояние съм от мястото на събитието.  Heart Eyes   А Влади още си кашля, но се чисти и мисля, че мама ще го пусне от понеделник, защото ще му се натрупа много за писане и смятане. Пък и той не се удържа вече у дома, иска си децата.

Яжка, и аз много, много не разбрах. Но, това, което казваш, че си сънувала иконата го чувам за втори път. За първи път чух такъв разказ от сестра Злата от манастира Св. Мина, светла й памет. Тя ми е разказвала как като дете е сънувала икона на светец и дори манастира и след гоини с майка й съвсем случайно по път са спрели в манастир, който се оказал същия от съня, а вътре и иконата!Наистина сънят ти пророчески,а аз отдавна съм забелязала у теб такива качества.  Hug

Хайде, милички, тръгвам на пазар.

# 102
  • София

ДЖИЛИ, да ти е жива и здрава малката хубавица ИРИ! Радостно детство, игри и много късметлив път да извърви през живота си!

Eх, тия красиви мама и баба, пък на кого да се метне Ирчето!

# 103
Здравейте,то станало добър ден!
Първо да честитя Рождения ден  на Ирка!Джили, да ви е жива и здрава малката чаровница!Безгрижно детство и весели игри  !

За баба и мама!

Да им пожелаем успех!

От днес започват Коледните или Рождественски пости.
Имайте светли и красиви мисли ! Почистете душата си от негативизма и лошите помисли.

Хайде пак влизам в КПП-то
Имайте хубав, релаксиращ ден,въпреки мрачното време!

# 104
  • София
Честит рожден ден на Ирка. Да има весели игри,много да се забавляват с мама,баба и тате и дядо Антон!

Фло шапка ти свалям. Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 16:36 от Шпунц

Общи условия

Активация на акаунт