Отговори
# 30
Мам,скиах ти дрешките супяр са олтарти на ино място  Party  267€ туй колко пари са толкоа струал пръстена на маша от гришо  newsm78
близо 534 лв  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 31
Обаче, пак да кажа, Ках постъпва доста глупаво. Не знам тези сценаристи как са го измислили такъв успешен бизнесмен, а такъв глупав мъж. От едната страна, жена, с която се обичаха (казвам обичаха щото вече им прекадих), от другата влюбен в сурогатната майка племенник, от трета страна, жена, която нито познава, нито знае, а я прибира в къщи почва да я води по разходки и вечери. Все едно след девет месеца по този начин ще и е по- лессно да си остави детето и живота, на който вече е свикнала, изобщо няма да споменавам за чувствата, които ще има към него и ще си тръгне мирно и кротко и всички ще завживеят мирно и щастливо. Малко повече да го бяха засукали, то е ясно, че никой здравомислещ няма сам да си вкара вълка в кошарата.  Peace

# 32
Мам,скиах ти дрешките супяр са олтарти на ино място  Party  267€ туй колко пари са толкоа струал пръстена на маша от гришо  newsm78
534

# 33
Мам,скиах ти дрешките супяр са олтарти на ино място  Party  267€ туй колко пари са толкоа струал пръстена на маша от гришо  newsm78
близо 534 лв  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
моля за тоя пръстен  20 лв няа му дам  ooooh!

# 34
  • У Диспансера ...♥♥♥
- Знаеш ли защо точката на индийката е червена?
- Не знам, но знам какво трябва да се направи, ако точката стане бяла.
- Какво?
- Ами време е пъпката да се изстиска.
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Маман, чуваш ли  Joy Joy Joy Joy Joy

# 35
- Какво?
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 36
Обаче, пак да кажа, Ках постъпва доста глупаво. Не знам тези сценаристи как са го измислили такъв успешен бизнесмен, а такъв глупав мъж. От едната страна, жена, с която се обичаха (казвам обичаха щото вече им прекадих), от другата влюбен в сурогатната майка племенник, от трета страна, жена, която нито познава, нито знае, а я прибира в къщи почва да я води по разходки и вечери. Все едно след девет месеца по този начин ще и е по- лессно да си остави детето и живота, на който вече е свикнала, изобщо няма да споменавам за чувствата, които ще има към него и ще си тръгне мирно и кротко и всички ще завживеят мирно и щастливо. Малко повече да го бяха засукали, то е ясно, че никой здравомислещ няма сам да си вкара вълка в кошарата.  Peace
Не дръж на тея неща Laughing той отде знае че ше се влюби Laughing

# 37
Разбиха му сърцето Mr. Green

Тая ше се усети коя е бременната Mr. Green

# 38
тая как го резна  Mr. Green

# 39
тоя са ще го обвини него  Joy

# 40
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мам,скиах ти дрешките супяр са олтарти на ино място  Party  267€ туй колко пари са толкоа струал пръстена на маша от гришо  newsm78
Сметай маме...267 х 1,95583 Laughing

# 41
- Какво?
Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 42
За темата, Зизуно newsm51 newsm51 newsm51
А, Ирко, разби ме с тия комикси Joy Joy Joy а със стих4етата отатък... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
И естествено за романтиката newsm51 newsm51 newsm51

# 43
Решил на кой да се оплаква Mr. Green

# 44
Ся да мучим малко Mr. Green

1. Чаках чиниите да се измият сами, те не само, че не се измиха, ами се умножиха... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Гъбяха ми ръцете #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
2. Но, не и по важност...нема ми сериятааааааааааааааааааа.... smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514

Общи условия

Активация на акаунт