Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 17-та тема

• 205 910
  • 530
  •   1
Отговори
# 135

IKAFETO, благодаря ти!  bouquet (ей сега ще вирна нос Simple Smile) Ефектна е, наистина, нежна питка. Peace

# 136
  • Русе
Привет! Много красиви питки видях!  bouquet
Забравила съм да се запиша в новата тема и се чудя не правите ли питки,че нищо не ми излиза   Thinking  Hug
За запис ще използвам новогодишната питка

Скрит текст:

# 137
Честита Нова година
Скрит текст:

# 138
Да ви покажа и моята новогодишна питка ,
не че е нещо, но в момента се уча , поне мисля че намерих "моята " рецепта /по празниците пробвах три различни и повторих тази която най-ми хареса Simple Smile/

Скрит текст:

# 139
soniapro , чудесна е!

Питка-сърце
Скрит текст:

Фейсбук: https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D … ?sk=photos_stream

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 14:54 от miriana86

# 140
Здравейте, страхотни погачи сте натворили! Браво мацки, аз ви чета, но рядко се включвам, което не означава, че не работя по въпроса Simple Smile

# 141
soniapro , чудесна е!
Скрит текст:

Страхотно, браво   bouquet

# 142
  • SHOOT ME 10 $
Като видях произведението на labrex ,такова вдъхновление ме споходи,че реших да ви покажа моя типов тутманик...ама аз мога и по-изгорял да го направя Naughty  Все накрая го изтървам...

не ми се смейте много...

# 143

midkoo, направо на китка хризантемка си го докарал! Heart Eyes И на мен ми мина идеята за тутманик, оформен по тоя начин, така и така се слага мазнина, какво пречи и сиренце да се нарони. Със сигурност е много вкусен тутманикът!    bouquet  chef

# 144
Йеййй, нека и мъже да има в тая тема. Браво за тутманика, лиги текат Simple Smile))))

# 145
Айде да не видя и аз от Мидко..тутманик с оформянето на Лабрекс  Grinning

# 146

huliganka, суперски! Да подадеш зелената чинийка само! Heart Eyes  bouquet  chef

# 147
  • SHOOT ME 10 $
Благодаря ви дами за радушното посрещане!
Ето това трябваше да се получи и при мен ,ако не го бях изгорил. Като на  huliganka Суперрррр smile3534 Ноо що е време и брашно за напред... newsm78

# 148
усещам мирис на тутманици. не викате  #Cussing out

# 149
bongo_2007 ®, и да искам, едва ли ще е останало от тая вкусотия! Heart Eyes  bouquet

....Ноо що е време и брашно за напред... newsm78

midkoo, за да не прекъсваш, те ти йощ един модел! Grinning  bouquet

Скрит текст:

Много красиво се получава, ни една снимка не го показва, както е в действителност, ще трябва един курс по фотография да изкарам.

Направих го от тестото на памук погачата, само за да видя какво ще стане, плънката от хладилника - лютеница, салам, маслини.

Ето тия снимки от нета ме подкокоросаха. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт