Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 17-та тема

• 205 898
  • 530
  •   1
Отговори
# 120
micky, много мои питки са само от вода, брашно, мая и сол. Вкъщи не обичат с яйца, мляко и тн... Въпрос на вкус. Напоследък ги правя с чаша вода, чаша пярсно мляко, мая, сол, брашно и мажа с масло или олио. С айрян става, с вода...както иска човек   Flutter
Star in the sky, много е хубава  Hug
ЗИЧЕ, mimi0595, Rusalka:), чудесни   bouquet

# 121
Велело посрещане на 2015г.   bouquet
Питка с плетка и листенца
Скрит текст:

Фейсбук: https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D … ?sk=photos_stream

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 14:54 от miriana86

# 122

И от мен щастлива Нова година!  bouquet

Питката

Скрит текст:

# 123
  • Варна
Правих питка за НГ. Малко се оплетох с кифличките, в един момент се ядосах и ги насвятках безразборно, но мисля че резултатът, въпреки всичко, е сполучлив.  Crazy

Скрит текст:

# 124
Киса,поздравления много е красива, а и изглежда много вкусна.

# 125
  • Пловдив
Момичета, много здраве, късмет и успехи през новата година!
Пак красоти сте показали, но и аз напредвам, благодарение на наученото от вас  Hug  Heart Eyes
Не са перфектни, но съм доволна от новогодишните си питки Crazy
Скрит текст:
, , , ,
Имаше още една памук погача, която беше по-фотогенична, но пропуснах да я снимам  Laughing

# 126
За много години! Здраве и късмет на всички!  Hug

Много красоти сте показали   bouquet

miriana86, благодаря  Hug

Ето и моите новогодишни питки:
Скрит текст:

# 127
Moмичета, вчера видях, че не се вижда последната ми питка за Нова Година. Отворих снимкабг, където ги качвам и после ги споделям тук, но не мога нито да изтрия, нито да качвам снимки  newsm78
Сега пак се мъча и не става! При вас така ли е?
Ето последната ми питка за Нова Година:
https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D … 0/305541902980730
Вашите са страхотни и сигурно много вкуснии! Нека 2015 ни донесе щастие   bouquet

# 128
Moмичета, вчера видях, че не се вижда последната ми питка за Нова Година. Отворих снимкабг, където ги качвам и после ги споделям тук, но не мога нито да изтрия, нито да качвам снимки  newsm78

Ако става въпрос за питката в поста ти над моя, виждам я. И снимките в скрития текст също. Peace

# 129
miriana86, очите ми останаха в твоите питки  Heart Eyes

# 130

Ако става въпрос за питката в поста ти над моя, виждам я. И снимките в скрития текст също. Peace
Да, не ги виждам, бяла рамка и в снимка бг не се виждат и нито мога да ги изтрия, нито мога да кача снимки.  newsm78

# 131
miriana86, аз също ти виждам снимките, които си показала в темата  Peace

# 132
labrex, много нежна се е получила питката,може ли малко пояснения? Благодаря !

# 133
labrex, много нежна се е получила питката,може ли малко пояснения? Благодаря !

IKAFETO, при "разходки" из нета в търсене на нещо интересно, попаднах на питката в тоя блог, хареса ми, преведох си рецептата с помощта на гугъл и всъщност нея правих. Оставих тестото една идея по-меко, просто така са ми по-вкусни питките, но пък не получих ефекта от снимките в блога. Всъщност пекох в по-малка тава, големите ми бяха заети, мисля, че и това оказа влияние. И все пак стана много красива питка, съжалявам, че ме няма много по фотографирането, на живо изглеждаше много по-добре. Ако имаш проблем с превода, ще ти препиша от листа продуктите, разпечатах тогава. Мисля, че с всякакво тесто ще стане, приятно ми беше да я подреждам. А, и си я правих както и другите, омесих, оформих, оставих да втаса в леко загрята фурна, намазах с яйце отгоре и пекох на 180 град, както и другите ми питки. Peace

# 134
labrex,благодаря ти!Интересна ми беше идеята за подреждане,твоята е много,много по красива от показаната.

Общи условия

Активация на акаунт