Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 17-та тема

• 205 979
  • 530
  •   1
Отговори
# 255
  • забравих си мисълта...
Тутманик

# 256
  • с трима мъже :)
Привет на всички.
Влизам само, за да изкажа благодарност на Венета за рецептите, които ми изпрати на лични. Станаха невероятни питки, правих ги на малки топки, защото не ми остана никакво време. Но за сметка на това, питките бяха уникални  Heart Eyes Браво, Вени! СТрахотни рецепти ми изпрати  Hug Както винаги - и този път ми услужи и ми беше в помощ   bouquet

Не съм снимала, защото купонът беше вихрен и нямах време да снимам и поствам... На снимките от РД питките ми се виждат на масата, в панерките, но само тях не съм снимала - просто не остана време  Sad

На всички желая хубаво топло лято с дъх на вкусни топли хлебчета и свежи, пресни салатки Simple Smile

# 257
Страхотен тутманик! Къде е рецептата? Предварително благодаря!  bouquet

# 258
  • забравих си мисълта...
GalaUSA, много, много ти благодаря за милите думи.  Hug  Не мога да опиша, колко ме стоплиха те, защото всички думи са много слаби, за да могат да изразят усещането от написаното от теб. Бих искала още да ти кажа, че ти заслужаваш да бъдеш обичана.  Heart Eyes С годините съм се убедила, че само силните, способни, добри, некомплексирани и сигурни в себе си хора могат да кажат "благодаря". Бъди здрава и имай винаги успехи. Благодаря ти още веднъж за невероятното настроение и усещане, което предизвика у мен!   bouquet  Hug

TsvetaVG, заповядай.

Тутманик Venetta

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 21:06 от Venetta

# 259
  • Пловдив
Вени, прекрасен тутманик, а и всички останали вкусотийки, които си споделила  Heart Eyes Различна и много по-лесна за изпълнение рецепта и най-важното - страхотен резултат. Благодаря ти от сърце   bouquet Rolling Eyes Heart Eyes
miriana86, сърдечно благодаря и на теб, за красотите, които публикуваш   bouquet

# 260
Благодаря ти, Русалка   bouquet

Питка

# 261
Вени, благодаря за рецептата! И хлябовете, които показваш много ми харесват, но тутманикът го намирам за фантазе.  bouquet

# 262
# 263
# 264
  • гр.Пловдив
Благодаря ти, Русалка   bouquet

Питка

#Crazy Моля,моля,моля   Praynig сподели как го оплете този шедьовър!

# 265
запис в темата да ви следя. Начинаеща съм, но съм голяма почитателка на всичко тестено. Страхотни рецепти....

# 266
Благодаря ти, Русалка   bouquet

Питка

#Crazy Моля,моля,моля   Praynig сподели как го оплете този шедьовър!

Разбира се!
4 кръгли блата се слагат един върху друг. Слага се чаша отгоре по средата и блата започва да се разрязва на 8 триъгълника. Всеки триъгълник на 3 или 4 реснички и се сплитат.   bouquet

# 267
  • гр.Пловдив
  bouquet Благодаря!

# 268
Сладка питка

# 269
  • забравих си мисълта...
От толкова години все правя такива питки за подарък, но днес за първи път я опитах. Наистина била много вкусна.
Питката беше за помен, една година откакто почина майката на приятелка на моята Ели.

Общи условия

Активация на акаунт