KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 26

• 23 944
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Тази полугерманка Мерием е тра-ла-ла ... Laughing Laughing Laughing...Халит сигурно е излязъл от положение! Той е джентълмен  Peace

# 31
Тази полугерманка Мерием е тра-ла-ла ... Laughing Laughing Laughing...Халит сигурно е излязъл от положение! Той е джентълмен  Peace
newsm10
Лошо е когато човек се вземе много на сероизно.
Младо, симпатично момиче, но с излишно самочувствие на звезда Grinning
и неадекватно поведение.

# 32
Ами тя нали беше изпаднала в някаква депресия,та беше забягнала от Турция и от ВВ.Поне така бях чела някъде.Но мен ме стресна тая  кокона до нея.Не я знам коя е и кой Версаче или Армани й е измислил модела на роклАта,обаче тая цепка,ми то не цепка,ами зейка ,малИИИИИИИИИ ooooh! ooooh! ooooh!

# 33
newsm10
Лошо е когато човек се вземе много на сероизно.
Младо, симпатично момиче, но с излишно самочувствие на звезда Grinning
и неадекватно поведение.

С думи може да се изрази достатъчно признание пред нечий талант, поклон също е окей, но да му се свлечеш в краката... Освен да го поставиш в неловка ситуация, друго едва ли Rolling Eyes

# 34

Но мен ме стресна тая  кокона до нея.Не я знам коя е и кой Версаче или Армани й е измислил модела на роклАта,обаче тая цепка,ми то не цепка,ами зейка ,малИИИИИИИИИ ooooh! ooooh! ooooh!

hahaha Още една дето не разбира от "военна музика"  Вишоми  Hug Hug Heart Eyes

# 35
Хулиганът

Епизод 84, 2-ра част с бг суб

bouquet

# 36
g_georgieva08 ,Varna_2  Hug smile3525 newsm51

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 23:47 от ВГ

# 37
Хулиганът

Епизод 84, 2-ра част с бг суб

Скрит текст:

# 38
Добро утро! Hug Hug Hug Hug

Сладурки, много хубава  снимка с Халит и Берг!

Благодаря на нашия сладък екип  - Варна и Галето - за новата част! Hug Hug Hug Hug Hug

Днес вече трябва да имаме фрагманче! Grinning

Eто и още нещо от снощи.

# 39
# 40

Берг пак е с ефектен тоалет
  newsm10

# 41
# 42
# 43
# 44
Берг е ослепителна.  Heart Eyes Толкова е нежна и красива, а тоалетът й стои перфектно.  Wink

Мерием явно още не се е оправила съвсем, да ме прости Господ!  Shocked В повече й е дошла първата публична изява.  Sad ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт