Варненски мами за разходки и събирания

• 77 759
  • 226
  •   1
Отговори
# 75
И ние сме "за" Simple Smile честичко ходим там,нищо че сме от Възраждане ще ми е приятно да се запознаем Simple Smile

# 76
Ами май сме доста често всички там... Ако е хубаво времето ние с бебка утре към 11:30 12:00 ще сме там със сигурност Wink

# 77
Здравейте  Simple Smile Записвам се и аз  Simple Smile Почти всеки ден ходя със сина ми в морската (на 7м е), иначе сме от Победа. Щом всички ходим в морската значи трябва да си направим среща  Sunglasses Ще се радвам да се запознаем  Hug

# 78
До ледената пързалка?Тя е до Санита нали?Аз имах предвид един друг парк явно не знаех,че и там има парк newsm78 За сладкарница Макао говорех до училище Антон Страшимиров (Иван Богоров)  Simple Smile За едно и също място ли говорим  Rolling Eyes

ПП Ако сте съгласни в петък 11:30 да се чакаме там и ако сте свободни разбира се. Simple Smile И вече по на татък ще организираме по-чести събирания лятото на море,морка градина Simple Smile

# 79
Оооо не не нямам идея къде е сладкарница макао Simple Smile до ледената пързалка има голям детски кът за него говоря аз тъй като не съм от варна ми е малко непознат града и понеже бебка е малка гледам да си се движим в квартала,за това и написах ако има някой около нас и около този парк ... Надявам се лятото да сме по послушни и да можем да слезем и към морската за да се съберем повече майки Simple Smile

# 80
ние почти всеки делничен ден сме на детския кът до ледената пързалка
може някой път да се разберем да се видим там ? ще ми е приятно да се запознаем

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 22:37 от iva666iva88

# 81
До ледената пързалка?Тя е до Санита нали?Аз имах предвид един друг парк явно не знаех,че и там има парк newsm78 За сладкарница Макао говорех до училище Антон Страшимиров (Иван Богоров)  Simple Smile За едно и също място ли говорим  Rolling Eyes

ПП Ако сте съгласни в петък 11:30 да се чакаме там и ако сте свободни разбира се. Simple Smile И вече по на татък ще организираме по-чести събирания лятото на море,морка градина Simple Smile
Ние ходим почти всеки ден в парка,който е до сладкарница,която мисля се казваше Атлант,доста голям парк е и до него има училище,че и ясла.Може би говорим за един и същ парк,в него има и заведение.Той ни е по-близо и по-често сме там.Ще се радвам да се запознаем.Точно в петък се налага да съм на работа извънредно,но следващия път с удоволствие ще се присъединим.Хубава вечер на всички Simple Smile

# 82
Ами няма проблем ако ви е по удобен парка, където е ледената пързалка.Не го знам къде е точно,но ще го намерим Simple Smile Ако ви е удобно в петък,че времето ще е доста топло таман за разходки с мъниците.Относно предишният ми пост може и да не се казва Макао сладкарницата вече,но едно време така се казваше.Понеже ме нямаше доста години може и да са сменили името и да не знам Simple Smile Съгласни ли сте за петък 11.30 или ако искате може и друг час и друг ден както ви е удобно на вас.Ние сме свободни постоянно Simple Smile

# 83
Момичета само,ако може да ме орентирате малко къде точно се намира парка от ледената пързалка,че в интернет не намирам снимки на парка а само на пързалката Simple Smile

# 84
Ами то не е точно парк, а детски кът и е част от спортния комплекс, в който се включва и ледената пързалка.Има игрища, скейт парк, площадка за ролери. Ограден е и не съм виждала кучета там, затова го харесвам и пускам малкия в пясъчниците.
http://www.sport4all.bg/objects/facility/41/object:1

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 21:41 от danetta

# 85
Страхотно местенце  Hug много ми хареса определено съм там в петък ако има желаещи пишете къде точно ще се чакаме Simple Smile

# 86
Местенцето е невероятно, с удоволствие ще се присъединя. Grinning

# 87
И ние ще дойдем ако времето позволява излизаме към 11:30-12:00 зависи бебка кога ще се наяде ... Уговорете се на вас кога и къде ви е удобно и като излезем с удоволствие ще се присъединим...

# 88
Отидох в петък,но беше по-късно към 13.00ч. а и имаше много силен вятър и не стояхме много.Надявам се тези дни да е по хубаво времето да се разберем да се видим.А доколкото гледах го дават със валежи до сряда вероятно след това. Simple Smile

# 89
Здравейтеее Simple Smile
Някоя мама за разходка утре в Морската ???

Общи условия

Активация на акаунт