Варненски мами за разходки и събирания

• 77 145
  • 224
  •   1
Отговори
# 210
Супер, значи ще се засичаме.
Освен групите тук по месеци, може да има и във фейсбук. Напр. Нашата е мартенски бебета 2025. 🩷🩵

# 211
Здравейте, има ли мами в Цветен квартал или Левски, които си търсят компания за разходки? Simple Smile

# 212
Боже, колко хубаво, но вече съм трудноподвижна, др седмица ще раждам.
Аз съм от Левски.
С удоволствие ще ти драсна, когато започнем с излизанията.

# 213
Боже, колко хубаво, но вече съм трудноподвижна, др седмица ще раждам.
Аз съм от Левски.
С удоволствие ще ти драсна, когато започнем с излизанията.

Чудесно. Моето бебче е вече почти на 11 месеца, но ще се радвам да излезем.
Леко раждане и ще чакам да пишеш. Relaxed

# 214
Някой водил ли е детето си при този ортопед?
https://superdoc.bg/lekar/d-r-emil-konstantinov-2443

# 215
На мои познати постави диагнози за операции, но при второ мнение се оказа, че са излишни.

Някой водил ли е детето си при този ортопед?
https://superdoc.bg/lekar/d-r-emil-konstantinov-2443

# 216
Здравейте, с бебче на 3 месеца съм.
Има ли майка от или в близост до Кайсиева градина, която също като мен си търси компания за разходки?

# 217
Аз съм от Левски и всеки ден съм в Технически университет с бебче на 2 м. Една седмица обикалях и набелязах няколко мами, заприказвах ги и резултатът е че с едната се сближихме, и още едно 5 м бебче но с баба си, която е също много готина.
 Маалко да поотраснат и ще се насочим към Морската.

# 218
Аз съм от Левски и всеки ден съм в Технически университет с бебче на 2 м. Една седмица обикалях и набелязах няколко мами, заприказвах ги и резултатът е че с едната се сближихме, и още едно 5 м бебче но с баба си, която е също много готина.

Знам, че това е начина по принцип. Виждам майки из квартала,но аз освен, че съм малко притеснителна, трудно си представям да стане запознанство, предвид че всеки си върви по пътя и си разхожда бебчето. А на площадката още не съм ходила, защото нямам какво да правя с бебка там и си мисля, че ще изглежда прекалено натрапчиво /знам, че звучи глупаво/ 😁... та така, дано все пак да си намеря някоя дружка в близост, преди да съм изперкала 😂. Ние с мъжа ми сме отскоро в този квартал и никого не познаваме все още.

# 219
  • Варна
Аз съм в Младост, до ледената пързалка парка. Ако има майки от района може да се запознаем.

# 220
От октомври съм в квартала, и въобще във Варна, но като видях че сама все ще бутам, спирах самотни майчета. Иначе по улицата е друго, ако е затворено пространство е по лесно.
Дано скоро си намериш дружка. 🍀

Знам, че това е начина по принцип. Виждам майки из квартала,но аз освен, че съм малко притеснителна, трудно си представям да стане запознанство, предвид че всеки си върви по пътя и си разхожда бебчето. А на площадката още не съм ходила, защото нямам какво да правя с бебка там и си мисля, че ще изглежда прекалено натрапчиво /знам, че звучи глупаво/ 😁... та така, дано все пак да си намеря някоя дружка в близост, преди да съм изперкала 😂. Ние с мъжа ми сме отскоро в този квартал и никого не познаваме все още.

# 221
Здравейте! Аз съм в кв.Левски и съм с термин май месец. Ще се радвам някоя мама да ми пише на лично или да ме добави в някоя група(ако има такава), за да се опознаем. Simple Smile

И аз съм в район близо до Левски и  Цветен. Ще се радвам на компания , че самичка излизам. Всичките ми приятелки са без деца, все на работа. Да обменим контакти и да се видим някой път🤗

# 222
Здравейте! Аз съм в кв.Левски и съм с термин май месец. Ще се радвам някоя мама да ми пише на лично или да ме добави в някоя група(ако има такава), за да се опознаем. Simple Smile

И аз съм в район близо до Левски и  Цветен. Ще се радвам на компания , че самичка излизам. Всичките ми приятелки са без деца, все на работа. Да обменим контакти и да се видим някой път🤗

Здравейте, бихте ли споделили къде по-точно се намирате? Simple Smile Аз живея в Цветния.

# 223
.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 19:55 от reserve01@abv.bg

# 224
Дайте име и  телефон на хазяина.
Мъжа ми в понеделник ще се прибере във Варна и може да отиде да го вземе.

Общи условия

Активация на акаунт