Отговори
# 60
Здравейте Hug
Госпожата Heart Eyes вярно голям късмет  ooooh! Серията не беше лоша, но без превод почти нищо не се разбираше.

рейтинг АБ
12.    KURT SEYIT VE SURA ISTANBUL    STAR TV    22:39:49    24:44:28    3.28    12.29

тук има клипче от сватбата на Седа
https://vk.com/kurtseyt_official?z=video-59313557_170914724%2F3fc718f61d330ba546

Хубав ден  bouquet

# 61
Скрит текст:
Айдеее ... Шура замина ... ама как и олекна, че все пак Сеит дойде ... много ми стана мъчно за двамата, особено за нея  ooooh! А май, че Мюрвет му каза да отиде да я изпрати  newsm78 Ех, все пак очаквах да се прегърнат за сбогом  Sad Cry макар, че почти нищо не разбрах, серията ми хареса много. не разбрах как минаха толкова часове ...
Наде, за какъв финал говориш? Ще има още една серия ... На мен пък ми хареса!
Лека и синеока, дружки!  smile3524
На серията.
Явно само на мен ми беше скучен епизода с маааалки изключения тук-там.
Чак се учудих от себе си, че финалната сцена не ми повлия но това е положението, не ми беше мъчно, че Шура замина.
Така беше най-редно и браво на нашия Сеит, че не се поддаде на чувствата си, и я остави да си тръгне достойно без да наранява съпругата си, на която обеща, че няма да я лъже.
Много съм доволна от факта, че екранният Сеит няма нищо общо с автентичният като характер, поведение и дадена дума.
За мен появата на Мюрвет е като лъч светлина на фона на драмата.
Тежичък е сериала но нашите брилянтни актьори пресъздадоха по красив начин различните житейски съдби.
Честно казано добре, че КСШ не е с много серии и не се наложи да ни представят живота им след заминаването на Шура както е в романа, защото кой знае на какви лични драми щяхме да бъдем свидетели. И без това драмата в сериала е съпътстваща и повече не ми е нужна. Stop
Остана още една серия но дори не знам какво да очаквам. newsm78
Може би, ще има развитие в отношенията между Гюзиде и Джелил, и ще ни покажат живота на Сеит, и Мюрвет след заминаването на Шура.......а дано, защото покрай драмите зациклиха в отношенията им а видяхме колко малко ни трябваше в 19 епизод за да се усмихнем гледайки ги вместо все да сме съпричастни към драмата(или поне за мен).

# 62
Добър ден Heart Eyes Hug

Скрит текст:

Снощи не гледах, както съм казвала не ми е интересно без превод. Опитах се да се ориентирам по вашите коментари и тези в контакта, но не разбрах много, ще си кажа думата когато го изгледам преведен.

Айра Heart Eyes Hug, ако добре виждам от рейтинга е малко по-висок newsm78 Не, че има значение Wink

Исках да кажа нещо за Фахрие. Не съм я гледала никъде до сега. Стана ми интересно, когато прочетох в съседна тема, че няма никаква разлика между тази и роля и предишната, та затова си пуснах малко от предния й филм и все едно видях Мурка Peace Може сценаристите именно за това да са избрали нея Peace Не го казвам с лошо, да предупредя за да не стане спор Peace Фахрие ми харесва, ролята на Мурка не, въпреки че на моменти проявяваше голяма смелост Peace Ами не са били щастливи, колкото и да са пробвали Peace Може би Сеит не биваше да й казва, че все още обича Шура Peace Цял живот я е обрекъл да се чувства втора Peace После пред Шура, бил дал дума на Мурка Peace Ох, Сеит, не стига, че твоя живот е бил объркан, но и жените в него.....

Благодаря за снимките и коментарите ви  bouquet

# 63
Здравейте, момичета  Hug Изгледах епизода преди малко и ми стана много мъчно за Шура и Сеит!   Sad Това "Сбогом, любими" и "Довиждане, любима" направо ме смазаха.... Толкова много се обичат, че не знам как им даде сърце да се разделят.

Доколкото разбрах лелята на Шура и Тина е починала. Хелън  Heart Eyes да каже, защото може и да греша.

Хубаво стана, че Шура не даде писмото на Сеит, остави го да бъде щастлив с жената до него, вместо да го вкара в беля. Когато Сеит тръгна да ги запознава, Шура каза, че е дошло времето да се запознаят. Тъжно....

Според мен Яхя знае за чувствата на Гюзиде, но си мълчи. Особено като видя, че ключа липсва...

Органите на реда знаят какви ги е натворил Петро спрямо Лола, явно Аля го е издала. Не разбрах хванаха ли го, или той се покри?

Тина каза на Шура, че е взела решение и то е, че няма да замине с тях.  Peace

Аля каза на Мюрвет, че Шура е много добър човек, разказа й как я е защитила и й е помогнала.

Мисля, че Мюрвет попита Сеит дали ще отиде да изпрати Шура.

# 64
Откакто зазвуча цялата мелодия, махнаха от заглавието......в Истанбул.

https://www.youtube.com/watch?v=NITd0z3TAJQ&feature=youtu.be

# 65
# 66
Може би, ще има развитие в отношенията между Гюзиде и Джелил, и ще ни покажат живота на Сеит, и Мюрвет след заминаването на Шура.......а дано, защото покрай драмите зациклиха в отношенията им а видяхме колко малко ни трябваше в 19 епизод за да се усмихнем гледайки ги вместо все да сме съпричастни към драмата(или поне за мен).

Дано в последния епизод да не решат да наблегнат на Гюзиде и Джелил, а Мурка пак да я покажат между другото. ooooh! Ще ги обявя официално за малоумни, макар че какво ги интересува вече, сериалът свършва.  Peace Може и с любимата на вуйчо Али да ни занимаят, например. Stop

# 67
# 68
Скрит текст:

Дано в последния епизод да не решат да наблегнат на Гюзиде и Джелил, а Мурка пак да я покажат между другото. ooooh! Ще ги обявя официално за малоумни, макар че какво ги интересува вече, сериалът свършва.  Peace Може и с любимата на вуйчо Али да ни занимаят, например. Stop
Охххх недей, не ми се гледат пълнежи. Tired
Коя е любимата на вуйчо Али, че явно съм пропуснала момента?! newsm78
Язък, язък, язък....., че похабиха тази магнетична екранна двойка Фахрие-Къванч(поне за мен) в тези няколко серии на така или иначе потъващия кораб КСШ въпреки, че за мен лично проекта не е провал.

# 69
# 70

от еп. 21

Въпрос: какво снимат? Преследването на Петро? Бойците освободители?

# 71
  • София

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 16:55 от zarani

# 72
# 73
# 74
Коя е любимата на вуйчо Али, че явно съм пропуснала момента?! newsm78

Няма такава, пошегувах се.  Peace Ама, като се замисля, той не искаше ли да се жени за Емине?  Mr. Green Първият пък, когато искаха Мурка, май искаха и Емине за него, ако не греша нещо. Joy

Общи условия

Активация на акаунт