Отговори
# 75
# 76

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 19:37 от dterziiska

# 77
Хай, дружки!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за всичко споделено!  bouquet
Кралице  Heart Eyes и на мен ми скъсаха сърцето тези двамата ... толкова се обичат, а позволиха животът да ги раздели  ooooh!
Днес попитах Нарги - починали са майката и сестрата на Шура и Тина ... ако беше лелята, тя нямаше да припадне, нито пък Сеит щеше толкова да се трогне от този факт  Laughing
Чакам с нетърпение подругите да го преведат  Praynig

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 20:02 от queen_fenka

# 78
# 79
Коя е любимата на вуйчо Али, че явно съм пропуснала момента?! newsm78

Няма такава, пошегувах се.  Peace Ама, като се замисля, той не искаше ли да се жени за Емине?  Mr. Green Първият пък, когато искаха Мурка, май искаха и Емине за него, ако не греша нещо. Joy

Скрит текст:

Той каза на Сеит в перачницата, че обичат Шура но Мюрвет им е кръв, т.е. разбрах го, че им е роднина, следователно и Емине, и според мен отпада тази възможност да е искал Емине за жена.
Нея я искаше бащата на момчето, което желаеше Мюрвет за жена. Тя и затова Емине ги изгони.

# 80
# 81
Той каза на Сеит в перачницата, че обичат Шура но Мюрвет им е кръв, т.е. разбрах го, че им е роднина, следователно и Емине, и според мен отпада тази възможност да е искал Емине за жена.
Нея я искаше бащата на момчето, което желаеше Мюрвет за жена. Тя и затова Емине ги изгони.

А, вярно, сега се сетих. Peace  Така беше, благодаря, че ми припомни.   bouquet

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 20:13 от ·٠•Snejka•٠·

# 82
# 83

Ох, Вале  Heart Eyes благодаря!   bouquet Невероятен е!

# 84
# 85
# 86
Уффф, сега случайно попаднах на последната сцена от вчерашния епизод  smile3518 newsm45 Ужас, разплаках се, честна дума.... Буца ми заседна в гърлото  Confused Как може бе, толкова се обичат  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Мъка ми е... Очите на Сеит когато я гледа, погледа на Шура когато го видя  Sad.... Всичко друго не си заслужаваше, според мен........ Натъжих се....  Confused

# 87
Хел  Heart Eyes и аз още не мога да се осеферя след снощната финална сцена  ooooh! ooooh! ooooh!

">#t=99[/video]

# 88
# 89
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

Приятна събота!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт