Отговори
# 90
Добро утро, момичета  Hug

Фенче,  Heart Eyes подведох се по къз кардешим и аннем, като реших да си правя връзка с лелята, а то съвсем точно е казано майка и сестра.  ooooh! Понякога съм голяма зелка.  Joy
Още повече, че Шура каза на Тина, че вече си нямат никого, само те двете са си останали.

Защо на общите снимки, бекстейдж, пише veda? Това ли беше последния епизод? Не може, нали има снимки от следващия, а и как ще оставят Петро ненаказан? Въпреки, че Шура и Тина си говореха за него, преди да се сбогуват.  newsm78

# 91
# 92
Къванч пръстен ли има на дясната ръка? Това veda явно са си го измислили в английския сайт.  Peace

# 93
Привет, дружки!  Hug wavey
Снеже  Heart Eyes благодаря за кафенцето!   bouquet
Краличке  Heart Eyes трябва да има още един епизод  newsm78 Много недовършен беше този - да, Шура замина, ама има още неща, които трябва да покажат ... и най-важното, какво стана с Петро  newsm78 За Гюзиде и Джемил също ... Сеит и Мурка трябва да се преместят в новия си дом, Мурка да е бременна и т.н Дано не ни оставят с това  Praynig Пък и ако беше последен, би трябвало да пише край, нали ?
Да, Киво е с пръстен, това е снимка от бекстейджа , Киво е със същия костюм, с който беше на пристанището.
За пръв път в тази серия видях любов към сестра и от страна на Тина  ooooh! защото до сега само я навикваше и и забраняваше все нещо, държеше се понякога отвратително с Шура ... имах чувството, че и завиждаше за голямата любов, която преживяваше сестра и ...готова беше да я даде на всеки, само не и на Сеит  ooooh! както каза самата Шура, тя никога не му даде шанс ... Много грубо се бъркаше в живота и, уж все за нейно добро ...  противен образ за мен беше Тина ...

# 94
Охо, Мукадес пак се е уредила!  Joy

Фенче, обичат се сестрите, макар че и на мен на моменти ми беше противна Тина.
Всъщност, Шура прие предложението на Петро, заради Тина, защото разбра, че тя е влюбена в Серж и ревнува. А Тина не замина, заради Шура, да не им пречи със Серж, поне така мисля. Всяка направи своята жертва.

# 95
 wavey

Сеит си носи халката на дясната ръка все едно е сгоден Shocked а не женен, даже в общите му сцени с Мюрвет липсваше на ръката му. Сигурно и в други сцени е липсвала.
Щом не изписаха SON значи, ще има още един епизод.
Като гледам снимките май в горичката, ще се окаже и Аля, да не я очисти Петро!? newsm78
Скрит текст:

Да се допълня с някои диалози от фейса .{thanks to our dear friend/page Celil Kamilof..we have some parts of thoses unique scenes}

The letter that seyit took to şura is a letter was sent to her telling her that her mom and sister are dead
THE SCENE
Seyit: hey
Şura: hey.... the moment i have been waiting for and i m getting married tomorrow
Seyit: you are?
Şura: yes...you couldn't convince petro with your punches and now you are trying with me (he took out the letter)
Seyit: i came to give you this
Sura: is this one of your famous letters? (He gave her the letter) when i received it i made sure to come and give to you myself so i can be there for you when you read it. I am very sorry şura.
(She fainted then)

At the laundry house when şura arrived while everyone was there including mürvet.
First everyone were talking about how good the food that mürvet bought was then şura came in
Seyit: i shall introduce you
Şura: yes it is time
Seyit: Şura. .... Mürvet
Şura : nice to meet you
Mürvet: me too
Şura: i am leaving tomorrow so i came to say goodbye to all of you
Celil: what about the wedding are not you suppose to get ready?
Şura: no i backed out from making that big mistake.... good bye celil i will never forget your friendship
Celil: me too
Şura: (to seyit and mürvet ) i wish you happiness

Mürvet dream:
She saw them and said are you leaving me he said i am sorry mürvet i made a big mistake and what i did to you was a great injustice i realized i am in love şura and i have to be with her i am so sorry.

The night before şura leaves... seyit and mürvet in bed
Mürvet: are you going to go and say good bye to her?
Seyit (looks at her)
Mürvet: i think you should. You need to say goodbye to her from your life

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 14:59 от Neidjal

# 96
Привет, дружки !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Благодаря ви от сърце за всичко споделено !  newsm51  love001 newsm51

Още не съм изгледала епизода, но гледах няколко клипчета и на това се съдрах рев !  Cry

Какво значение има кой е виновен, колко му “тежи“ вината - повече или по-малко...???
Какво значение има, след като една такава красива и голяма любов си отива и бавно угасва?!
Това сбогуване, търсещите очи на Шура, буцата в гърлото на Сеит и удавените им в сълзи очи, казват абсолютно всичко за тяхната любов !  Heart Eyes Не знам дали и на двамата Русия е била завинаги в сърцето, както е името на романа, но със сигурност, любовта им един към друг, е останала завинаги, до самия край на дните им !

# 97
Наде  Heart Eyes благодаря!   bouquet
Вале  Heart Eyes обичаха се сестрите, да, ама Тина си ми е противна и това е  Laughing Тя има не малка вина за раздялата на сестра и със Сеит. А за Петро  ... да не говорим ... Виновни са си и те, че не разговаряха помежду си и се стигна до там, да нямат доверие един на друг ...А бе , не им било писано ...

страхотна снимка ммм ...
Госпожата  Heart Eyes Hug така е ...

# 98
# 99
Госпожата, наистина затрогваща прощална сцена.  И аз съм така newsm45

Тъжно...първа и последна среща.

# 100
# 101
# 102
Е, сбогувахме се с Шура. Аз лично се радвам, че тя си замина.
Не искам да я виждам вече страдаща. Толкова мъка преживя това момиче, че не знам как и дали изобщо някога е събрала парчетата от разбитото си сърце.
Искрено се надявам, че е била щастлива, защото все пак е имала дете, а никоя любов не е по-силна от тази.
Далече от очите, далече от сърцето....
Била ли е в сила тази мисъл за Сеит и Шура според романа?
И последно:
Моите адмирации за Фарах Зейнеб Абдулах. Прекрасна Шура, прекрасна актриса.
Аз лично няма да забравя нейната Шура.  smile3501

# 103
# 104
Здравейте дружки Hug

днес кафето е от мен , че съм рожденичка Simple Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт