Отговори
# 720
Здравейте!

Скрит текст:

Минавам за да ви пожелая много усмивки през новата 2015 г.!

а Къванч както винаги си е номер 1 newsm10

цитат :
Най-най-най
Вижте кои новини ви харесаха най-много за звездите от сериали през 2014 година

" Потребителите на btv.bg не останаха безразлични и към други новини около Къванч, като селфито му или пък галерията ни Къванч Татлъту в 10 снимки.

Берен Саат също е сред най-интересните звезди. Освен новината за сватбата й, ви развълнува снимката й като дете, както и начинът на Берен да се освободи от стреса."

Източник: http://www.btv.bg/article/seriali/zvezdi-ot-serialite/naj-naj-naj.html

# 721

От днес !  Peace

Славенка,  Heart Eyes много здраве и щастливи мигове и за теб и любимите ти хора !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 722
Добро утро  Hug

Хубав снежен ден от мен  bouquet

# 723
Добро утро и от мен в този празничен и снежен ден !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Скрит текст:

Айрка,  Heart Eyes все по- добра ставаш с колажите, браво на теб !  Heart Eyes

Днес е Стефанов ден - да са живи и здрави всички, които имат повод да празнуват и да почерпят !   bouquet

Скрит текст:

# 724
Госпожата Heart Eyes, мерси Simple Smile

специално за теб  Hug

# 725
Добро утро на всички. Hug Hug Hug

Госпожата,  Heart Eyes мерси за кафенцето.    bouquet

Айрра, Мис, Ками, Дива, Краличке, Вале, Славена,  Hug Hug Hug Hug  Hug Hug Hug

Рапунцел,  Hug добре дошла.   bouquet

Фенче,  Hug честито на баща ти и сина ти на патерица.   bouquet   bouquet Да са ти живи и здрави. Hug  Hug

Хубав ден.    bouquet

# 726
Скрит текст:
Айричка, Госпожата, Снеже  Heart Eyes Hug wavey благодаря ви за всичко! Айрче  Heart Eyes наистина ставаш все по-добра, браво!   bouquet
Честит имен ден на всички, които имат празник!  Hug
Рапунцел  Hug welcome

# 727
  • На изток от Рая
Добро утро!

Страхотен мъж , чудя се как може да е толкова великолепен  Two Hearts newsm76

# 728
  • На изток от Рая
ЕЕЕ защо пак не ми се получава това със снимките  Sad

# 729
Госпожата Heart Eyes, мерси Simple Smile

специално за теб  Hug

Прелестен е , благодаря ти от сърце !  newsm51

Снеже,  Heart Eyesдобре си се завърнала !   bouquet

РапунцеЛ, може....много може !  Crazy Heart Eyes Blush Heart Eyes

# 730
  • На изток от Рая
Грях е да не се влюбиш в него , страхотен от всякъде , не ме винете , но бих дала всичко да съм Бихтер за един ден хаха  Kissing Heart Grinning

# 731
Грях е да не се влюбиш в него , страхотен от всякъде , не ме винете , но бих дала всичко да съм Бихтер за един ден хаха  Kissing Heart Grinning

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Коя не би ?!

# 732
Една интересна новина, напук на ниския рейтинг ! Ще се сетят те, ама късно е либе за китка !

Самые обсуждаемые в СМИ проекты 2014 года.

В процессе мониторинга в медиа-центре, "Великолепный век" стал наиболее обсуждаемым среди сериалов турецкого кинематографа в уходящем 2014 году. Драма вызвала горячие дебаты по теме интерпретации исторических событий. На протяжении года 39 621 новостей было опубликовано о "Великолепном веке", взорвавшем все рейтинги, и в особенности о Мерьем Узерли, которая исполнила роль жены Султана Османской Империи, Сулеймана I.

На втором месте по популярности стал сериал "Долина волков", находящийся на плаву уже более 10 лет. О нем было опубликовано 35 609 новостей и различных статей.

Верхние строчки занял и популярный сериал "Прилив", главные роли в котором исполнили Серенай Сарыкая и Чагатай Улусой, с количеством в 18 158 опубликованных статей.

Снятый по одноименному бестселлеру Нермин Безмен, сериал "Курт Сеит и Шура" занял 4 место в первой пятерке. Хотя историческая драма и не смогла достичь ожидаемого результата, о ней было размещено 17 707 новостей. Также часто упоминаемыми в СМИ стали и актеры, исполнившие главные роли, Кыванч Татлытуг и Фарах Зейнеп Абдуллах.

А закрывает топ-лист в пятерке самых обсуждаемых в СМИ проектов 2014 года сериал "Карадай", упавший на пятое место по сравнению с прошлогодним третьим. О нем было опубликовано 15 390 новостей.

Материал подготовлен Викторией Коломиец

Специально для
http://vk.com/kurtseyt_official, при копировании, пожалуйста, указывайте источник, уважайте чужой труд

# 733
  • София
Здравейте момичета!
Всичките ви гушкам! Hug Hug Hug
Честита Коледа! Да сте здрави и добри!

Гледах снощи епизода на ЗП, е....много са тежки вече....  Нихал, ме дразни страшно много, с това нейно обсебване и лигавене- Бехлюл къде, защо, кой, какво... безкрайно, много  въпроси.Непременно трябва да е до нея и да и държи ръката, и да не я изпуска. А за него нямам думи...(имам, ама не са, за форум Joy Joy Joy)
Искам нещо да ви питам. Уж го следя редовно, но не разбрах защо така подпукаха снощи Мадмоазел, първо змията Фирдевз,после Нихалчето, а Бихтер я гледаше като че ли е най- долна твар. Или ако може линк да го изгледам! Благодаря! И   love001

# 734
Госпожата Heart Eyes и мен ме изненада много приятно тая класация на сериалите Peace
Хич не е лошо нашето филмче, надявам се , че ни чака още по хубав  Praynig
Рапунцел Hug, верно си е грях да не се влюбиш в Бехлюл Crazy Joy Joy Joy

прекрасна Фахрие.....на януарския брой на сп. ЕЛ

Общи условия

Активация на акаунт