МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 17

• 80 369
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
 Yaroslavche, аз като се записвах през 2013, беше до 20-та г.с.  Peace

# 211
Аз в края на 4-тия месец

# 212
И аз доколкото помня беше до 20 г.с. за да се възползваш от преференциите. Лека бременност  Hug

# 213
Благодаря, момичета за отговорите!

# 214
Да изкажете мнение за др. Веселина Костова?
Някоя да се е водила при нея?

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 17:52 от Гергана Янакларска

# 215
  • Бургас
Tina_an май беше при нея. Не съм си водила ЖК при нея но от престоят ми там и нея стещнах страхотна лекарка, питай tina_an на лс как е

# 216
Да изкажете мнение за др. Веселина Костова?
Някоя да се е водила при нея?

Аз следих бременността си при д-р Костова. Много съм доволна от нея, обръщаше ми много внимание. Aко имаш други въпроси, насреща съм  Simple Smile

# 217
Здравейте,мамчета и бъдещи такива!!Искам да попитам някоя от Вас раждала ли е скоро в Девата секцио и при кого?Колко платихте  за раждането ако си следите бремеността при някой от лекарите там? аз чух ,че на рецепцията преди раждането ти казват една цена, а накрая се налага да платиш много по-висока.Като не са включени допълнително за Вип стая и др.

# 218
  • Бургас
Аз родих секцио 5.10 при Драгнева без избор без екип-250лв с престоя и един антибиотик който ми слагаха платихме около 350 . Такова нещо като различни цени от тези в интернет и които ти кажат от рецепцията са измислици и на хора които не са си водили жК там

# 219
Аз родих на 18.12.2014 секцио при д-р Минчеви младши и старши. Водих си ЖК при д-р Татарова. Платих 250 лв за секциото, 180 лева за 2 изследвания на бебето-на мозъка и на тазобедрените стави, 15 лева за първоначален гинекологичен преглед и още към 40 лева за престой. Не са ме ощетили по никакъв начин. Няма лъжа, няма измама.

# 220
А има ли някой раждал там, но не си водил ЖК при лекар от Девата,да каже какво е платил за раждането?

# 221
Днес четох, че в болницата от другата седмица ще звучи класическа музика. https://www.facebook.com/111831662161776/posts/942668065744794/ Хубава инициатива. Доколкото съм чувала музиката оказва положително влияние върху пациентите.    bouquet

# 222
благодаря за отговорите.Аз бях в първата си бременост при д-р Минчев на ЖК-за съжаление не свърши добре.Хареса ми отношението му при консултациитеСега обмислям дали да съм при него пак на ЖК и раждам в Девата.
Изчетох много неща за Девата и Черноморска -от колко са добри, до- ужас не раждайте там!Не съм лежала  в Девата,но в Черноморска бях за задържане-имах силен кръвоизлив-добре се държаха ,бяха отзивчиви-лекарите и акушерките.За Дева нямам мнение, а и нямаше нови мнения.

PiSaNkAtA123 може ли да ми кажеш как мина раждането ти при д-р Минчев?

# 223
  • Бургас
А има ли някой раждал там, но не си водил ЖК при лекар от Девата,да каже какво е платил за раждането?

Една моя позната ражда там секцио 1000 лв плати но не стоя всички дни подписа декларация че е добре и се прибра мисля че на 5- тия ден. Много е относително 750 лв ти е секциото от там всичко допълнително зависи от престояти- леглоден храна изследвания и пр
 В дните на отворени врати може да питаш всичко и да се обърнеш за суми към рецепцията

# 224
albita    Ще разкажа за раждането, и без това все се каня ама като не остава време покрай бебето. Много исках да родя нормално, но стана така, че преносих 7 дена и на 8 ден сутринта постъпих в болницата за предизвикване на раждането. На смяна бяха д-р Минчеви, основно д-р Борис Минчев се занимаваше с мен и акушерката Р. Вангелова. Бяха много мили. Пуснаха ми система с окситоцин и за около 5 часа нямаше почти никакво разкритие и контракции, а и тоновете взеха да падат под 120 и решиха да направят секцио. За броени минути се събра екипа, вкараха ме в операционна, направиха ми спинална упойка, на 5тата минута извадиха бебето, после около 30 минути ме почистваха, шиха и т.н., 2 часа те държат в една стаичка да следят състоянието ти и после те настаняват в стаята долу на 4 етаж. Ами това е, като цяло съм доволна от лекарите и акушерките въпреки че след махането на конците имах леко усложнение, от едната страна на разреза не ми се беше затворила хубаво кожата, та ходих на хирург да ми прави превръзки. Чак на 40 ден от раждането раната се затвори напълно. Но не знам каква е причината за това, важното е че всичко приключи и аз и бебчо сме добре.
Според мен д-р Минчев старши е добър вариант за водене на ЖК, както и д-р Татарова. Ти как искаш да раждаш-нормално или секцио? И аз много много четох и се чудих къде и при кой да раждам. За съжаление в Бургас няма голям избор. Сега ако трябва за избирам пак бих избрала Девата.

Общи условия

Активация на акаунт