МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 17

• 81 044
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
 Аз съм лежала 4 пъти в Дева Мария, и  като минаваше Драгнева визитация ме питаше  "при кой си на женска консултация".
Като и кажех и тя като чуеше името на моя доктор или правеше неуместен злобен коментар, в смисъл-ооо този ли некадърник, или правеше зла гримаса.
Накрая на бременността бях готова  да платя, само да не я виждам.

# 346
Родих миналата година в МБАЛ Дева Мария, без избор на екип, на смяна бе д-р Драгнева и мога да кажа, че тя се държа най-позитивно, приятно, успокояващо и най-вече професионално от целия екип, който бе там. Радвам се, че родих в болницата, но най-вече заради лекарката, а не заради останалия персонал, за който имам много неприятни спомени, както и не заради сравнително прехвалените санитарно-битови условия там.

# 347
Родих преди две години и половина, а сякаш беше вчера, доста бързо ми минава времето. д-р Минчев и ак. Ченешева водеха раждането ми и ме дариха с моето слънце. И до днес пазя хубави спомени от престоя си в болницата.

# 348
Статията ми прилича на платен удар по реномето на болницата, от така наречените сензации на местно ниво.
 Родих в ДМ миналата година, второ раждане ми е, много съм доволна. Все пак не съм била с нагласата за хотел 5 звезди, а за една свястна и поддържана болница с добър персонал - е, не съм се излъгала. Бих я препоръчала и на мои близки и познати.
 Друг е въпроса, че в България пациентът трудно би си защитил правата при евентуални нередности спрямо него.

# 349
Здравейте,
не съм ви навестявала скоро.Прочетох статията от последните страници.Няма да вземам страна,защото нещата винаги имат 2 страни.По принцип е възможно да се пропуснат някои неща,но също от опит знам,че симптомите за едно могат да излязат съвсем друго заболяване.
Моето първо раждане (секцио) беше в друга болница.Второто секцио го води д-р.Минчев.Да чукна на дърво много по-бързо се възстанових от колкото първия път.Беше ми трета поред операция,но нямах усложнения или температура.Само ми казаха да спра с ражданията,защото положението става сложно( аз не че съм мераклийка за трето дете Wink )Д-р Драгнева на визитациите беше много любезна.Веднага забеляза,че имах едни отоци на краката и ми осигури един крем,който ми препоръча да си купя и за вкъщи.Впечатленията са ми добри.
Поздрави на всички!Леко бременеене и лека работа на целия екип в болницата Hug

# 350
Здравейте, не знам дали се е коментирало, но мога ли да отида на мерене на тонове в Дева Мария,ако си водя консултация при техен лекар в Света София? Плаща ли се меренето? А трябва ли да си запазя час? Предварително благодаря!  bouquet

# 351
Аз ще ходя тази седмица в Девата, понеже няма свободни часове в Света София.
Аз се обадих, но ми казаха че няма нужда от записване на час. Отиваш и доктора, ако не е в операция слиза веднага. Можеш само да се обадиш да питаш кой лекар е на смяна, ако за теб има значение.

# 352
За меренето не е нужен лекар, извършва го акушерка. В Девата мерят тонове по всяко време, само за Св. София беше мисля единствено в четвъртък. А иначе щом се следиш при техен лекар меренето на тонове е безплатно от 8-мия месец  Simple Smile

# 353
Благодаря ви много!  Simple Smile  bouquet

# 354
Оф, днес интернета ми е ужасен, не успявам да отворя сайта на болницата. Може ли някой да ми каже на каква тема ще е лекцията на Биберон утре?

# 355
gerry_g1, лекцията ще е на тема "Патология на бременността. Видове раждане. Дефиниране на понятието "медицински показания за Цезарово сечение". Секс по време на бременност". Аз се записах още във вторник, че ще бъде интересно особено в частта със секса по време на бременност  Laughing Ако нямаш достъп, пиши на лични ще ти помогна със записването  Wink

# 356
Може ли да ми кажете дали идва в Девата детски ортопед специалист и как му е името благодаря Simple Smile

# 357
ev_angel, имаш лично съобщение, благодаря ти  Hug

# 358
Може ли да ми кажете дали идва в Девата детски ортопед специалист и как му е името благодаря Simple Smile
Проф. Владимиров е детски ортопед  Wink

# 359
Академик проф. Владимиров е голямо име в детската ортопедия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт