МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 17

• 81 090
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Ще се доверим като всяка втора майка на Окръжна.Защо толкова го преживявате това,че ще родим там?Има доста положителни мнения,аз лично вече се примирих за там..
В окръжна няма нищо положително за мен, но всеки си преценя кое би било най-добре за него. Предлагам обаче да пишем за Девата тук, все пак е тяхна темата. Окръжна си има друга тема  Peace

# 541
Аз раждах там преди 5 години и също не видях нещо нещо положително.

# 542
Крисана питала съм и затова съм сигурна, няма лимит за ражданията. Примерно отидеш да раждаш в дадена болница, не могат да те върнат за това, че лимитът им е свършил. Примерно има лимит на гинекологичните операции, но на ражданията КАТЕГОРИЧНО НЕ!

# 543
преди малко звъннах до ДМ и ми мазаха ,че имало актуализация на цените,но в момента нямал повече информация администратора и да си оставя името и номера и негова колежка ще ми се обади да ми каже подробности.Но ми каза ,че актуализацията влиза  в сила от 31.06, но го измънка и може да се е объркал за датата,защото ме пита кока ми е термина-аз съм за началото но Юли.Аз погледнах и в сайта им са променили пак-нормалното от 750лв на 500 ,а секциото от 1250лв на 1000лв за родилки, които си водят ЖК при техен лекар.Утре пак ще се обадя да попитам и дано да попадна на някой , който знае повече.

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 15:58 от albita

# 544
терминът ми е юли, значи до 31.06 ще съм в невидение с цените, така ли? Поне да дадат някаква информация по-рано.

# 545
всъщност от 31.05 или от 30.06 са новите цени?

# 546
всъщност от 31.05 или от 30.06 са новите цени?

Д-р Недялков каза от 01.06.
На мен също ми харесваше отношението в ДМ, но някакви такива увеличения са меко казано дразнещи. Не че не мога да отделя и по-високата сума, сигурна съм всяка от вас може да го направи, но защо? На мен терминът ми е август, до август изобщо може 10торно да скочат...  #Crazy

# 547
Така е -не е въпросът да се дадат, а въпросът е защо трябва да се дават. Цените са почти тройни. Няма логика само в Бургас да се плаща четирицифрена сума за секцио

# 548
Еее, не е само в Бургас. В София частните болници са много по-скъпи.

# 549
  • Бургас
Крисана питала съм и затова съм сигурна, няма лимит за ражданията. Примерно отидеш да раждаш в дадена болница, не могат да те върнат за това, че лимитът им е свършил. Примерно има лимит на гинекологичните операции, но на ражданията КАТЕГОРИЧНО НЕ!

Питай пак Simple Smile И прочете ли това, което е казал министърът? Или и той не е наясно? Предлага промени ТОЧНО за раждания и няколко други неща.

Болницата не може да те върне, но ако е надвишила лимита си, Здравната каса НЕ ИМ ПЛАЩА. И затова частните болници си обявяват цена на услугата, държавните го пишат разход и затъват.

# 550
Момичета настина промяната влиза в сила от 1 юни така ми казаха от Девата. Такава промяна не трябва да хващат жени в края на бременността много сериозно трябва да помислят за това и чакаме новини от пиарката!!!

# 551
С риск да бъда публично разстреляна... ето и информацията за цените: http://www.devamaria.com/bg/news/view/2/8844

Моят телефон е 0882117110. Отговарям на всичките ви въпроси. Днес лично съм прозвъняла на всички момичета, които имат заявления за раждане и които ще се възползват от старите цени. Ако има от вас такива, които се проследяват при наш лекар, терминът им е до 20,06 и никой не се е свързал с тях днес, моля да ми се обадят.

# 552
Днес и аз останах изненадана, не толкова приятно, като разбрах за актуализацията на цените в Девата. Макар че за мен беше чудно как е възможно в частна болница досега да се плащат толкова ниски суми, при все че в останалите частни болници в страната раждането варира от 2000 до 5000 лева, че и нагоре. Проверих как е из другите лечебни заведения в Бургас, ами то в Черноморска е 300 лева нормалното – само 200 лева разлика, секциото им е 700 лева, разликата е 300 лева. А компромиса спрямо качество и лекари за мен е огромен, тъй че ще ги прежаля тези пари. Между другото се оказва, че в Бургас вече без пари не може да се ражда, тъй като и в МБАЛ Бургас се плаща и освен че плащаш някаква сума на болницата, даваш допълнително и пари на лекаря, с който си се разбрал, но под масата.

# 553
anipalaz аз имам въпрос.Всички чиито термин е до 30.06-04.07 както е в моя случай и 9 месеца са си водели ЖК при лекар от ДМ какво да правят???????
Аз не съм си подала такова заявление,защото мислех ,че е още рано-цял месец.Мислех да го правя в началото на м.юни след като мина преглед при лекаря си и уточним с него окончателно вида на раждането ми.Мисля, че всяка от нас си е направила предварително сметка и за лекар и за това как да ражда. И да обявявате вчера нови цени , а днес-27.05  да пускате съобщение ,че който си е подал заявление и термина му е до 20.06 ще се възползва от старите цени ,а другите горят не е правилно.

# 554
Точно така е-оставят ни в последния момент да се лутаме в търсене на болници и лекари за израждане. Аз съм в 8-мия месец и както казваш всеки си е направил сметката за лекари и пари. Според мен тези цени трябва да хващат новорегистрирани бременни, а не тези които 8-9 месеца са се следели при техни лекари!

Общи условия

Активация на акаунт