МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 17

• 79 983
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Здравейте мами. Няма да коментирам темата на спора от няколко дни насам. Ще отговаря само на питането за АГ и прегледи. Аз си следях бременността при др Татарова бях мн доволна от нея дори бях си взела ВИП карта за ЖК. Винаги ми вдигаше телефона дори и след нощна смяна... Но родих при който беше на смяна а именно- др Драгнева. въпреки нападките благодарения на нея сме живи и здрави с малката . Родих секцио заради високи тонове но в 40 гс. Като извадиха бебка  пъпната връв беше увита около врата и крачето затова явно се е мъчила.
Доволна съм от престоя си там винаги ми обръщаха внимание и най мн съм доволна от сестра( или акушерка не разбрах ) Жени голяма душица .  От една санитарка само не съм доволна- мн се репчеше и през просото чистеше нз как се казваше но беше с дълга коса и леко мургава
А за АГ освен от др Татарова и от Костова съм доволна. Ходих при нея на прифилактичен преглед след 6м и е мн добра и обяснителна. Успех на вс чакащи най сладкото нещо на света Wink)))

# 706
Здравейте и от мен  Peace На 17.06. постъпих за планово секцио. Всичко премина добре и вече сме си у дома. ЖК водих при д-р Татарова, секциото извърши също тя. Изключително съм доволна от отношението й и работата й, като цяло. Много спокоен и отзивчив професионалист. Единствено тя отделяше повече от 2мин на визитация. Колкото до санитарките- светът им беше крив, някои се вясваха само, за да донесат храната. newsm78 Имаше една на име Йоана- спираше и се тока  Joy много съвестно си вършеше работата, почистваше всичко в стаята от-до...   bouquet

# 707
Преди в темата, някоя беше пуснала линк с това което трябва да подготвим като багаж и документи  при постъпване за раждане, но не го откривам. Ако може пак да го пуснете или да ми го пратите на ЛС, ще съм благодарна  Hug

tedd_yy, честита рожба. Да е живо и здраво бебчето, а за теб бързо възстановяване   bouquet

# 708
здравеите на всички на 2 август ми е термина искам да попитам има ли маики родили при др Минчев и какво ви е мнението тъи като все още се чудя в избор на екип.благодаря предварително

# 709
  • Бургас
Здравейте. Някой може ли да ми каже др. Троянчев прави ли още фетална морфология в Бургас и негови координати.  newsm78

# 710
изключително съм доволна от отношението и професионализма на д-р Ирмов. Постъпих в болницата със преждевременно спукан околоплоден мехур. Д-р Ирмов пое отговорност за мен при все това че ме вижда за първи път тогава( както и аз него), докато лежах в родилното горе постоянно идваше да ме види как съм. Когато отново паднаха тоновете на бебето предприе секцио по спешност. Деня след секциото вече можех да вървя, да ходя сама до тоалетната и да стигна до неонтологията - и това дължа на добре направената операция.    

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 19:33 от krem123

# 711
kivence, доколкото знам д-р Троянчев прави ФМ в Девата, но в кои точно дни беше не помня, за по-сигурно звънни на регистратурата.
tedd_yy и krem123, честита ви радост момичета.Да са ви здрави бебчетата и да ви даряват с щастие и гордост.  Hug
ev_angel, мисля че говориш за това http://www.devamaria.com/bg/medical/page/%7BcategoryID%7D/77 

# 712
здравеите на всички на 2 август ми е термина искам да попитам има ли маики родили при др Минчев и какво ви е мнението тъи като все още се чудя в избор на екип.благодаря предварително

Аз си водих ЖК при д-р Минчев , бях с планово секцио , пак при него. Много съм доволна , даже докато бях в болницата след раждането  съм му звъняла по телефона , за да го питам за това онова , веднага дойде в стаята да ми отговори . Раждането мина добре , нямам забележки към него . На операцията беше със сина си.

# 713
Моля някой от болницата да поясни, за по-сигурно, засяга ли това бъдещите майки? Планово секцио примерно?
http://www.gramofona.com/zdrave/mbal-deva-mariya-spira-planoviya-priem
Наскоро родили мами там, какви са цените, които платихте след като ви изписаха, че доста промени са настъпили това лято...???
Благодаря предварително Simple Smile

# 714
Благодаря ви за информацията момичета, и на тези които ми писаха на лични - също. Точно това търсих   Hug
ssbp не мисля че засяга плановото секцио, защото в текста пише, че  "... единствено родилната и неонатологична дейност се отичат и изплащат безотказно, като тези пари не се черпят от общия лимит". Т.е. за родилки няма проблем да са с планов прием, поне така го разбирам аз.

# 715
Родих на 17.06 с планово секцио. Заплатихме малко над 300лв. Подобрени битови условия, както пише във разписката бяха на стойност 250лв. Допълнително заявена храна, която всъщност не бях заявила   Laughing  Joy се заплаща също допълнително. В деня на секциото се извършва преглед от гинеколога, за който се заплаща 30лв. Тв на ден е 5лв. Таксуваха ме по старите цени, за родилите след 20.06 мисля, че има промяна.  newsm78

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 15:18 от tedd_yy

# 716
Родих на 17.06 с планово секцио. Заплатихме малко над 300лв. Подобрени битови условия, както пише във разписката бяха на стойност 250лв. Допълнително заявена храна, която всъщност не бях заявила   Laughing  Joy се заплаща също допълнително. В деня на секциото се извършва преглед от гинеколога, за който се заплаща 30лв. Тв на ден е 5лв. Таксуваха ме по старите цени, за родилите след 20.06 мисля, че има промяна.  newsm78
Това не е допълнително заявена храна , а само така е написано. Всъщност ти се полага храна за 3 лв , останалото го доплащаш. При приемането ти дават документ с това обяснение на което се разписваш. А явно прегледите за приемане ги таксуват различно . Аз родих май месец , таксуваха ми прегледа 45 лв.

# 717
тези цени за задължителния преглед при постъпване и храната, която искаш не искаш дават, явно нямат промяна от доооста време...само очаквам мами с касовите бележки родили след 20.06, че нищо не се чува, а и съвсем се обърках колко струва раждането В МОМЕНТА.
Касата покрива ражданията, а ще има ли гинекологични прегледи с направление в такъв случай юли месец, женските консултации остават ли безплатни?

# 718
А явно прегледите за приемане ги таксуват различно . Аз родих май месец , таксуваха ми прегледа 45 лв.
при приемане се извършват различни по вид преглед по осмотрение на лекаря в зависимост от общо състояние/бременност, затова и цените са различни Simple Smile
раждах октомври 2013 с планово секцио при Минчев заедно с Минчев младши и анестизиолог Игнатов и съм много доволна от всички; освен избора и самото секцио, платих около 60лв подобрени битови условия + преглед

# 719
тези цени за задължителния преглед при постъпване и храната, която искаш не искаш дават, явно нямат промяна от доооста време...само очаквам мами с касовите бележки родили след 20.06, че нищо не се чува, а и съвсем се обърках колко струва раждането В МОМЕНТА.
Касата покрива ражданията, а ще има ли гинекологични прегледи с направление в такъв случай юли месец, женските консултации остават ли безплатни?

250 - нормално, 500 - секцио. Това са новите цени, които някой от болницата писа преди две-три страници.

Общи условия

Активация на акаунт