МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 17

• 80 056
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Направете си форум в личния сайт и там забранявайте колкото искате профили.
Тук ще пиша това, което преценя.

# 691
Благодаря на някои от вас към съпричастноста на това което съм преживяла в д м а на защитниците да не сте от персонала защото сигурно ме помните Татарова не става за нищо и ще я осъдя а Минчев онзи високия с арогатното отношение ли беше и сина му

# 692
След като изчетох цялата помия, която се изля по адрес на екипа на ДМ мога да направя единствено заключението, че простотията не ходи по гората.
Може ли някой разбирач от плюещите по екипа на ДМ да ме насочи все пак при кои АГ да не ходя на профилактичен преглед, че от 2012 не дъм стъпвала там.. До тук разбрах само, че д-р Татарова е грозна, което не знам какво общо има с професионализма и. Също разбрах, че Светлина Николова е станала доктор Simple Smile ЧисТиТу Светле, след две години подред "Акушерка на Бг" е време за нови върхове!!! Ще помоля и момичетата, които са доволни от екипа да ме насочат..
Нали все пак тази тема е създадена с цел да си помагаме.. Както писах и в предния си пост, който никой не отрази, разчитам на мнения от първо лице.. Благодаря предварително! Simple Smile

# 693
Аз просто споделих за Татарова че ми създаде огромни проблеми има страхотни млади спецализанти Не слагам всички под един знаменател ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ

# 694
oHa3u, първата си бременност следих при д-р Минчев. Доволна съм и затова преди дни се записах отново при него и за сегашната ми бременност. Единственото като минус е, че има много пациентки и става трудно записването на часове, но успееш ли да се вредиш, всичко е ок. Много добър лекар е, ако те интересуват някакви други неща може да ми пишеш на лични Laughing

# 695
  • Burgas, Bulgaria
Ако си само за профилактика  и при Минчев  може да минеш ,виж вече ако имаш проблем  , не знам. Пиша от моята камбанария.

# 696
Здравейте момичета   bouquet

Признавам си не съм чела темата назад , но видях , че има някакви спорове и реших да си ги спестя.

Ще се радвам ако някой може да ме насочи и да отговори на въпросите ми.
Бременна съм почти в 7мия месец с близнаци след ин витро процедура , която правихме във Варна. Принципно до момента ходих паралелно с ЖК и на прегледи при доктора във Варна , който ми прави процедурата , като в началото бяхме говорили да родя там с планово секцио. Да .. ама не ! На последния преглед доктора ми сервира , че вече не изражда и категорично ми отказа. Каза да ходя да си говоря в отделението там и да мисля някакъв вариант. Така в момента се оказвам в положение което малко ме притесни. За какво да ходя да раждам във Варна след като няма да раждам при моя доктор?! Просто ми се струва безсмислено.  Та поради тази причина пиша тук с надеждата да получа съвет или насока. Мога ли спокойно да се насоча към Дева Мария или бихте ми препоръчали друга болница? Неонатологията как е ? Принципно карам лека бременност и съм нямала никакви проблеми. Извинете ме за объркания и дълъг пост !

# 697
Благодаря момичета Simple Smile Като за начало ми се иска да отида на профилактичен, а след това живот и здраве за проследяване на бременност и раждане.. Simple Smile

# 698
Ниана, аз също съм с близнаци след инвитро и съм се насочила към Дева Мария. Неонатологията им е много добра, с най-високата степен, мисля. А при кой лекар ти е ЖК?

# 699
Ванини , ЖК ми я води д-р Димитрова в Поморие понеже аз живея тук. А принципно след като си се ориентирала съм Дева Мария , ходиш ли там на прегледи? Аз  до момента се следих паралелно и при Димитрова и при доктова във Варна , който ми прави процедурата.

# 700
Следя се при техен лекар, да. Иначе и аз паралелно ходя в Пловдив.

# 701
  • Бургас
Не мога да разбера защо всеки, който сподели, че не е доволен от нещо в ДМ, буквално бива нападнат от група яростни защитничка на болницата. Другото, което ме озадачава е - защо трябва някой да влиза в ролята на защитник или нападател, все пак това е форум за споделяне на мнения и впечатления, а не за отправяне на обиди или възхваляване на МБАЛ ДМ. Като жена родила миналата година във въпросната болница мисля, че имам пълното право да кажа от какво съм доволна и от какво не съм. Бременността си я следих при д-р Татарова, като цяло мога да кажа,  че съм положително настроена към нея, все пак с нейна помощ на бял свят се появи моето съкровище. Раждането ми беше нормално, а доктор Татарова бе моят избор за водещ на раждането. Уговорката бе направена при втората ми консултация при нея, по моя инициатива и не съжалявам за това, че я избрах. Няма да си кривя душата и ще ви кажа, че заявих намерението си да родя в болницата и то с избор на екип толкова рано просто, за да съм сигурна, че ще ми бъде обърнато достатъчно внимание. За Светлина Николова мнението ми също е положително. Тя насърчава майките да кърмят, при посещението си в стаята показа някой похвати, които ми бяха от полза.
Преди няколко месеца споделих преживяванията си от престоя в патологията. Тогава отнесох не малко критика заради това, че смятам за напълно недопустимо акушерка да проявява грубост и да отказва да чуе тоновете на бременна, както и да забрави да и постави инжекцията, но както и да е, минало. За съжаление относно хигиената нещата хич не са се променили. За трите дни престой банята не бе почистена, за тоалетната чиния да  не говорим, а санитарките и част от останалите служители си бяха все така арогантни. И въпреки това пак бих избрала да родя в ДМ,  но не защото там е някакъв рай за родилката, а просто, защото според мен няма друга по -добра алтернатива.
В коментарите видях,  че се споменава и името на д - р Недялков,никога не бих го избрала за АГ. Знам, че вече не работи в тази болница, но докато работеше имах възможността да се запозная с него.

# 702
"В коментарите видях,  че се споменава и името на д - р Недялков,никога не бих го избрала за АГ. Знам, че вече не работи в тази болница, но докато работеше имах възможността да се запозная с него."
[/quote] boyana7 можеш ли да споделиш защо не би го избрала Simple Smile

# 703
  • Бургас
"В коментарите видях,  че се споменава и името на д - р Недялков,никога не бих го избрала за АГ. Знам, че вече не работи в тази болница, но докато работеше имах възможността да се запозная с него."
boyana7 можеш ли да споделиш защо не би го избрала Simple Smile
[/quote] Да, разбира се. Първо да кажа, че всичко, което пиша е възоснова на лични преживявания, а не на -една жена ми каза... Сестра ми имаше проблеми със зачеването, няма да навлизам в подробности, ще спомена само, че се лекуваше при д-р Щерев в София и след няколко месеца посещения в клиниката прогнозите бяха повече от благоприятни. При последния преглед и казаха, че виждат доминантен фоликул и е хубаво след няколко дни отново да се прегледа, за да се види какво се случва, като за целта не е необходимо да ходи до София, а може прегледът да го направи и АГ от тук, за да и е по - удобно. Както вече писах според мен в ДМ работят най - добрите специалисти и за това записах час на сестра ми при доктор Недялков. Спрях се на него, защото прочетох,че е специалист по акушерство и гинекология и репродуктивна медицина. На 28 май отидохме със сестра ми на преглед и д - р Недялков ни прие. След обстоен преглед той заяви, че сестра ми няма никакъв шанс да забременее, препоръча и да спре хапчетата, които и бяха изписани от д - р Щерев, защото било безмислено да ги пие. Единственото адекватно решение според него бе да се направи лапароскопия, да се бият някакви инжекции и ако нищо не станело спасението било ин витро. Излязохме от кабинета смазани. Точно преди два дни сестра ми ме събуди по телефона с новината, че ще ставам леля. Разбирам, че и лекарите са хора и могат да сгрешат, но да преглеждаш бременна жена и да си категоричен, че тя не може да забременее ми идва в повече.

# 704
Благодаря за отговора : )

Общи условия

Активация на акаунт