МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 17

• 80 059
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета, от доста време не съм влизала тук но сега имам повод да го направя, предвид многобройните лични съобщения, които получих от възмутени майки по повод писанията за мен!
Казвам се Светлина Николова и съм отвратена от мръсотията и лъжите които говорите, mil86tod!

Всяка една жена посещавала училището знае ,че никога не е говорено за  Черноморска -сега Бургасмед , да не говорим пък за д-р Ризова и това което вие казвате !
За ваше сведение никога не съм гледала на тази болница и на колегите си като на на конкуренция - работа има за всички!
Първо нямаше ме в България месеци и тогава  когато д-р Ризова се е преместила !
Второ -като се върнах от Англия бях поканена да бъда старша на Неонатологията там !
Трето- въпреки, че  отказах помогнах на д-р Томова (която много обичам и с която съм работила с години) за всичко, което знам и през което се минава за да се създаде едно отделение!
Четвърто- преди няколко дни отново имах среща с лекар от Бургасмед, когото уважавам и сме в прекрасни отношения, който имаше нужда от съдействие за Интензивния сектор на болницата - и го направих с удоволствие!
Пето - направих и им осигурих нещата за които ме помолиха и са им необходими в грижата за новороденото и майката !
Шесто- предстои да им помотна с още неща, които пестят пари на болницата на която вие и троловете- провите лоша реклама !
Слагате думи в устата на хората  а роптаете , че уж правят това с вас ! Създали сте си профил само за да ме оплюете , което ме кара да осъзнавам и да съм горда каква голяма опасност смятате че съм  !  
Първия ви пост е лъжа- за което вие си носите морална отговорност!
Втория ви пост е в темата на болница Бургасмед- отново да настройвате потребителките
Третия ви пост е отново тук с още по гнусна лъжа , защото дъщерята на д-р Ризова роди в София(ако не се лъжа), докато тя работеше при нас в Дева Мария !
Заплашвате ,че ще информирате модераторите - които със сигурност ще проверят и ще се убедят, че за пореден път се опитвате да интригантствате и да вкарвате и тях във филми !

Не забравяйте само,че има една стара българска приказка-"Кой каквото прави, на себе си го прави " !

Хубав ден на всички реални бъдещи и настоящи мами , лека бременност и прекрасни финалчета Simple Smile На мамите които ми писаха- не се ядосвайте , а се радвайте на всеки един миг от бременността си  Peace

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 15:39 от Morska_Zvezda

# 676
Странна сте, морска звезда, много странна.

Дъщерята на др Ризова е родила миналият месец в Бургасмед.  Мога още да преразкажа какво се говори от училището за бременни.

Ще си направя труда да проверя на кои лекари сте помогнала, защо са ви търсили, какви интензивни сектори сте основава а в конкурентна болница. Коя е др Томова и на какво сте я учили и ще пиша пак тук в темата. Поне наистина да сме морални.  

И се убеждавам,  че наистина съм избрала правилната болница,  а не останах в дева Мария.

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 12:47 от mil86tod

# 677
Звънях в Бургасмед,  там такава д-р Томова няма и при тях не е работела. Та не знам защо я споменавате въпросната докторка.  Ще продължа да разпитам и за други неща, поне всички пациенти да сме наясно.

# 678
mil86tod, честито на  д-р Ризова за втората внучка  , не знаех че очакват бебе !
Това не променя с нищо лъжите Ви !
Вече съм информирала в МБАЛ Бургасмед за поведението Ви , защото то застрашава добрите ни отношения !
От поста Ви , на всички вече е ясно, че сте бивш кадър на Дева Мария И сегашен на болницата-щом ще проверявате!

Успех и само да ви кажа,че след разговора ни се срамуваха от поведението Ви !!!

# 679
А така ли, сега пък не сте знаела...

А аз ще отида при вашия работодател, да ги информирам лично за вас, как работите тогава за конкуренцията и им оправяте нещата.  И ще разберете, че не съм кадър на нито една болница от двете.

# 680
  • Burgas, Bulgaria
Звънях в Бургасмед,  там такава д-р Томова няма и при тях не е работела. Та не знам защо я споменавате въпросната докторка.  Ще продължа да разпитам и за други неща, поне всички пациенти да сме наясно.

Коя си ти ? Коя? Щяла да проверява... Само да ти кажа ,че Томова работеше във въпросната болница, беше завеждаща .И всички ние от Бургас ,знаем това . А на теб от къде ти е  информацията като не си работеща там ? Не ти ли е неудобно , жалко ,че срамиш името на доктор Недялков като негова пациентка ... не вярвам ,но да те питам - той ли ти е информатора ?
Стига вече си се правила на интересна ,прекаляваш !

# 681
  • Burgas, Bulgaria
И друго , нали сте си с докторите в другата болница ,какво правите тук ? Нали тук нито  цените ,нито условията Ви допадат или целта е да провокирате хората ?

# 682
 Заповядайте, ще се радвам да ви погледна в очите , работодателя ми  знае ,за разлика от вас аз не лъжа и не създавам интриги !

Само ако знаете колко много се изложихте.... и изложихте институцията Бургасмед !

Очаквам Ви на тел. 0885 886 816  
Моето име е ясно, а вашето ИСТИНСКО ?

# 683
Да, наистина, правите лоша услуга на Бургасмед.

# 684
И друго , нали сте си с докторите в другата болница ,какво правите тук ? Нали тук нито  цените ,нито условията Ви допадат или целта е да провокирате хората ?

Именно и аз това питам. Явно целта на три-четири профила, да не ги изброявам по именно, е да провокират с лъжите си за Девата. Да, ама никой не ви вярва, не го ли разбрахте? Всеки си има собствено мнение и вие няма как да го промените с клевети.  

За Светлина Николова и аз не съм чула веднъж да каже нещо против Бургасмед или МБАЛ Бургас, присъствам редовно на лекциите и заставам зад думите си.  

Четох и част от темата на Бургасмед, като някой напише нещо против лекарите там, веднага искат епикризи да им се показват за доказателство. Я да видим вашите епикризи като плюете по Девата, къде са, а?

Не знам дали вие ще докладвате, но аз ще ви докладвам профилите, защото освен да ръсите злоба, май друго не правите. А както казах и преди тук сме жени, на които ни предстои нещо неизвестно, нещо от което се страхуваме. Всяко мнение е важно, всяка информация – ценна. Но с това плюене се прекалява жестоко и всичко става много грозно. Както каза vanini* правите много лоша услуга на Бургасмед...

# 685
Здравейте, болница "Дева Мария"!

Наш лекар ни уведоми за случващото се тук на страниците на сайта, което е крайно неприемливо като поведение.
Това уронва престижа и на двете лечебни заведения,  както на болница "Бургасмед", така и на болница "Дева Мария".

Подобни нападки,  са недопустими за една цивилизована дискусия.

Настоящите потребители/ки ще бъдат премахнати като регистрации от Бг мама.

Аз д-р Маринчев,  анестезиолог и главната мед.  сестра на болницата администрираме Фейсбук страницата на болница "Бургасмед ", като категорично се различаваме от подобни твърдения и нападки. Имаше един единствен коментар срещу болница "Дева Мария",  който беше премахнат,  по повод кампанията срещу тютюнопушенето при бременни.

Самият аз, познавам една част от колегите в болница "Дева Мария" , т. к.  не съм работил никога в нея и смятам че колегиалността в отношенията е на първо място.  Не би било редно, в никаква степен да се допускат и подобни бъдещи случаи. Пазарът на здравеопазването е достатъчно свободен,  за да може всеки да работи спокойно.

Искрено се надявам, подобни потребители да не се регистрират в темите на болницата.

Поздрави и хубаво лято на всички!

# 686
Всичко е толкова фалшиво вече тук. Крадецът вика дръжте крадеца. Ето kalmal например. Мила ми фалшива потребителко. Ти разбираш ли, че тук сме жени, на които ни предстои нещо неизвестно, нещо от което се страхуваме. Всяко мнение е важно, всяка информация – ценна.
Ето какво самата ти си написала. Нека всеки провери хронологията ти:

Родителски групи / Родители в Бургас / Re: Бургаски майчета - 14 тема : чт, 11 апр 2013, 07:43 Здравейте мамчета! Чета ви , но все не смеех до сега да пиша. От доста време с мъжа ми правим опити да забременея. Преди няколко дена ходих на преглед в "Св. София", попаднах и аз на д-р Недялков. Прегледа ме много обстойно, взе ми и някаква нова цитонамазка мисля, че каза течно-базална, която била най-точната в момента. Прегледа ме с вагинален ехограф, но понеже бях след мензис ми каза след една седмица пак да отида за да проследи овулацията. Вдъхна ми кураж и се шегува с мен, страхотно ме надъха и каза, че до края на лятото ще съм бременна...До сега не го бях чувала този доктор, но май е от Варна, Майчин дом. С много добри впечатления останах.

Такааа…а ето какво пишеш 1 година и 7 месеца по-късно:

МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 17 : вт, 25 ное 2014, 17:31
И двете ми деца са раждани със секцио при д-р Недялков. Пове4е от 5 години съм негова пациентка, спечелил ми е доверието на 100 %. Даже и сега пътувам от Варна до Бургас, само и само той да ме прегледа. Препоръчвам.10

niko_mar а, как ще коментирате това?

# 687
niko_mar, благодаря за бързата  реакция ! Подкрепям всичко казано!!! Peace

# 688
ev_ angel, не мога да коментирам неща, за които не нося отговорност. Всеки сам преценява как и какво поведение ще има.  

# 689
niko_mar, благодаря за бързата  реакция ! Подкрепям всичко казано!!! Peace

Здравейте,  Морска звезда!  Аз също Ви Благодаря,  че сигнализирахте! Наистина не мога да разбера някои хора, но се надявам такива битки да не се разразяват повече. Поздрави!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт