Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 60

• 36 524
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Отчитам, че в неделя ме връхлетя остра болка в глезена, като от изкълчено, а пък не бях правила нищо, за да го изкълча. По-рано същия ден се разходих на ток по едни средновековни калдаръми, освен от това да е, ама защо ме заболя чак вечерта... мистерия! Crazy

Както и да е, вчера бях извън строя с този глезен, но днес, за щастие, болката почти я няма. След кратък размисъл над тренировките от ден 57 и ден 58 на Руми, реших да давам напред директно с днешната, понеже е по-статична, а вчерашната с подскоци евентуално ще наваксвам в събота. Peace

С храната като цяло съм добре, като изключим, че мъжът ми направи цяла тава феноменален New York Cheesecake (Agent, ама какви мъже, а?! Laughing) и вече три поредни дена ям по едно парче, което се равнява на 478 ккал + въгл. и захари на корем и води до някакви недискретни подмятания от страна на myfitnesspal Twisted Evil, но за да има поне малко мир, ограничавам други неща и пак се вмествам в 1400 кал за деня.

# 496
Дрийми-целта, която съм му поставила  Mr. Green на Любо е намаляване на обема на бедрата и като цяло цялата долна част и изчистване мазнини от корем и бедра. Общо взето му казах,че не искам да съм като Биляна Йотовска ,а по-скоро като модел на ВС  Blush Crazy. КАто аватара ми накратко. Peace

# 497
Фея, това количество обяд стига ли ти? Или имаш и снак по-късно между обяда и вечерята?

Ям снак и сутрин, и следобед. Събират ми се поне 5 хранения на ден.

Барбабю, как ти е глезенът след тренировките?

Бобче, ти цяла зима ли ще си така? Не позволявай на мрачното време да те мачка.

Днес се отчитам с клубна тренировка - MetCon3. Изключително много ми допадна тази инструкторка. Упражненията бяха натоварващи, разнообразни, забавни, с различни уреди. За пръв път правих мъртва тяга с body bar върху гирите. Така е много лесно да променяш тежестта, с която работиш, вместо да нанизваш и разнизваш дискове.

Снощи ми се беше прияло топло готвенко. Направих една напластена зеленчукова измишльотина:

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 18:55 от Фея Кръстница

# 498
За днес ден 57

Райска ябълка за първи път опитах като дете и бях в потрес, стипчива и ужасна, много по-късно вече случих на узряла, но доста лигава и реших, че няма нищо райско в този плод, даже напротив Joy
Преди 5 години в Израел ядох такава, но нарязана на парчета без да знам какво е, иначе от предубежденията ми не бих я опитала даже. Хареса ми много. Тази година купувам някакъв гръцки сорт, които са твърди, белят се трудно, но не е необходимо да се ядат с лъжичка. Много ги харесвам.

Barbabeau, много ти благодаря за калориите Hug  bouquet

Like Smoke, записвам си и аз упражненията да ги потърся кое какво е, че хич не ги знам Blush, но и аз имам същият проблем.

TDI,
Скрит текст:
моят съвет е да не си слагаш повече от 300 кубика, че може и да ти затрудняват тренировките, а и при по-тежички тренировки, може импланта да се поразмести

Забравих, та ще се редактирам
Фея, супер се кефя да ти гледам снимките и с какво се храниш, аз не бих оцеляла с толкова малко храна и без един грам вредности. Евала!

Агент, снимките ти са уникални! Много се възхищавам на талантливи хора.

# 499
Малко Линдзи стайл отчет, но наистина нямам време за повече.
Силова за днес (уж де, кардио си е за мен) - UFC, Striker Strength, 46мин.

# 500
  • София
Днес се отчитам с пудовка и гири за бицепс, трицепс и рамо и отивам да тичам.  Peace

# 501
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ау, много се кефя - два поста един след друг с пудовка  Party  И мятах пудовката до преди малко - раменна преса, тяга, пул ъпс, ей таквиз' неща  Party

Хоп-Троп, Свети, благодаря за съветите  Hug
Скрит текст:
Аз както ви писах, мислих да го правя ей сега преди празниците, но после се замислих, че с това малкото на ръце нон-стоп няма как да стане, та ще я чакам да тръгне на ясла, аз да се върна  на работа, да видя кой кога ще взима отпуски в отдела и когато има възможност аз да взема, да отида да се оперирам. После децата ще са на градина по цял ден, ще мога да се възстановя по-качествено, докато съм в отпуск Wink Ще се похваля като се случи  Hug

# 502
Ден 50, голямо потене, голямо пуфтене, 10/10 са най-любимите ми тренировки  Heart Eyes Като гледах видеото се наплаших и си викам няма да мога да го направя до края,че и да повторя, но ще започна пък, докъдето стигна. Но успях, накрая чувствах ръцете си, като чукове, едва ги вдигах. Хем нищо и никакви 10сек, но са много стимулиращи, защото нямаш време да се откажеш  Grinning

И храната ми е много добре днес, пълен перфекционизъм  bowuu Открих сезона на мандарините, обожавам портокали и мандарини.

# 503
Отчет от мен, че голям срам тия дни! Хем не тренирам (неделя и вчера), хем много ям  Mr. Green Имам чувството, че сега, с идването на зимата идва и апетита ми  Grinning което никак не е добре. Как ще ги удържам тия В. не знам, като ужасно много обичам цитруси, пък нали сега им е сезона. Изяждам с килограми, пък вие за по 1 банан на ден се кахърите  Laughing

И така, за днес -упражнения с пудовка, ама без пудовка  Wink с 5кг. гири, в последното 2х5 кг., Quick & Fearless Kettlebell Cardio – Ultimate Fat Burn Workout for the Entire Body - 2 пъти, + една кратка за дупе, (това от програмата за заети хора на ФБ) пауър йога на Зузка и 5 мин. стреч.о

Тази седмица съм на работа от 8 до 17ч и като се прибера започвам я да чистя, я да готвя (редовно готвя защото на работа си нося храна в кутийка) и ме е яд, че все не остава ред за тренировка, а така хубаво си бях свикнала като бях от 10 до 19ч. - сутрин ставам в 7, тренровка между 8 и 9, оправям се и бегом на работа, вечерта се прибирам, имам време да сготвя набързо, а сега  Crossing Arms

За храната отново искам да похваля пицата на Инес, много е вкусна, днес правих за втори път и определено влиза в редовното меню. Този път сложих повече яйчица и моцарела (предния път ползвах крема сирене поради липса) и стана страхотно!

# 504
Рейн, може ли рецепта?

# 505
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Как ще ги удържам тия В. не знам, като ужасно много обичам цитруси, пък нали сега им е сезона. Изяждам с килограми, пък вие за по 1 банан на ден се кахърите  Laughing

Цитрусите и бананът имат различен хранителен състав и различно количество В. Не знам какви стойности на В спазваш, но напр. портокалите имат на половина В от банана  Wink
Когато имаш съмнение за нещо, не го отхвърляй веднага, а му провери стойностите, в бб-тийм има много  храни Wink

# 506
  • Stavanger,Norway/ Varna
Фея боря се и то как, много ми влияят кратките дни и липсата на слънце. Съмва се в 8:30, а аз ставам в 5 в повечето дни и като се прибера в 4, пак е тъмно. Изпива ми силите и ми убива всякакво желание за каквото и да е. Надявам се с да ме поднесе коледното настроение и да живна малко.  Rolling Eyes

Райска ябълка не обичах, докато не ядох тук миналата седмица. Взех за децата да пробват това чудо, избрах да е мноооооого мека на пипане. Беше и хладна и толкова вкусна, изядохме я с кората. После и на работа имаше в учителската стая- пак много меки и страхотни.
Банани никога не съм обичала, не ми се връзват с представата за плод като плод. Един плод трябва да е сочен, а те са хлебни. Виж, сега излязоха мандарините и избощо не си ги спестявам.
Миналия уикенд правих два дни само на сурови зеленчуци- не на сок, а ги ядях цели. Моркови, пипер, краставица, карфиол..... Много добре ми се отрази  Peace

Отчитам днес 15 минути интервално тичане последвано от 500 м ходещи напади и мъртва тяга. Съблекалните са по стълбите надолу и цялата зала ме гледаше така  Shocked когато се спунах по парапета  Laughing. След нападите краката ми бяха кашкавал, не ми се мисли утре какво ще става  Laughing

# 507
за днес час интензивни народни танци. smile3521
Лаленце, много готино да си докосваш пръстите на краката  Grinning
Не знам защо тази информация не е по разпространена. Thinking
За днес същата закуска като вчера, за обяд свински котлет със ориз гарнитура, вечеря супа топчета с 1 филийка хляб фитнес (нямаше как да го избегна).

# 508
Фрея ето тук http://natureinsider.com/2014/01/cauliflower-pizza-crust/ аз правя блата по тази рецепта, плънката днес беше телешка кайма  с гъбки, кисели краставички (домашни, без захар) и кашкавал. Продуктите днес бяха на око - 1 пак. моцарела и 1 средно голяма глава карфиол  Thinking и 4 яйца, умишлено сложих повече, да не се усеща много вкуса на карфиола.

Теди съгласна съм, че има разлика между банана и цитрусите, но като изядеш примерно кило, кило и нещо мандарини и още няколко портокала и/или кивита и всичко си идва на мястото за В-то  Mr. Green Аз не следя... следих преди време в Май фитнес пал, но ми умръзна, и вечно съм под съмнение дали това са истинските стойности. Примерно преди време там (МФП) гледах хранителната стойност на фъстъците и там пишеше, че има само калории без никакви други вещества (как се казват  Laughing) което хич не ми се вярва

# 509
  • Пловдив
Тук съм, чета ви, но до отчети не стигам.
Скрит текст:
Рядко боледувам, но ме тръшна нещо с ужасна хрема. Следователно и синусите се възпалиха за разкош. Днес вече съм добре като изключим носа, на когото май му свалих кожата от толкоз бърсане.
А сега по същество: Вчера вечерта, след като успях да се посъбера, направих едно видео за корем на Method Yoga.
Днес вече един по-сериозен отчет с ден 57 от 90ДП, Ab Ripper и 15-минутката за крака и дупе, която многократно съм споделяла. След всичко това разтегнах около 20 минути.

Общи условия

Активация на акаунт